kuncák7 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Na té značce P jsou vyobrazené parkovací hodiny. Podle mě, ať by na té značce bylo cokoliv, neplatí to pro parkoviště dále, protože na tom sloupu je ještě šipka "vpravo" a tím pádem vše výše uvedené platí pouze pro dále značený směr. Na sloupu je pak pouze obecné znění "Zakazuje se stání bez parkovacího poplatku". Ano, křižovatka zonu přerušila a pokračuje až za novou značkou na sloupu VO. Předchozí značka pod slepou ulicí je dodatkovou tabulkou E7b situována na situaci vpravo ( bez ní by to bylo k situaci, o které se bavíme ). Prostě si někdo ušetřil práci a značku hodil dál, než měl.Napiš e-mail na hradeckej magistrát, neublíží ti to. Tam se pak dozvíš, jaká byla idea a jak to opravdu mělo být. Nebo pohrabej na jejich stránkách, předpokládám, že tato změna byla projednána opatřením obecné povahy ( nevím, jak je to staré ) nebo na to byl zpracován projekt se studií a dle zákona musel/a být vyvěšen/a na úřední desce úřadu, aby se mohl každý k záměru vyjádřit. Teprve poté osazena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Zjistil jsem, že jsem "******* komputerowy", protože se mi sice po půldenním úsilí podařilo nainstalovat ovladače tiskárny, nicméně jsem nic nevytisknul neb po odeslání dokumentu k tisku milá tiskárna chce píše "tisk do souboru" či co a to už dneska fakt nepoberu! EDIT: b.a.s.t.a.r.d je sprosté slovo, joo? Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Možná blbý dotaz, ale při tisku vybíráš správnou tiskárnu? Nemáš tam vybraný nějaký pdf creator nebo tak něco? Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem dieegoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Mám, s tím pdf se na to musím zítra podívat, to by mohla být ta zrada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Jsem byl právě běhat a v lese narazím na nějakou hromadu a vedle ní invalidní vozík tak se dívám co to je...spící bezdomovec, tak kontrolují jestli žije a pak volám na MP ať pro něj přijedou... Strážník mi říká "jooo podle toho vozíku to je pan Pavelec to je v pohodě...on je venku už 10let...". Tak panu strážníkovi vysvětluji, že vzhledem k -14st. to tak v pohodě nevidím... Tak že teda přijedou...Achjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Udělal jsi dobře, palec nahoru, většina lidí by v dnešní přiblblé době běželo dál. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Že som dnes pol dňa montoval cuvaciu kameru. A ona sice funguje ale iba ked je vypnutý motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 máš to blbě zapojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 A ako? Plus na svetlo spiatočky a kostra. Signál z kamery do rádia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Štvou mě výkony nejen hokejové Slávie, pan Lubina s Beránkem to rozjebou tak, že se obávám i průběhu baráže ( a Beránka nakonec ještě u týmu nechaj, asi aby škodil dál ). To by byla fakt bomba, příští sezona a nejmodernější hala v ČR ( na úpravu staré haly nebudou mít peníze a vyjímku jim snad na celou sezonu nedaj ) a 1. liga ( návštěvnost na mančafty typu Šumperk půjdou do desítek - nic proti Šumperku, je to jen příklad ). Ještě že jsem už "trochu" starší, že to sice prožívám, ale už ne tolik, teď už mě to spíš sejří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Mne to, jako sparťana spíš baví a užívám si to, ale asi mi budou v extralize chybět :-)P.S.: Ještě aby Slávka udělala double, to by bylo.....čutálisti mají také nakročeno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Mne to, jako sparťana spíš baví a užívám si to, ale asi mi budou v extralize chybět :-)P.S.: Ještě aby Slávka udělala double, to by bylo.....čutálisti mají také nakročeno :-)Tam to nechci ani domyslet, tam snad máme nakročeno k záchraně, tipuju ve 27 kole ( nějak si nedovedu představit, že by se v Synot aréně a O2 aréně hrála 2 liga ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 A ako? Plus na svetlo spiatočky a kostra. Signál z kamery do rádia..zkontroluj si jestli máš opravdu na tom světle zpátečky plus, někde jsem viděl že tam bylo plus stálé a zpátečka zapínala kostru. A taky jestli je ta kostra opravdu ukostřená. Občas někdo něco připojí na nějaký šroub a on není ukostřený. Pak to dělá všelijaké záhady, proudy cestujou podivnýma místama, různě se to uzavírá přes žárovky a kdovíco. Takový typický příklad bývá zapojení přívěsu, světla pak různě chaoticky blikají, s brzdovkama se rozsvěcí blinkry a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Štvou mě výkony nejen hokejové Slávie, pan Lubina s Beránkem to rozjebou tak, že se obávám i průběhu baráže ( a Beránka nakonec ještě u týmu nechaj, asi aby škodil dál ). To by byla fakt bomba, příští sezona a nejmodernější hala v ČR ( na úpravu staré haly nebudou mít peníze a vyjímku jim snad na celou sezonu nedaj ) a 1. liga ( návštěvnost na mančafty typu Šumperk půjdou do desítek - nic proti Šumperku, je to jen příklad ). Ještě že jsem už "trochu" starší, že to sice prožívám, ale už ne tolik, teď už mě to spíš sejří.Že by Chomutov (oba Růžičkové) vystřídal Slávii? Slávky by bylo škoda,to raději autoklub z extraligy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Jo, já bych taky Slávku podržel. V kopané ať se odebere kam patří rychlokvašená Plzeň a v hokeji Kometa :-)))A teď do mne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) zkontroluj si jestli máš opravdu na tom světle zpátečky plus, někde jsem viděl že tam bylo plus stálé a zpátečka zapínala kostru. A taky jestli je ta kostra opravdu ukostřená. Občas někdo něco připojí na nějaký šroub a on není ukostřený. Pak to dělá všelijaké záhady, proudy cestujou podivnýma místama, různě se to uzavírá přes žárovky a kdovíco. Takový typický příklad bývá zapojení přívěsu, světla pak různě chaoticky blikají, s brzdovkama se rozsvěcí blinkry a podobně.naprostá pravda, jakej je typ toho rádia? Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Že by Chomutov (oba Růžičkové) vystřídal Slávii? Slávky by bylo škoda,to raději autoklub z extraligy.Já bych se ani nedivil. Kdybys třeba věděl, proč jsou oba u vás a ne ve Slávce, klidně mě to napiš do SZ ( tady běhá jen fáma, ale to je - jedna paní povídala ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Chřipka jak z praku, na silvestra, super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Natržená rotátorová manžeta na pravém rameni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Na**alo mě DPD. Včera přijali balík od eshopu. Od 9 večer jí vezou někam, asi na depo. A jak to vypadá, letos už mi jí nepřivezou. Fakt nechápu proč.Divný je, že v emailu píšou "následující pracovní den Vám doručíme zásilku" t.j. 31.12. Ale když vlezu do jejich aplikace, tak vidím doručení 2.1. To je teda bordel.neni dneska nikdo nedoručuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky