ricous Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 právě jsem vylil litr jacka danielse do h....u, nevím jestli to borci neuměj skladovat nebo prodávaj pančovanej hnus, tohle se nedalo pít...ani s ledem, ani sodou. Myslím, že celkově se u nás na skladování dražšího pití vůbec nekouká, frknou to někam za výlohu na slunce a pak to s úsměvem prodaj Prohlídni si pořádně kolek - na skladování bych to netipoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Prohlídni si pořádně kolek - na skladování bych to netipoval... asi ne no, bourbon by měl něco vydržet. btw. mý problémy jsou jako nic...když čtu Tvoje posty, drž se chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Opravdu nechápu, proč na nový cyklostezce je tohle. Proč se někomu vyplatilo zatočit tu asfaltku do stromu.Kdyby jí natáhli rovně, tak ten strom je mimo. Napadá mě jediný... na fakturce pro radnici se mohla objevit pěkně tučná položka "ekologicky šetrné vyhnutí se stromu". A když už se tak stalo, nechápu, proč je varovná cedule jen v jednom směru, navíc ve špatném... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 (upraveno) Opravdu nechápu, proč na nový cyklostezce je tohle. Proč se někomu vyplatilo zatočit tu asfaltku do stromu. Kdyby jí natáhli rovně, tak ten strom je mimo. Napadá mě jediný... na fakturce pro radnici se mohla objevit pěkně tučná položka "ekologicky šetrné vyhnutí se stromu". A když už se tak stalo, nechápu, proč je varovná cedule jen v jednom směru, navíc ve špatném... To je mazec, co mazec, mazeček - kde to je? Mám posledních pár týdnů volna, nafoukám gumy Edit: a co mě štve dost je fakt, že mi připadá, že se japonská vláda chová jako ruská v minulém století. "nemáme problém, radiace v pohodě, vše pod kontrolou...." Máte problém, řekněte si o pomoc, myslete na fakt, že zeměkouli máme jenom jednu sakra a hlavně se držte! tohle video s výbuchem nevypadá na "způsobeno tlakem" Upraveno 14. března 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 To je mazec, co mazec, mazeček - kde to je? Mám posledních pár týdnů volna, nafoukám gumy Mezi Vypichem a starou Ruzyní - zvenku podél zdi obory Hvězda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 (upraveno) Tedy tohle je vskutku hodné pozoru, nená se říci naštvalo spíše zamrazilo. http://www.youtube.com/watch?v=74iYg1SQREo Upraveno 14. března 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Tedy tohle je vskutku hodné pozoru, nená se říci naštvalo spíše zamrazilo. http://www.youtube.com/watch?v=74iYg1SQREo byl o tom článek v Instinktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 byl o tom článek v Instinktu A ten clanek v Instinktu byl o tom videu plnem blabolu a manipulaci nebo o dane problematice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 to video je fakt velmi manipulativne natocene + vela faktov v nom nesedi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 právě jsem vylil litr jacka danielse do h....u, nevím jestli to borci neuměj skladovat nebo prodávaj pančovanej hnus, tohle se nedalo pít...ani s ledem, ani sodou. Myslím, že celkově se u nás na skladování dražšího pití vůbec nekouká, frknou to někam za výlohu na slunce a pak to s úsměvem prodaj Teď jsem byl o víkendu přítomen inspekci celní správy na jedné diskotéce a nedopadlo to dobře...policajti kapali něco do vodky a ta zrůžověla, což nebylo prej dobře... Tedy tohle je vskutku hodné pozoru, nená se říci naštvalo spíše zamrazilo. My se bojíme jich, oni se bojí nás. http://www.youtube.com/watch?v=w8dkOR5pH1I&feature=player_embedded a ten překlad...islamismus není to samé, co islám atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Jeden doktor mi ráno při vizitě udělal radost tím, že zítra či ve středu půjdu domů a za hodinnu přišel jiný, který jeho rozhodnutí označil za unáhlené a minimálně do pátku mě tu chce nechat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Dnes mě známej vez do Máslovic, mrknout se na závodní auto, na který mu dělám design a povrch "vozovky" (už bych tak tomu ani neříkal), po kterým jsme jeli z Klíčan byl naprosto šílený. Chvilku se snažil dírám vyhejbat a kličkovat, ale to bysme museli letět, tak se na to nakonec vykašlal. Ještě k tomu jsme jeli ve Focusu ST a ten nám to nijak neulehčil. Ty díry v některých úsecích už v podstatě rozdrobily celou silnici na poslední malilinkatý ostrůvky asfaltu. Vím, že tohle téma je po zimě stará vesta, ale tohle jsem fakt ještě neviděl. Mrzí mě, že jsem to nevyfotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 A ten clanek v Instinktu byl o tom videu plnem blabolu a manipulaci nebo o dane problematice? řekl bych obojí:-))) V podstatě o dané problematice a to video v něm taky zmiňovali, včetně toho, že spousta statistik v tom videu se nedá ověřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Jeden doktor mi ráno při vizitě udělal radost tím, že zítra či ve středu půjdu domů a za hodinnu přišel jiný, který jeho rozhodnutí označil za unáhlené a minimálně do pátku mě tu chce nechat... tohle mě taky fascinuje, já ležel loni v létě se slepákem, kterej mi léčili kapákama a fascinovalo mě, jak mě během dne prohmatalo několik doktorů (první dny to ještě sakra bolelo) a potom každý něco řekl, a v podstatě si to odporovalo - jeden zatím ještě beze stravy, druhý můžeme začít s mixovanou stravou, třetí ode dneška normální dietní stravu - a pak si vyber:-) vrchol byl když mi na začátku léčby krom kapáků naordinovali i studený obklady a až druhý den mi učeňka (to jsem při nástupu vyplňoval papíry, kdy jsem s učeňkami nesouhlasil) přinesla obklad, ale teplý:-) O našem zdravotnictví si iluze nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Dnes mě známej vez do Máslovic, mrknout se na závodní auto, na který mu dělám design a povrch "vozovky" (už bych tak tomu ani neříkal), po kterým jsme jeli z Klíčan byl naprosto šílený. Chvilku se snažil dírám vyhejbat a kličkovat, ale to bysme museli letět, tak se na to nakonec vykašlal. Ještě k tomu jsme jeli ve Focusu ST a ten nám to nijak neulehčil. Ty díry v některých úsecích už v podstatě rozdrobily celou silnici na poslední malilinkatý ostrůvky asfaltu. Vím, že tohle téma je po zimě stará vesta, ale tohle jsem fakt ještě neviděl. Mrzí mě, že jsem to nevyfotil. viděl jsem ve zprávách, že jsou na to stránky, kde se soutěží o největší díru:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Tedy tohle je vskutku hodné pozoru, nená se říci naštvalo spíše zamrazilo. http://www.youtube.com/watch?v=74iYg1SQREo Et tu, Brute? To video je stejně důvěryhodné jako tvrzení, že mladý Hilsner vraždil kvůli panenské krvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Trochu skreslené, ale určite znepokojujúce. A stačilo by, aby každý žil tam, kde mu je to súdené. Nepotrebujem EU, ani žiadne obchodné, či politické zväzky a združenia. Každý štát by si mal zjesť čo si navarí. Pomáhať tým menej šťastným sa dá aj inak, ako podporou imigrácie a azylu. Keby všetci nespokojní odišli tam, kde sa im to páči, nikdy by v ich domovine nenastala zmena. A stačilo by držať odstup od štátov, kde sú bežné zločinné praktiky vládnucej garnitúry, vrátane Číny, či islamských, na ropu bohatých krajín. Slušný človek, ani žiadna demokracia, by sa kôli zisku nemali zapredávať. Žiaľ, je to len utópia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Dnes mě známej vez do Máslovic, mrknout se na závodní auto, na který mu dělám design a povrch "vozovky" (už bych tak tomu ani neříkal), po kterým jsme jeli z Klíčan byl naprosto šílený. Chvilku se snažil dírám vyhejbat a kličkovat, ale to bysme museli letět, tak se na to nakonec vykašlal. Ještě k tomu jsme jeli ve Focusu ST a ten nám to nijak neulehčil. Ty díry v některých úsecích už v podstatě rozdrobily celou silnici na poslední malilinkatý ostrůvky asfaltu. Vím, že tohle téma je po zimě stará vesta, ale tohle jsem fakt ještě neviděl. Mrzí mě, že jsem to nevyfotil. to musíš brát tak že to je šotolinová rally a podle toho jet. Tady na Vysočině to nikdy nebyla žádná sláva, oprav po zimě jsme se většinou nedočkali nikdy a když už, tak to udělali tak že nad tím zůstával rozum stát. Loni jsme tady měli objížďku, nejfrekventovanější hlavní silnice byla přesměrovaná na celé léto na úzkou neudržovanou okresku. Na některých místech se tím proměnila na šotolinovou polní cestu. Asfalt přestal existovat, díry už nejsou, splývají do souvislé hrůzy a krajnice jsou od náklaďáků rozjezděné tak že místy je až deset centimetrů hluboká propadlina. To už není na naštvání, to je prostě beznaděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 (upraveno) nazval bych to jedním slovem co mě dnes naštvalo "rýma" Upraveno 14. března 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 to musíš brát tak že to je šotolinová rally a podle toho jet. Tady na Vysočině to nikdy nebyla žádná sláva, oprav po zimě jsme se většinou nedočkali nikdy a když už, tak to udělali tak že nad tím zůstával rozum stát. Loni jsme tady měli objížďku, nejfrekventovanější hlavní silnice byla přesměrovaná na celé léto na úzkou neudržovanou okresku. Na některých místech se tím proměnila na šotolinovou polní cestu. Asfalt přestal existovat, díry už nejsou, splývají do souvislé hrůzy a krajnice jsou od náklaďáků rozjezděné tak že místy je až deset centimetrů hluboká propadlina. To už není na naštvání, to je prostě beznaděj. Mě už pak ani neštve, že po takovejch silnicích se tady u nás na Blanensku jezdí celej rok, člověk si pak nějak zvykne nebo se s tím spíš smíří. Ale je mi k pláči, když pak jedu do Prahy nebo jejího bližšího okolí, to je všude samá cyklotento, patníky pomalu ze zlata a když náhodou byla někde v silnici díra, tak pro jistotu udělali obchvat, to je teprve beznaděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky