Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

ale v normalnom zivote nevidim dovod, ze preco spavat so skaredou, nepritazlivou zenskou nad 30 rokov, ked je svet plny krasnych, mladych pritazlivych zien?

Treba protoze te nechtej, Casanovo :-)))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

geometr - nepodcenuj ma!

Roman I. - nepodcenuj sa!

jasne, ze v ramci mojho tazkeho zamestnania to mam o nieco lahsie, ale boli by ste prekvapeni, ze kolko krasnych zien tuzi po chlapoch a vecer spi sama len preto, ze je tak krasna, ze sa boja na nich zautocit. ok, su sebavedome, krasne, bohate a priebojne - ale pritom romanticke, nestastne a opustene a straaaasne pritulne!!!

Odkaz ke komentáři

geometr - nepodcenuj ma!

Roman I. - nepodcenuj sa!

jasne, ze v ramci mojho tazkeho zamestnania to mam o nieco lahsie, ale boli by ste prekvapeni, ze kolko krasnych zien tuzi po chlapoch a vecer spi sama len preto, ze je tak krasna, ze sa boja na nich zautocit. ok, su sebavedome, krasne, bohate a priebojne - ale pritom romanticke, nestastne a opustene a straaaasne pritulne!!!

Mě neřeš :-)), já jsem asi celkem v klidu. Mně přišlo úsměvný, když si dospělej chlap přes dráty veřejně plácá játra, kolik přefik ženskejch. Ale jak se říká, proti gustu ....

Odkaz ke komentáři

Já už to dělal dříve a naprosto bez problémů, včetně tebou zmíněného AVG.

To bude nějaká zapeklitá ptákovina.

Včerejší upgrade na Win 8.1 kterej měl trvat třičtvrtě hodiny nakonec trval asi tři a půl hodiny a nejde mi po něm AVG dopr. Furt to hlásí nějakou chybu, že já debil zmáčkl to tlačítko ....................... :frusty:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Mě neřeš :-)), já jsem asi celkem v klidu. Mně přišlo úsměvný, když si dospělej chlap přes dráty veřejně plácá játra, kolik přefik ženskejch. Ale jak se říká, proti gustu ....

Boze ved nebud ako stary páprda - v kuse sa tu doberame a srandicky a velka zabava, skus sa pozriet na temy v roznych vlaknach a ty chapes tak, ze to myslim vazne???
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

maxigabrielg, a nechystas naky pameti? ;)

edt.: .. kdyby jo, koupil bych je synovi k pristim vanocum.. neco jako "dospivate v muze" :D

neboj, on si chlapec poradi... a ked nie, tak uz tam mas ponuku od Frantika o nejakej masturbacii!
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...