Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda

http://na-severu.blogspot.no/2011/01/mms-zazracne-mineralni-reseni-nebo.html?m=1

Abychom to trochu vyvážili. To video tady je zcela šílený příklad mediální manipulace. Fotky rozjasanych davů, podvyzivenych černých dětí a hypnotizující podmanivý hlas presvedcující o globálním spiknutí proti zázračnému léku na všechno. Na rozdíl od bělidla střízlivý pohled a selský rozum ještě nikdy nikoho nezabil, ani nepoškodil. Takže nabádám ke kritickému myšlení.

Necht si to kazdy prebere jak chce.

Dal bych krk za to, ze ti parchanti rakovinu lecit umi a a ze to umi jiz desitky let. Neverim jim ani kolik je hodin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jsem neslyšel o homeopaticích s obsahem ATB.

Exitují homeopatika na předpis, a to ty, které mají paradoxně nejvyšší ředění (tzn. z exaktního pohledu ty nejslabší, dle homeopatů ty nejúčinnější).

Kdysi jsem četl studii v nějakém veterinárním časopisu, kdy dávali homeopatika krávám (vyloučen lidský psychický faktor), a ten rozdíl oproti skupině bez homeopatik byl mimo statistickou chybu.

homeopatika jsou svinstvo jak tahat z nemocnejch, zoufalejch a naivních lidí peníze. fungují jen ty co obsahují atb nebo jako placebo. jinak žádná seriozní klinická studie nikdy účinek neprokázala. o obsahu ATB třeba tady: http://www.theverge.com/2014/3/28/5557526/homeopathic-drug-company-actual-drugs-in-remedies

Odkaz ke komentáři

homeopatika jsou svinstvo jak tahat z nemocnejch, zoufalejch a naivních lidí peníze. fungují jen ty co obsahují atb nebo jako placebo. jinak žádná seriozní klinická studie nikdy účinek neprokázala. o obsahu ATB třeba tady: http://www.theverge.com/2014/3/28/5557526/homeopathic-drug-company-actual-drugs-in-remedies

Já se vůbec nepřu, nemám na to vyhraněný ani pevný názor. Jen bych si dovolil podotknout, že to samé by jsi asi mohl poznamenat na vrub "naší" současné medicíny, kdy účinek prokázán sice je, nicméně následek je mnohdy horší - soudím dle slov známého, internisty.

Upraveno uživatelem stosi
Odkaz ke komentáři

Nase medicina resi nasledky - napr bolest hlavy analgetiky - misto priciny - napr jedna noha delsi, proto kriva pater, proto bolest hlavy.

Delaji to proto, ze je to jednodussi, rychleji to "ucinkuje" a je to byznys (ze par dni prijde ubozak zase).

Ale to snad dneska vedi vsichni, ne? (samo to plati na obecnou medicinu, nikoli na zubare, chirurgy a jine borce, kteri leci relativne jasne stavy a problemy - pred tema smekam az na zem)

Odkaz ke komentáři

Necht si to kazdy prebere jak chce.

Dal bych krk za to, ze ti parchanti rakovinu lecit umi a a ze to umi jiz desitky let. Neverim jim ani kolik je hodin.

Ale jo, to jo, jen bych to nedával dětem. Ty si to přebrat nemůžou.

A to druhé beru jako for.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Nase medicina resi nasledky - napr bolest hlavy analgetiky - misto priciny - napr jedna noha delsi, proto kriva pater, proto bolest hlavy.

Delaji to proto, ze je to jednodussi, rychleji to "ucinkuje" a je to byznys (ze par dni prijde ubozak zase).

Ale to snad dneska vedi vsichni, ne? (samo to plati na obecnou medicinu, nikoli na zubare, chirurgy a jine borce, kteri leci relativne jasne stavy a problemy - pred tema smekam az na zem)

Naprosto s Tebou souhlasím. Bohužel si nejsem jist tím, že to dnes vědí všichni - kdyby tomu tak bylo, myslím, že by se to dávno ubíralo jiným směrem. Lidé prostě mají rádi rychlá a jednoduchá "řešení", a lékaři zase svoje "kongresy".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Ale jo, to jo, jen bych to nedával dětem. Ty si to přebrat nemůžou.

A to druhé beru jako for.

Moje deti to nepiji. Nekolikrat jim to ulevilo od bolesti ucha, a malemu vyresilo atopicky ekzem, na ktery nezabiralo vubec nic.

To druhe ber jako for, ja moc ne. Nerikam, ze to tak zcela jiste je, mam na to proste svuj nazor. A jak se rika, na kazdem sprochu pravdu trochu.

http://www.celostnimedicina.cz/sokujici-pravda-o-rakovine.htm

Odkaz ke komentáři

To pořekadlo o šprochu a pravdě upřímně nenávidím. "Soused, co jsi mu nepůjčil sekačku, říká, že jsi zloděj. No, není sice žádný důkaz, ale na každém šprochu pravdy trochu." A teď s tím žij. Michaláková by o těch trochách takzvané pravdy mohla napsat knihu. Prostě to není pravda. Některé věci jsou čisté lži a tohle chujské pořekadlo způsobilo ve světě jen trápení.

Mimochodem svědivý atopický ekzém jsem měl celé dětství. Že vzkazuju juniorovi, že s ním velmi cítím, vím, co jsou to za muka, a útěchou nechť mu je, že s vysokou pravděpodobností všechny problémy zmizí v pubertě. Tak jako u mě. Mě pomáhala mast z ropy, v krajních případech Flucinar a hlavně absence stresu. Což v učitelské rodině nebylo moc možné.

Odkaz ke komentáři

To druhe ber jako for, ja moc ne. Nerikam, ze to tak zcela jiste je, mam na to proste svuj nazor. A jak se rika, na kazdem sprochu pravdu trochu.

http://www.celostnimedicina.cz/sokujici-pravda-o-rakovine.htm

Aldo a Tvůj názor na lék na rakovinu říká na úmrtí členů královských či jinak finančně zcela nezávislých rodin (což jsou mimo jiné skupiny, co v rámci prevence mají velmi slušnou šanci se moc netrápit)? 

Nemyslím, že by Steve Jobs odmítl jakoukoliv cenu za léčbu. (či jakýkoliv způsob)

Atopický ekzém je svinstvo, taky vím, na chvilku zabrala akupunktura, dokonce i Pelyněk a "vykuřování postižených ploch" (ruská metoda) a samozřejmě Triamcinolon (což je kortikoidní svinstvo, ale jsou i lidé, co jim nevadí), držím palec a ono to přejde :cheers:  

Homeopatika nemám rád z principu - jejich příznivci argumentují businessem ve farmacii a sami nakupují tisíckrát předražené "preparáty", to je trošku k zamyšlení.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

To pořekadlo o šprochu a pravdě upřímně nenávidím. "Soused, co jsi mu nepůjčil sekačku, říká, že jsi zloděj. No, není sice žádný důkaz, ale na každém šprochu pravdy trochu." A teď s tím žij. Michaláková by o těch trochách takzvané pravdy mohla napsat knihu. Prostě to není pravda. Některé věci jsou čisté lži a tohle chujské pořekadlo způsobilo ve světě jen trápení.

Mimochodem svědivý atopický ekzém jsem měl celé dětství. Že vzkazuju juniorovi, že s ním velmi cítím, vím, co jsou to za muka, a útěchou nechť mu je, že s vysokou pravděpodobností všechny problémy zmizí v pubertě. Tak jako u mě. Mě pomáhala mast z ropy, v krajních případech Flucinar a hlavně absence stresu. Což v učitelské rodině nebylo moc možné.

Junior 3 uz ho nema. MMS koupel zabirala temer ihned.

Jo, kdyz se nad tim zamyslim, to porekadlo je hnusne, tfuj, mas recht. To ovsem nic nemeni na mem pohledu na tyhle veci a to, ze se dala a da uspesne lecit rakovina temer v jakekoliv forme.

Odkaz ke komentáři

Jo, gougy má recht, na akupunkturu jsem zapomněl. Ta mi pomohla hodně. Nejsem z principu proti alternativám. Ta akupunktura je toho příkladem. Chlastat desinfekci a dělat na sobě vlastně neustálou drobnou chemoterapii a trávit si spolu s broukem i organismus nicméně nepovažuji za rozumnou věc. Koupel ok, dejme tomu, možná to znecitliví ekzematická místa. Bohužel Emanuel Szarowski, což byla na akupunkturu naše jednička, a který mě píchal :-) je už v důchodu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...