Honza.manta Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Dobře fungující korunka z kalené oceli je základ úspěšného dne. Furt to říkám. Moje řeč latest.jpg Doufám, že je má šroubovací, aby mu nezatékalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Ne, že by mě to překvapilo, ale je to pěkná habaďůra.https://www.facebook.com/video.php?v=759174804168678&set=vb.375550989197730&type=2&theate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Ne, že by mě to překvapilo, ale je to pěkná habaďůra.https://www.facebook.com/video.php?v=759174804168678&set=vb.375550989197730&type=2&theateTo podělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Tvl tak to je slusna manipulace :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Vytáhnout si love z PayPalu od Novýho roku trvá 21 dní, to je teda dobrej vým.rd, a místo úroků poplatky... to si hoši zařídili pěkný zaúvěrování, a ještě jim na to budeme platit, že jim vlastně půjčujeme love... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Vytáhnout si love z PayPalu od Novýho roku trvá 21 dní, to je teda dobrej vým.rd, a místo úroků poplatky... to si hoši zařídili pěkný zaúvěrování, a ještě jim na to budeme platit, že jim vlastně půjčujeme love... Kde to najdu? Tohle? http://www.paypalcz.cz/poplatky-za-platby Platba kartou u eshopu je ten převod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Ne, že by mě to překvapilo, ale je to pěkná habaďůra.https://www.facebook.com/video.php?v=759174804168678&set=vb.375550989197730&type=2&theate No "pěkné", ale nijak mě to nepřekvapuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Vytáhnout si love z PayPalu od Novýho roku trvá 21 dní, to je teda dobrej vým.rd, a místo úroků poplatky... to si hoši zařídili pěkný zaúvěrování, a ještě jim na to budeme platit, že jim vlastně půjčujeme love...Tohle už platilo dřív. Taky jsem čekal 21 dní, už někdy v listopadu. Jakmile si vybuduješ nějakou prodejní historii, snad 20 úspěšnejch prodejů, tak to máš volný rovnou. Taky mě to pěkně sralo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 PayPal v tom má nějaký hokej. Mám celkem dost úspěšných nákupů i prodejů a peníze mi jednou uvolní hned, podruhé za 21 dní, potřetí zase hned a tak pořád dokola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Asi taky záleží, o jakou částku se jedná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Ani v tom jsem systém nenašel. Dva prodeje v jeden den. Oba na stejnou sumu v řádu jednotek USD a jedna platba uvolněna hned, druhá až za 21 dní. Jediný rozdíl byl v zemi kupujícího. Pokud jsem pochopil, tak PayPal naběhl na jiný systém ochrany kupujících z USA. Možná to bude v tom, ale fakt už jsem se v tom přestal orientovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Já prodal do UK, inzerováno na ebay.co.uk a čekal jsem.. těžko říct, jakej v tom maj šystém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Já měl jeden prodej do USA v prosinci a prošlo to hladce hned, teď mám jeden z 11. ledna na menší částku než v prosinci a čekám, prej to urychlím, když k aukci dám tracking no. a pošlu scan dokladu o zaslání balíku na eBay, to jsem udělal a nic se neděje... Úspěšnejch prodejů mám hodně přes sto, 100% feedback, takže v tom těžko hledám logiku... nikdy dřív jsem na to nenarazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Naštvali mě u mého oblíbeného hodináře. Potřeboval jsem vyměnit stěžejku ve sponě a to že mi tam dali špatnou jsem zjistil až v metru (pojistka spony se nechytá na stěžejku co má moc krátké konce). A to jsem přitom problém zdůrazňoval, achjo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Co to je ????????????? http://recepty.vareni.cz/levne-sushi-po-cesku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 PP používám od roku 2009 (před tím jsem měl US adresu) a převod na účet mi nikdy netrval déle, než 2 dny. Pravdou je, že na ebay neprodávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 ...že jsem otevřel Aukro asi o minutu později, než bylo třeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Co to je ????????????? http://recepty.vareni.cz/levne-sushi-po-cesku/I Láďa Hruška by se obrátil naruby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 ...že jsem otevřel Aukro asi o minutu později, než bylo třeba. ha. Za 10 litrov by sa predali tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 stratil jsem klíč od auta (mám jedinej). nemám techničák aby mi udělali novej a ještě jsem si restartoval telefon a nevím pin kterej je na kartičce v autě. když se daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky