Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Vytáhnout si love z PayPalu od Novýho roku trvá 21 dní, to je teda dobrej vým.rd, a místo úroků poplatky... to si hoši zařídili pěkný zaúvěrování, a ještě jim na to budeme platit, že jim vlastně půjčujeme love...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vytáhnout si love z PayPalu od Novýho roku trvá 21 dní, to je teda dobrej vým.rd, a místo úroků poplatky... to si hoši zařídili pěkný zaúvěrování, a ještě jim na to budeme platit, že jim vlastně půjčujeme love...

Kde to najdu? Tohle? http://www.paypalcz.cz/poplatky-za-platby Platba kartou u eshopu je ten převod?

Odkaz ke komentáři

Tohle už platilo dřív. Taky jsem čekal 21 dní, už někdy v listopadu. Jakmile si vybuduješ nějakou prodejní historii, snad 20 úspěšnejch prodejů, tak to máš volný rovnou. Taky mě to pěkně sralo.

Odkaz ke komentáři

Ani v tom jsem systém nenašel. Dva prodeje v jeden den. Oba na stejnou sumu v řádu jednotek USD a jedna platba uvolněna hned, druhá až za 21 dní. Jediný rozdíl byl v zemi kupujícího. Pokud jsem pochopil, tak PayPal naběhl na jiný systém ochrany kupujících z USA. Možná to bude v tom, ale fakt už jsem se v tom přestal orientovat...

Odkaz ke komentáři

Já měl jeden prodej do USA v prosinci a prošlo to hladce hned, teď mám jeden z 11. ledna na menší částku než v prosinci a čekám, prej to urychlím, když k aukci dám tracking no. a pošlu scan dokladu o zaslání balíku na eBay, to jsem udělal a nic se neděje... Úspěšnejch prodejů mám hodně přes sto, 100% feedback, takže v tom těžko hledám logiku... nikdy dřív jsem na to nenarazil...

Odkaz ke komentáři

Naštvali mě u mého oblíbeného hodináře. Potřeboval jsem vyměnit stěžejku ve sponě a to že mi tam dali špatnou jsem zjistil až v metru (pojistka spony se nechytá na stěžejku co má moc krátké konce). A to jsem přitom problém zdůrazňoval, achjo :-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...