Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

A malý návod pro fanoušky mistrovství v NMnM.

http://m.idnes.cz/blog/clanek.444882.idn

Zije v Norsku a je to pravnik, vidno. Dal by na plagat "...meli by jste se stydet". Co mu uz tam uplne hrablo? Ja by som tam dal "Nori chodte do pi*e", "Nori - pedofilna mafia", alebo "Zabi Nora - zachranis dieta".

Predsa len, aj transparent ma svoju hrdost a za komunizmu si vytrpel svoje..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. je to smutnej pribeh s tim norskym vynalezem barnevernet...

... na druhou stranu, kdyz chce clovek trvale zit v cizi zemi, mel by se asi predem zajimat o mistni odlisnosti, zvyklosti, zakony... to je jako presidlit do saudske arabie a pak byt sokovan pravem saria...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

.. je to smutnej pribeh s tim norskym vynalezem barnevernet...

... na druhou stranu, kdyz chce clovek trvale zit v cizi zemi, mel by se asi predem zajimat o mistni odlisnosti, zvyklosti, zakony... to je jako presidlit do saudske arabie a pak byt sokovan pravem saria...

...nebo opačně a být šokován...   právem

Upraveno uživatelem dlubix
Odkaz ke komentáři

Norsko tenkrát využila i Barbora Škrlová s tím brněnským komediantem co předstíral že jej její fotr.

Odjela tam s ním jako Barbora,omladila se a přetransformovala v dítě jménem Adam.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Myslím,že neznáme názory obou stran,aby jsme relevantně dovedli posoudit kde je pravda.

To neznáme, ale rozdělit sourozence od sebe, a nesnažit se o umístění dětí v rodině (sourozenci, prarodiče) nebo zemi původu, prostě nemůže být v souladu se zájmy dítěte. Pokud není postupováno v zájmu dítěte (což by mělo Norsko jako signatář všech úmluv rozhodně dělat) jedná se pravděpodobně v zájmu někoho jiného... Takže ač si nemusím být jistý tím co se dělo v rodině (a tady ctím presumpci neviny, jak píše Hasňa norská policie funguje) jsem si jistý, že postup norských úřadů sm.dí. On to mimochodem není zdaleka první případ... 

Edit: Tak mi právě filtr slušných slov ukázal, že i mírně expresivně vyjádřeno zapáchá je vulgarismus... No to teda...

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

Je prasárna ,když se dospělí neumí domluvit a má to odskákat dítě.Potom jsou tu takové ty ,když ne já,tak nikdo.Je důležité pochopit,že dítě má vždy dva rodiče a jednomu nebo druhému něco zakazovat a omezovat je blbost.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

V roce 2011 byly deti odebrany ve veku 2,5 a 6 let.

Ja mam 3 ogary. 2 roky, 3,5 a 6,5. Koupu se snema ve vane, chodim pred nimi v trenyrkach, umyvam jim zadky, sem tam po nem taky dostanou. Pred skolkou mi davaji oba pusu na rozloucenou. Ten nejmladsi spi dokonce se mnou pod dekou. Pro otce neni snad nic krasnejsiho, nez kdyz se k nemu ten maly nezbeda prituli.

Kdyby mi je za tohle vzali a byl bych v beznadejne situaci, bylo by zrejme spousta mrtvych. Cim vic o tom ctu, jsem presvedceny, ze je Barnevernet neskutecne svinstvo.

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři

V roce 2011 byly deti odebrany ve veku 2,5 a 6 let.

tak to je konečná, obávám se, že nyní už je skutečně lepší je nechat tam, kde se díky norské mašinérii dostaly :(

což ale neznamená vzdát boj proti organizaci, jež to způsobuje.

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Já jen doufám, že paní ministrině nebude mít snahu tuto praxi, kterou tak obdivuje a která je "v zájmu dítěte", aplikovat i u nás. Neumím si představit, že bych své děti, když byly malé, nemohl obejmout, dát si v jejich přítomnosti pivko, když jsme byli na procházce, nebo s nima blbnout v posteli nebo ve vaně... Tvl, z argumentace této paňmámy se mi zvedá kufr. To tady neexistuje žádný normální politik, který by měl dostatečné pravomoci na to, aby jednal v souladu se zdravým rozumem???

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Můžou to obhajovat jak chtějí, ale naprosto zrůdné je to rozdělení sourozenců, na to žádný argument neexistuje.

Souhlas,...   kurwy norský. Nevíme, co bylo mezi dětmi a rodiči, abychom dělali nějaké závěry, ale tohle je zmrdstvo. Chtěl bych napsat svinstvo, ale to mi nejde z huby.

Odkaz ke komentáři

Já jen doufám, že paní ministrině nebude mít snahu tuto praxi, kterou tak obdivuje a která je "v zájmu dítěte", aplikovat i u nás. Neumím si představit, že bych své děti, když byly malé, nemohl obejmout, dát si v jejich přítomnosti pivko, když jsme byli na procházce, nebo s nima blbnout v posteli nebo ve vaně... Tvl, z argumentace této paňmámy se mi zvedá kufr. To tady neexistuje žádný normální politik, který by měl dostatečné pravomoci na to, aby jednal v souladu se zdravým rozumem???

hlavně ta nekompetentní kravka přizná, že systém nezná, ale za to ví, že je v zájmu dítěte... Takové vyjádření je na demisi

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

tak to je konečná, obávám se, že nyní už je skutečně lepší je nechat tam, kde se díky norské mašinérii dostaly :(

což ale neznamená vzdát boj proti organizaci, jež to způsobuje.

Pro toho maleho, ktery byl odebran ve veku 2,5 roku je to asi lepsi, kdyby zustal tam kde je. Jak to vnima ten starsi, nevim. Chapu jejich matku, divim se, ze je jeste normalni, ze se z toho nezblaznila. 

Odkaz ke komentáři

hlavně ta nekompetentní kravka přizná, že systém nezná, ale za to ví, že je v zájmu dítěte... Takové vyjádření je na demisi

Na to, aby podala demisi, by musela mít nějakou soudnost. Myslím, že v této kauze dostatečně prokázala, že žádnou soudnost, natož nadhled a zdravý rozum, nemá. To je na odvolání z funkce...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...