Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

6.prosince jsem si na www.megaknihy.cz/

objednal tři knížky s vyzvednutím na zásilkovně, idiot. A co byste řekli? Mám je? Ani náhodou. Ve středu mi ti kašpaři napsali že knihy budou vyskladněné, ve čtvrtek, že je přepravují na zásilkovnu, a dneska mi zásilkovna napsala, že očekává moji zásilku. Hledal jsem skrytou kameru a žádnou nenašel. Nakonec jsem dospěl k rozhodnutí, že tahle banda si moje peníze nezaslouží. Fuj, to mě nakrklo.

Myslíš o primkách? Štve mě,že kolikrát naslibují různí prodejci zboží za lepší ceny a nakonec zboží nemají skladem a třeba nikdy mít nebudou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo je, furt se bojím kudy vyrazí, jestli jsem si neměl vzít radši penicilin :-D horší jsou ty kurváci tadyO:) sud je pořád plný :-B

Toz tak dej adresu nebo GPS a kdo bude pobliz, dorazi, pomuze s temi nelemtaly a pak pomuze dorazit ten sud :B

Odkaz ke komentáři

Nemůžu říct, že naštvalo, spíš jen stesk, jaká je to bída. Dnešní vítání občánků. Byl jsem tam jedinej v kravatě. Dál byla slušně oblečená jen starostka a asistentka, pak ještě jeden pán, který měl košili a polobotky. Zbytek orvané rifle, vytahané mikiny a trika, sešmajdané zablácené tenisky apod. Pár blbcům se na krku bimbaly ty elektrické kouřící kokotiny jako dudlíky. A to se šli fotit do památeční knihy pro další generace.

No a ta druhá věc, jak moc málo narozených dětí tam letos bylo. Bude nás tady čím dál míň. Ještě pár let zpátky tam byly desítky dětí a tenhle ročník nejspíš nenaplní třídu naší ZŠ.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...