rommir Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak to je paráda, já tam včera ráno objednal 4 knížky a dnes se divím, že vůbec nereagují.Tak to se mám asi na co těšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Hmm, u mě žádný problém. Objednával jsem u nich minulý pátek a mám to na poště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 6.prosince jsem si na www.megaknihy.cz/objednal tři knížky s vyzvednutím na zásilkovně, idiot. A co byste řekli? Mám je? Ani náhodou. Ve středu mi ti kašpaři napsali že knihy budou vyskladněné, ve čtvrtek, že je přepravují na zásilkovnu, a dneska mi zásilkovna napsala, že očekává moji zásilku. Hledal jsem skrytou kameru a žádnou nenašel. Nakonec jsem dospěl k rozhodnutí, že tahle banda si moje peníze nezaslouží. Fuj, to mě nakrklo.Myslíš o primkách? Štve mě,že kolikrát naslibují různí prodejci zboží za lepší ceny a nakonec zboží nemají skladem a třeba nikdy mít nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak mám taky problém.....co mám dělat s blbcema :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Umlatit tema papirovejma kapesnikama, hergot to by me zajimalo, co s tim kuci planovali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Ty jsou moje, mám nudli. Ty si hlídám :-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak to musi bejt slusnej kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Jo je, furt se bojím kudy vyrazí, jestli jsem si neměl vzít radši penicilin :-D horší jsou ty kurváci tadyO:) sud je pořád plný :-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Jo je, furt se bojím kudy vyrazí, jestli jsem si neměl vzít radši penicilin :-D horší jsou ty kurváci tadyO:) sud je pořád plný :-BToz tak dej adresu nebo GPS a kdo bude pobliz, dorazi, pomuze s temi nelemtaly a pak pomuze dorazit ten sud :B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 to mas z toho ked postavis na stol pepermint vole... to je tak pre hovada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Tak mám taky problém.....co mám dělat s blbcema :-o DSC_0423~01.jpgNejde mi vlozit url ba video Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 to mas z toho ked postavis na stol pepermint vole... to je tak pre hovada..jo kedlubnovej bols - rychlý pití -- rychlá smrt ! to není ňákej Áir koňak holčičko............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Když mě to chutná :$ mícháme to s vaječňákem :-) jinak GPS to tu nemá = prostě prdel Žichov ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 ak si to pil aj ty tak sa cudujem, ze je fotka ostra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Já jsem koko...t ale telefon to zvládá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Na konci mi vypadl smajlík :-)Sakra jsem ve vlákně Co mě naštvalo...a tady má bejt veselo jak v Ein Kessel Buntes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Ku.va jako, tak nenechávám dárky na poslední chvíli, všichni mají stres, zasilkové služby mají masakr,tak to všechno chápu a soucítím, objednám dárky pro ženu 4.12, odešleme 8.12 . . .dnes ráno email jako že ehm, upřesňujeme termín odeslání na 16.12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Nemůžu říct, že naštvalo, spíš jen stesk, jaká je to bída. Dnešní vítání občánků. Byl jsem tam jedinej v kravatě. Dál byla slušně oblečená jen starostka a asistentka, pak ještě jeden pán, který měl košili a polobotky. Zbytek orvané rifle, vytahané mikiny a trika, sešmajdané zablácené tenisky apod. Pár blbcům se na krku bimbaly ty elektrické kouřící kokotiny jako dudlíky. A to se šli fotit do památeční knihy pro další generace. No a ta druhá věc, jak moc málo narozených dětí tam letos bylo. Bude nás tady čím dál míň. Ještě pár let zpátky tam byly desítky dětí a tenhle ročník nejspíš nenaplní třídu naší ZŠ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Neúcta, nic míň. Třeba tam nebyli všichni narození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Třeba tam nebyli všichni narození.Bohužel byli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky