Juraj11 Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Není nad to,když vás po ránu nasera manželka.Rozhodli jsme se koupit kotě-malá kočky miluje a že jí uděláme k vánocům radost.Tak jak blbec 3 dny obvolávám,sháním,včera večer se dohodneme na dnešek-no a co se nestane.Ráno než mám vyjet,tak mi žena oznámí,že si to rozmyslela.Připadal jsem si jak idiot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 ČSOB a něco zdarma a spořící účet? Tos neudělal dobře ...v SR zadarmo, len treba vklad kazdy mesiac a 3 x platba z uctu jo, vsetko je o ludoch, a vybavit sa da vsetko mozne, len Ti to musi niekto v banke umoznit mal som to stastie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) Tak nedávno mě naštvalo DHL že začli účtovat 290,- za nic. (Záruka v celním řízení). Včera mě vítězoslavně paní sdělila že od 1.1.2015 poplatek zvedaj na 490,- . Je mi z toho na blití a poprvé uvažuji, že s tím seknu. Největší sranda je to, že legální je nechat si poslat přes poštu třeba 100 balíku měsíčně a nezaplatíte ani korunu na DPH, CLU a poplatcích. Jen musí být pod 22 EUR.Já chtěl být čestný a vše přiznávám, ale když počítám tak je to prostě hnůj - Balík za 5000,- DPH a CLO 1800,- a výpalné DHL 500,- to mě prostě o cca 50% zvedne nákup. To nepočítám ty odvody Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 JaRooNe, dovolím si zareagovat na 2 Tvé příspěvky ohledně umístění policejní čepice za zadním sklem a záměrné pomalé jízdy. Myslel jsem, že takoví experti už mezi námi nejsou. Je od Tebe opravdu hezké, jak svou rychlostí 20 km/hod. vychováváš ostaní účastníky silničního provozu. Je hezké, že (ač zjevně nepolicista) za sklem vozíš čepici organizace, které si většina čechů neváží. Původně jsem chtěl napsat něco o kreténovi s malým pindíkem, ale takhle použiji repliku z vlákna o hodinkách pro policistu. Vem si na ruku Festiny...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 JaRooNe, dovolím si zareagovat na 2 Tvé příspěvky ohledně umístění policejní čepice za zadním sklem a záměrné pomalé jízdy. Myslel jsem, že takoví experti už mezi námi nejsou. Je od Tebe opravdu hezké, jak svou rychlostí 20 km/hod. vychováváš ostaní účastníky silničního provozu. Je hezké, že (ač zjevně nepolicista) za sklem vozíš čepici organizace, které si většina čechů neváží. Původně jsem chtěl napsat něco o kreténovi s malým pindíkem, ale takhle použiji repliku z vlákna o hodinkách pro policistu. Vem si na ruku Festiny......Tos byl ty v tom nakladaku, co vjel do obydlene zony se zuzenym horizontem primo u skoly a u skolky? Tak priste pojedeme jeste pomaleji, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Tak já bych k tomu napsal jen tři věci. Podle mého názoru. 1) čepici za sklo auta si v 99% nedá příslušník PČR .2) je potřeba si uvědomit, že i tam kam má kamion zákaz může mít vyjímku pro zásobování.3) školit kamion, kterej za sebou může táhnout 40tun nákladu nepovažuji za moudré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Tos byl ty v tom nakladaku, co vjel do obydlene zony se zuzenym horizontem primo u skoly a u skolky? Tak priste pojedeme jeste pomaleji, jo? Nebyl. Ale to s tím zpomalením je dobrý nápad. Zkus to prosím provést tak, že zabrzdíš velmi prudce, abys toho kamioňáka pořádně překvapil. Neboj, nic se nestane. Ani Tobě, ani tomu osobáku co možná jede za kamionem a tudíž nevidí toho borce s čepicí PČR, co jede vpředu. Mám jedinou prosbu, udělej tenhle manévr, až budeš v autě sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Nedělej lidem to, co nechceš, aby oni dělali tobě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Tak já bych k tomu napsal jen tři věci. Podle mého názoru. 1) čepici za sklo auta si v 99% nedá příslušník PČR .2) je potřeba si uvědomit, že i tam kam má kamion zákaz může mít vyjímku pro zásobování.3) školit kamion, kterej za sebou může táhnout 40tun nákladu nepovažuji za moudré.ad1) cepicku si davaji za zadni sklo prislusnici a ja ji tam nemam neopravnenead2) vozidlo vezlo na privesu osobni auta a nemelo funkci zasobovaniad3) v prubehu zdrzeni kamionu se stihla hlidka, ktera byla pobliz, presunout na konec inkriminovane zony a ridice patricne "odmenit". Pomala jizda v inkriminovane zone je obcanskou iniciativou za souhlasu mesta a policejnich slozek. Je to totiz misto, kde se v zatacce na horizontu vozovka primo u skoly zuzuje na minimalni moznou mez z hlediska provoznich moznosti. Potkat tam autobus, nebo probihajici dite, byl by problem. Je tam mereni rychlosti a prumerna rychlost nakladnich vozidel v tomto.miste je 63km/hod. Dalsi otazky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Za poslední čtyři roky co sem chodim se z fora gentlemanů stalo forum honičů ega a největších frajerů pod sluncem....( snad tu ještě někdo z té staré gardy zustal) Můžete se mnou souhlasit, nebo nesouhlasit, ale to je jediné co s tím můžete dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) ad1) cepicku si davaji za zadni sklo prislusnici a ja ji tam nemam neopravnenead2) vozidlo vezlo na privesu osobni auta a nemelo funkci zasobovaniad3) v prubehu zdrzeni kamionu se stihla hlidka, ktera byla pobliz, presunout na konec inkriminovane zony a ridice patricne "odmenit". Pomala jizda v inkriminovane zone je obcanskou iniciativou za souhlasu mesta a policejnich slozek. Je to totiz misto, kde se v zatacce na horizontu vozovka primo u skoly zuzuje na minimalni moznou mez z hlediska provoznich moznosti. Potkat tam autobus, nebo probihajici dite, byl by problem. Je tam mereni rychlosti a prumerna rychlost nakladnich vozidel v tomto.miste je 63km/hod. Dalsi otazky? AD1) u Policie jsem několik let pracoval a nikdy jsem neměl potřebu si dávat cokoliv s označením PČR kamkoliv do auta, ani nosit služební oděv (byt jen tričko kdekoliv na veřejnosti, na zahradě nebo doma ). V případě potřeby jsem se prokázal služebním průkazem.AD2) Mohl zabloudit, ono otočit se s takovou krávou není, jak otočka s Fábií, ale to zbytečně polemizujeme ...AD3) Na tohle odpovím jediné, psal jsi o tom, že tam nákladní vozidla nemají co pohledávat, takže nerozumím tomu, jak se měří - cituji "prumerna rychlost nakladnich vozidel" v tomto úseku . Nehádejme se před Vánoci, já jen píšu, že mi to přijde na hlavu a příště si to "školení rozmysli" v rámci celkové bezpečnosti provozu . Ještě bych se vrátil k bodu "1" - napadlo Tě někdy, že spousta lidí policajty nemá moc v oblibě a že by se mohl najít nějaký debil, který by Ti jen " pro jeho radost" mohl obtáhnout auto klíčem? Na to mám auta moc rád . Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) AD3) Na tohle odpovím jediné, psal jsi o tom, že tam nákladní vozidla nemají co pohledávat, takže nerozumím tomu, jak se měří - cituji "prumerna rychlost nakladnich vozidel" v tomto úseku . Nehádejme se před Vánoci, já jen píšu, že mi to přijde na hlavu a příště si to "školení rozmysli" v rámci celkové bezpečnosti provozu . Ještě bych se vrátil k bodu "1" - napadlo Tě někdy, že spousta lidí policajty nemá moc v oblibě a že by se mohl najít nějaký debil, který by Ti jen " pro jeho radost" mohl obtáhnout auto klíčem? Na to mám auta moc rád .Je tam merak se zaznamovym zarizenim, ktery je nastaveny na dve vysky (darek od mesta) a kazdou vysku zaznamenava zvlast, takze si umime vyhledat, jak rychle tam jezdi vozidla do a od urcite vysky. Jo, kdyz jsem bydlel v Praze, tak jsem se jakekoliv identifikaci vyhybal. Tady "na venkove" je to chovani lidi trochu jine - lidstejsi. Lide jeste maji respekt vuci autoritam a lidem neni lhostejne zdravi jejich deti, tak vznikaji i takove obcanske aktivity... Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Já bych sem policajtům zakázal lýzt, to nikdy nic dobrýho nemůže udělat. Jakkoli legrační je představa policajtskýho tydýta, školícího náklaďák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Já bych sem policajtům zakázal lýzt, to nikdy nic dobrýho nemůže udělat. Jakkoli legrační je představa policajtskýho tydýta, školícího náklaďák.Abych tady nahodou nezpusobil flame vuci policajtum, nejsem primo slouzici prislusnik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Abych tady nahodou nezpusobil flame vuci policajtum, nejsem primo slouzici prislusnik!Ale když vozíš v autě čepici, tak to už se pak ho\/no tajnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Ale když vozíš v autě čepici, tak to už se pak ho\/no tajnej!Tajny? Pobavils mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Za poslední čtyři roky co sem chodim se z fora gentlemanů stalo forum honičů ega a největších frajerů pod sluncem....( snad tu ještě někdo z té staré gardy zustal) Můžete se mnou souhlasit, nebo nesouhlasit, ale to je jediné co s tím můžete dělat......a taky vychcánků,co sem choděj jenom kšeftovat a k tématu hodinek nenapíšou ani půl slova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 pomocná stráž VB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Je tam merak se zaznamovym zarizenim, ktery je nastaveny na dve vysky (darek od mesta) a kazdou vysku zaznamenava zvlast, takze si umime vyhledat, jak rychle tam jezdi vozidla do a od urcite vysky. Jo, kdyz jsem bydlel v Praze, tak jsem se jakekoliv identifikaci vyhybal. Tady "na venkove" je to chovani lidi trochu jine - lidstejsi. Lide jeste maji respekt vuci autoritam a lidem neni lhostejne zdravi jejich deti, tak vznikaji i takove obcanske aktivity... Předpokládám, že kdyby Tě ten kamion začal předjíždět, určitě bys zachoval rychlost a "nezamknul ho" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 pomocná stráž VB?No konecne! Samozrejme i s obligatni bilou paskou na rukavu. A na druhe strane mam LM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky