Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Brebtáš nesmysli, řešíš minulost a současnost ti utíká  :cheers: Kdyby tam běloši nepřišli, tak žádná JAR už není, podívej se jak vypadá zbytek Afriky, celej svět tam posílá jídlo, aby kluci neumřeli hlady. Černoši vědí moc dobře, že nás tam potřebují a to díky Zimbabwe, kde byla vyšší životní úrověň než ve většině států Evropy a po vyhnání bělochů, již po pouhých třech letech tam začli umírat první lidi hlady. Ono to jde celkem rychle zničit plnohodnotný stát, když ho nemá kdo řídit, by jsi se divil. Ona ta černošská vláda tam teď funguje jenom díky tomu, že za jedním černým ministrem stojí deset bílých poradců, můžeš si to všechno nazývat jak chceš, jaký jsme zrůdy, rasisti, ale bez nás to tam prostě nepůjde. To jsem řekl špatně, půjde, ale zhebnou do roka a do dne hlady a zbytek se povraždí. A říkáš to správně, jsou vánoce, tak klid zbraním :newyear:

Tak tomu se říka kolonialistický názor. Po tom co tam od bílejch zaživali čtvrt tisíciletí si myslím budete muset počkat víc než dvacet let ,než se jim zasteskne. Jestli vůbec někdy!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Česká pošta  :fyou: Včera jsem nadával na GLS, ale to, co předvádí ČP je jinej level. V pondělí podaný balík, od té doby stav nezměněn. Na podací poště nikdo nemá šajn, kde balík je. Paní vedoucí uklidňuje slovy "ale my zaměstnancům říkali, ať upozorňují, že to před vánoci může trvat déle" - co znamená déle? 14 dní... WTF  :eek: Dělá si ČP kozy, 14 dní? Za 14 dní to stihnou donést i pěšky. Pokud se mi to prý  nelíbí, můžu podat reklamaci - respektive reklamaci musí podat odesílatel. Ale že mi to stejně k ničemu nebude, protože na vyřešení reklamace mají měsíc a do tý doby to snad přijde. Perfektní služby, jen tak dál. :notworthy:  

Odkaz ke komentáři

Měl jsem možnost poznat JAR v době, kdy tam vládli běloši a kdy to tam normálně fungovalo. Je to přesně, jak píše African, bohužel.

Místní bílí utíkají, pokud teda už nejsou pryč a jejich léta budované farmy a majetky vzali za rok za dva za své. Prostě, když na tom nikdo nemaká, tak to sejde ladem.

Odkaz ke komentáři

Česká pošta  :fyou: Včera jsem nadával na GLS, ale to, co předvádí ČP je jinej level. V pondělí podaný balík, od té doby stav nezměněn. Na podací poště nikdo nemá šajn, kde balík je. Paní vedoucí uklidňuje slovy "ale my zaměstnancům říkali, ať upozorňují, že to před vánoci může trvat déle" - co znamená déle? 14 dní... WTF  :eek: Dělá si ČP kozy, 14 dní? Za 14 dní to stihnou donést i pěšky. Pokud se mi to prý  nelíbí, můžu podat reklamaci - respektive reklamaci musí podat odesílatel. Ale že mi to stejně k ničemu nebude, protože na vyřešení reklamace mají měsíc a do tý doby to snad přijde. Perfektní služby, jen tak dál. :notworthy:  

Jojo, jsem na tom podobně. A to ještě včera chvíli ten jejich track and trace system hlásil nějakou odstávku, tak bůhví jestli jim to naskočilo, jak mělo a vědi, kde ty všechny balíky zrovna maj.

Odkaz ke komentáři

Ono to není už tak jenom o běloších, oni utíkají i černoši. Nový Zéland a Austrálie  jich  tam letos přijali okolo pěti tisíc"

Měl jsem možnost poznat JAR v době, kdy tam vládli běloši a kdy to tam normálně fungovalo. Je to přesně, jak píše African, bohužel.

Místní bílí utíkají, pokud teda už nejsou pryč a jejich léta budované farmy a majetky vzali za rok za dva za své. Prostě, když na tom nikdo nemaká, tak to sejde ladem.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Jojo, jsem na tom podobně. A to ještě včera chvíli ten jejich track and trace system hlásil nějakou odstávku, tak bůhví jestli jim to naskočilo, jak mělo a vědi, kde ty všechny balíky zrovna maj.

Mě paní na férovku řekla, že netuší, kde ten balík je. Vědí, že odešel z pošty (tomu se dá věřit), ale teď prostě není v jejich silách ho dopátrat. Mám prý čekat, až se někde objeví, naskenují ho a updatne se stav v trackingu. Smutný je, když vás paní na poště přesvědčuje, že musí vyplnit všechny pole do vyhledávacího formuláře včetně udané ceny (jak mám vědět, co tam odesílatel vyplnil?) a pak se hrozně diví, že ten systém dokáže hledat jen podle čísla balíku  :death:

Odkaz ke komentáři

To s balimama je fakt divny. Kdyby byly vanoce tak to jde pochopit ale ted? Divny. Myslim ze ty postaci to delaji naschval a jen se tam flakaji.

Fakt? Já asi nerozumím tomu, proč "konkurenční" firmy PPL/DHL/další jsou schopny doručit balík následující pracovní den vánoce nevánoce a česká pošta s tím má takový problém, že ti řekne "sorry, 14 dní, čekej".  

Mimochodem co je to za přístup, když řeknou, že prioritu mají balíky do ruky? To znamená, že ostatní balíky prostě hoděj do rohu a počkaj, až budou mít zase lážoplážo? Nevšim jsem si, že by poslání cennýho balíku stálo o něco méně, než poslání balíku do ruky, proč bych pak měl dostat jinou službu? 

Odkaz ke komentáři

Fakt? Já asi nerozumím tomu, proč "konkurenční" firmy PPL/DHL/další jsou schopny doručit balík následující pracovní den vánoce nevánoce a česká pošta s tím má takový problém, že ti řekne "sorry, 14 dní, čekej".  

Mimochodem co je to za přístup, když řeknou, že prioritu mají balíky do ruky? To znamená, že ostatní balíky prostě hoděj do rohu a počkaj, až budou mít zase lážoplážo? Nevšim jsem si, že by poslání cennýho balíku stálo o něco méně, než poslání balíku do ruky, proč bych pak měl dostat jinou službu? 

Scifi asi chtel rict to, ze posta ma takove problemy vzdy pred Vanoci. A je trochu naivni si na to neustale stezovat. Pokud vis, ze PPL to umi lepe, pouzij PPL. Protoze posta je proste neschopna. Nebo proste tyden rezerva. Je to stejny, jako spolehat na nase silnicare, ze po snezeni budou silnice pekne osetreny.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Mě vadí hlavně jejich přístup, kdy tě nechají takový balík odeslat, aniž by cokoliv řekli. A pak ti ještě galantně poradí, abys to reklamoval, ale vzápětí dodají, že ti to stejně k ničemu nebude. Super servis. Pořád ale nedokážu pochopit, proč je problém s tím doručením - fajn, poradí mi, abych to poslal jako balík do ruky, kde teda garantují dodání další pracovní den - selským rozumem si odvodím, že přepravní kapacity mají. Proč tedy ostatní balíky leží někde na hromadě a čekají? 

Odkaz ke komentáři

Balík do ruky je za vyšší cenu, než balík obyčejný a z toho důvodu je u něj garantované doručení do druhého dne, je-li podán do 17 hodin v den odeslání. V případě nedodržení lhůty se však stejně není kde dovolat.

Odkaz ke komentáři

Mě vadí hlavně jejich přístup, kdy tě nechají takový balík odeslat, aniž by cokoliv řekli. A pak ti ještě galantně poradí, abys to reklamoval, ale vzápětí dodají, že ti to stejně k ničemu nebude. Super servis. Pořád ale nedokážu pochopit, proč je problém s tím doručením - fajn, poradí mi, abych to poslal jako balík do ruky, kde teda garantují dodání další pracovní den - selským rozumem si odvodím, že přepravní kapacity mají. Proč tedy ostatní balíky leží někde na hromadě a čekají? 

Protože ČP je řízená zbytkovým magementem. Tzn. to co zbylo a neuplatnilo se pro neschopnost v privátu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...