geometr Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 ... zkus těch pár stovek kusů a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 ale v normalnom zivote nevidim dovod, ze preco spavat so skaredou, nepritazlivou zenskou nad 30 rokov, ked je svet plny krasnych, mladych pritazlivych zien?Treba protoze te nechtej, Casanovo :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 geometr - nepodcenuj ma!Roman I. - nepodcenuj sa! jasne, ze v ramci mojho tazkeho zamestnania to mam o nieco lahsie, ale boli by ste prekvapeni, ze kolko krasnych zien tuzi po chlapoch a vecer spi sama len preto, ze je tak krasna, ze sa boja na nich zautocit. ok, su sebavedome, krasne, bohate a priebojne - ale pritom romanticke, nestastne a opustene a straaaasne pritulne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 geometr - nepodcenuj ma!Roman I. - nepodcenuj sa!jasne, ze v ramci mojho tazkeho zamestnania to mam o nieco lahsie, ale boli by ste prekvapeni, ze kolko krasnych zien tuzi po chlapoch a vecer spi sama len preto, ze je tak krasna, ze sa boja na nich zautocit. ok, su sebavedome, krasne, bohate a priebojne - ale pritom romanticke, nestastne a opustene a straaaasne pritulne!!!Mě neřeš :-)), já jsem asi celkem v klidu. Mně přišlo úsměvný, když si dospělej chlap přes dráty veřejně plácá játra, kolik přefik ženskejch. Ale jak se říká, proti gustu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Bože!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 No, dneska je to tu hodně slabý teda.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Asi nenaštvalo nikoho nic, co by stálo za řeč. Nebo za ohníček :-) Takže bezva den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Včerejší upgrade na Win 8.1 kterej měl trvat třičtvrtě hodiny nakonec trval asi tři a půl hodiny a nejde mi po něm AVG dopr. Furt to hlásí nějakou chybu, že já debil zmáčkl to tlačítko ....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tří čtvrtě hodiny - tys tomu věřil? A to dalších několik dnů budeš hasit škody, který sis napáchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Já už to dělal dříve a naprosto bez problémů, včetně tebou zmíněného AVG.To bude nějaká zapeklitá ptákovina. Včerejší upgrade na Win 8.1 kterej měl trvat třičtvrtě hodiny nakonec trval asi tři a půl hodiny a nejde mi po něm AVG dopr. Furt to hlásí nějakou chybu, že já debil zmáčkl to tlačítko ....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 8.1 je výborný, když se nudíš. Jinak je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Mě neřeš :-)), já jsem asi celkem v klidu. Mně přišlo úsměvný, když si dospělej chlap přes dráty veřejně plácá játra, kolik přefik ženskejch. Ale jak se říká, proti gustu ....Boze ved nebud ako stary páprda - v kuse sa tu doberame a srandicky a velka zabava, skus sa pozriet na temy v roznych vlaknach a ty chapes tak, ze to myslim vazne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 8.1 je výborný, když se nudíš. Jinak je to to je fakt, vůbec ale vůbec jsem se u toho nenudil, já debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tak si nenadávej už, každej pokrok s sebou nese porodní bolesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) maxigabrielg, a nechystas naky pameti? edt.: .. kdyby jo, koupil bych je synovi k pristim vanocum.. neco jako "dospivate v muze" Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 maxigabrielg, a nechystas naky pameti? edt.: .. kdyby jo, koupil bych je synovi k pristim vanocum.. neco jako "dospivate v muze" nebo spis "Prilisna masturbace a jeji rizika" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) nesehnal jsem box na hodinky ve dvou Lídlech. Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 nesehnal jsem box na hodinky v dvou Lídlech. Jo dnes to byl boj :-) v Ostravě Dubině vydržely asi 20 minut..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 maxigabrielg, a nechystas naky pameti? edt.: .. kdyby jo, koupil bych je synovi k pristim vanocum.. neco jako "dospivate v muze" neboj, on si chlapec poradi... a ked nie, tak uz tam mas ponuku od Frantika o nejakej masturbacii! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 to byla rada pro tebe a tvoje honeni ega :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky