FrantisekH Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 já bych radši ani nedejchal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Mondeo, nic nedělej, nech se umýt od paní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Ondra Bank!Ještě 200m před cílem jsem viděl snad životní jízdu, a v mžiku takový bourák.Hlavně ať je v pořádku a celý, byla to sakra rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Snad to dobře dopadne taky držím pěsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Ach, Ondra už toľko toho v zraneniach preskákal. Len dúfame, že to nebude nič vážne, jazdy mal výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 drzim mu palce !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 hoši nevim, ale mě přijde doslova povinnost prodávajícího oznámit ostatním, že předmět je už prodaný a je jedno jestli za hodinu dvě pět nebo tři dny od počátku prodeje...zejména když je v inzerátu víc předmětůrezervace se nebere jako UP, stejne jako zruseni rezervace, a v pripade vicenasobneho prodeje i prodano neni UP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 a proto pribyva zrusenych rezervaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Ondra Bank!Ještě 200m před cílem jsem viděl snad životní jízdu, a v mžiku takový bourák.Hlavně ať je v pořádku a celý, byla to sakra rána.Přesně to jsem chtěl napsat, zůstal jsem stát s otevřenou hubou...Hlavně at je v pořádku. Moc mu fandím. Letošní sezonu ma famozni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Vypadá to, že nemá nic polámaného, tak snad bude pokračovat v krásných jízdách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Mně se z toho po pravdě i trochu špatně udělalo. Nevypadalo to vůbec dobře (to, že nedávali vůbec žádné záběry na něj, tomu moc nepřidalo). A tak jsem mu fandil, aby tu placku konečně urval. Se obávám, že tohle byla jeho poslední příležitost. Což bude ale asi nejvíc štvát jeho samotného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Měl jsem s tím kolenem stejný dojem. Jsem rád, že jsme se mýlili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Marosh mi poslal fotku a lišaj má teda pěkný. Nicméně cifernik se dobře hojí a pokud to bude jen tohle, tak paráda. Ta rychlost byla brutální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 a proto pribyva zrusenych rezervacineboj, monitorujem, kdyz to prekroci unosnou mez, zasahneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Marosh mi poslal fotku a lišaj má teda pěkný. Nicméně cifernik se dobře hojí a pokud to bude jen tohle, tak paráda. Ta rychlost byla brutální.hlavně: jak se cítí, chlapák jeden rychlej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Se zdravím bojuje snad od začátku kariéry. Je zvyklý. Snad to dá a bude pokračovat. Přestup k Nordica mu prospěl, tak snad to zužitkuje a promění v nějaké metály. Upraveno 8. února 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 http://blog.idnes.cz/blog/11276/447637/clanok_foto_634.jpgAle zprávy jsou dobré. Jak je vidět na fotografii, sice nemá ideální barvu, ale je celej... Jak píše na facebooku Vagus Team: Má ruce, nohy, hlavu ) !! Uff:)) No tak sláva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 aspon nieco potesujuce, skoda toho, tuto zimu jazdi paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Jinak nevím jak vás všechny, ale mě neskutečně se.e neschopnost služeb nedorbovolně nakupovaných, rozuměj placených z našich daní a tím pádem nefunkčních - konkrétně Policajtů a silničářů. V pondělí poprvé v zimě napadl na D1 na 120km sníh...byl opravdu jen na úseku 10km... kamiony, srážka a bylo vymalováno. To vše ve 13h. Když jsem tam v 16:30 jel, objížďka, kam měly kamiony zákaz jezdit, byla kamiony zasekaná a neprůjezdná, doporučoval se návrat na uzvařenou D1. I navrátil jsem se a počkal si další 3,5 hodiny, než se to rozjelo....neskutečný šlendrián.No a dnes? Jaký to div, že v lednu sněží! Na tom samém místě, ve stejném směru, hromadná nehoda, zavřená dálnice. To asi bude náhoda, ne? Silničáře nepotkáte nikde...vlastně ano, jezdí jak o život na ostatních úsecích dálnice, kde není po sněhu ani památka....Dvakrát za rok chvíli zasněží a v ČR kolaps, hromadné nehody a zranění. To není přece normální, to ať mi nikdo neříká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Jinak nevím jak vás všechny, ale mě neskutečně se.e neschopnost služeb nedorbovolně nakupovaných, rozuměj placených z našich daní a tím pádem nefunkčních - konkrétně Policajtů a silničářů. V pondělí poprvé v zimě napadl na D1 na 120km sníh...byl opravdu jen na úseku 10km... kamiony, srážka a bylo vymalováno. To vše ve 13h. Když jsem tam v 16:30 jel, objížďka, kam měly kamiony zákaz jezdit, byla kamiony zasekaná a neprůjezdná, doporučoval se návrat na uzvařenou D1. I navrátil jsem se a počkal si další 3,5 hodiny, než se to rozjelo....neskutečný šlendrián.No a dnes? Jaký to div, že v lednu sněží! Na tom samém místě, ve stejném směru, hromadná nehoda, zavřená dálnice. To asi bude náhoda, ne? Silničáře nepotkáte nikde...vlastně ano, jezdí jak o život na ostatních úsecích dálnice, kde není po sněhu ani památka....Dvakrát za rok chvíli zasněží a v ČR kolaps, hromadné nehody a zranění. To není přece normální, to ať mi nikdo neříká Drobnost,je unor. Jinak,neni to spis o tom,ze lidi neumej ridit? Silnicari uklizej celou D1,urcite nevynechaj tech tvych 10 km. A zase placeni z dani :-)))),nemate uz jinou hlasku,tohle je uz ubohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky