instant Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 A malý návod pro fanoušky mistrovství v NMnM. http://m.idnes.cz/blog/clanek.444882.idnZije v Norsku a je to pravnik, vidno. Dal by na plagat "...meli by jste se stydet". Co mu uz tam uplne hrablo? Ja by som tam dal "Nori chodte do pi*e", "Nori - pedofilna mafia", alebo "Zabi Nora - zachranis dieta". Predsa len, aj transparent ma svoju hrdost a za komunizmu si vytrpel svoje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Myslím,že neznáme názory obou stran,aby jsme relevantně dovedli posoudit kde je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 .. je to smutnej pribeh s tim norskym vynalezem barnevernet...... na druhou stranu, kdyz chce clovek trvale zit v cizi zemi, mel by se asi predem zajimat o mistni odlisnosti, zvyklosti, zakony... to je jako presidlit do saudske arabie a pak byt sokovan pravem saria... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) .. je to smutnej pribeh s tim norskym vynalezem barnevernet...... na druhou stranu, kdyz chce clovek trvale zit v cizi zemi, mel by se asi predem zajimat o mistni odlisnosti, zvyklosti, zakony... to je jako presidlit do saudske arabie a pak byt sokovan pravem saria... ...nebo opačně a být šokován... právem Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Norsko tenkrát využila i Barbora Škrlová s tím brněnským komediantem co předstíral že jej její fotr.Odjela tam s ním jako Barbora,omladila se a přetransformovala v dítě jménem Adam. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) Myslím,že neznáme názory obou stran,aby jsme relevantně dovedli posoudit kde je pravda.To neznáme, ale rozdělit sourozence od sebe, a nesnažit se o umístění dětí v rodině (sourozenci, prarodiče) nebo zemi původu, prostě nemůže být v souladu se zájmy dítěte. Pokud není postupováno v zájmu dítěte (což by mělo Norsko jako signatář všech úmluv rozhodně dělat) jedná se pravděpodobně v zájmu někoho jiného... Takže ač si nemusím být jistý tím co se dělo v rodině (a tady ctím presumpci neviny, jak píše Hasňa norská policie funguje) jsem si jistý, že postup norských úřadů sm.dí. On to mimochodem není zdaleka první případ... Edit: Tak mi právě filtr slušných slov ukázal, že i mírně expresivně vyjádřeno zapáchá je vulgarismus... No to teda... Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Je prasárna ,když se dospělí neumí domluvit a má to odskákat dítě.Potom jsou tu takové ty ,když ne já,tak nikdo.Je důležité pochopit,že dítě má vždy dva rodiče a jednomu nebo druhému něco zakazovat a omezovat je blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Je důležité pochopit,že dítě má vždy dva rodiče a jednomu nebo druhému něco zakazovat a omezovat je blbost.skoda, ze to doted nepochopila moje ex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 skoda, ze to doted nepochopila moje ex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 .. ono to vypada, ze ty deti moc o kontakt s matkou nestoji.. viz dnesni rozhovor s ministrini marksovou na idnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Co taky cekat. 4 roky odlouceni od matky udelaji sve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 kolik že je těm dětem let, že se toto vyjádření bere jako "omluvenka"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) V roce 2011 byly deti odebrany ve veku 2,5 a 6 let. Ja mam 3 ogary. 2 roky, 3,5 a 6,5. Koupu se snema ve vane, chodim pred nimi v trenyrkach, umyvam jim zadky, sem tam po nem taky dostanou. Pred skolkou mi davaji oba pusu na rozloucenou. Ten nejmladsi spi dokonce se mnou pod dekou. Pro otce neni snad nic krasnejsiho, nez kdyz se k nemu ten maly nezbeda prituli.Kdyby mi je za tohle vzali a byl bych v beznadejne situaci, bylo by zrejme spousta mrtvych. Cim vic o tom ctu, jsem presvedceny, ze je Barnevernet neskutecne svinstvo. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Můžou to obhajovat jak chtějí, ale naprosto zrůdné je to rozdělení sourozenců, na to žádný argument neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 (upraveno) V roce 2011 byly deti odebrany ve veku 2,5 a 6 let.tak to je konečná, obávám se, že nyní už je skutečně lepší je nechat tam, kde se díky norské mašinérii dostaly což ale neznamená vzdát boj proti organizaci, jež to způsobuje. Upraveno 22. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Já jen doufám, že paní ministrině nebude mít snahu tuto praxi, kterou tak obdivuje a která je "v zájmu dítěte", aplikovat i u nás. Neumím si představit, že bych své děti, když byly malé, nemohl obejmout, dát si v jejich přítomnosti pivko, když jsme byli na procházce, nebo s nima blbnout v posteli nebo ve vaně... Tvl, z argumentace této paňmámy se mi zvedá kufr. To tady neexistuje žádný normální politik, který by měl dostatečné pravomoci na to, aby jednal v souladu se zdravým rozumem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Můžou to obhajovat jak chtějí, ale naprosto zrůdné je to rozdělení sourozenců, na to žádný argument neexistuje. Souhlas,... kurwy norský. Nevíme, co bylo mezi dětmi a rodiči, abychom dělali nějaké závěry, ale tohle je zmrdstvo. Chtěl bych napsat svinstvo, ale to mi nejde z huby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Já jen doufám, že paní ministrině nebude mít snahu tuto praxi, kterou tak obdivuje a která je "v zájmu dítěte", aplikovat i u nás. Neumím si představit, že bych své děti, když byly malé, nemohl obejmout, dát si v jejich přítomnosti pivko, když jsme byli na procházce, nebo s nima blbnout v posteli nebo ve vaně... Tvl, z argumentace této paňmámy se mi zvedá kufr. To tady neexistuje žádný normální politik, který by měl dostatečné pravomoci na to, aby jednal v souladu se zdravým rozumem???hlavně ta nekompetentní kravka přizná, že systém nezná, ale za to ví, že je v zájmu dítěte... Takové vyjádření je na demisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 tak to je konečná, obávám se, že nyní už je skutečně lepší je nechat tam, kde se díky norské mašinérii dostaly což ale neznamená vzdát boj proti organizaci, jež to způsobuje.Pro toho maleho, ktery byl odebran ve veku 2,5 roku je to asi lepsi, kdyby zustal tam kde je. Jak to vnima ten starsi, nevim. Chapu jejich matku, divim se, ze je jeste normalni, ze se z toho nezblaznila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 hlavně ta nekompetentní kravka přizná, že systém nezná, ale za to ví, že je v zájmu dítěte... Takové vyjádření je na demisi Na to, aby podala demisi, by musela mít nějakou soudnost. Myslím, že v této kauze dostatečně prokázala, že žádnou soudnost, natož nadhled a zdravý rozum, nemá. To je na odvolání z funkce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky