Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

hoši nevim, ale mě přijde doslova povinnost prodávajícího oznámit ostatním, že předmět je už prodaný a je jedno jestli za hodinu dvě pět nebo tři dny od počátku prodeje...zejména když je v inzerátu víc předmětů

rezervace se nebere jako UP, stejne jako zruseni rezervace, a v pripade vicenasobneho prodeje i prodano neni UP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondra Bank!

Ještě 200m před cílem jsem viděl snad životní jízdu, a v mžiku takový bourák.

Hlavně ať je v pořádku a celý, byla to sakra rána.

Přesně to jsem chtěl napsat, zůstal jsem stát s otevřenou hubou...

Hlavně at je v pořádku. Moc mu fandím. Letošní sezonu ma famozni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Mně se z toho po pravdě i trochu špatně udělalo. Nevypadalo to vůbec dobře (to, že nedávali vůbec žádné záběry na něj, tomu moc nepřidalo). A tak jsem mu fandil, aby tu placku konečně urval. Se obávám, že tohle byla jeho poslední příležitost. Což bude ale asi nejvíc štvát jeho samotného.

Odkaz ke komentáři

Jinak nevím jak vás všechny, ale mě neskutečně se.e neschopnost  služeb nedorbovolně nakupovaných, rozuměj placených z našich daní a tím pádem nefunkčních - konkrétně Policajtů a silničářů. V pondělí poprvé v zimě napadl na D1 na 120km sníh...byl opravdu jen na úseku 10km... kamiony, srážka a bylo vymalováno. To vše ve 13h. Když jsem tam v 16:30 jel, objížďka, kam měly kamiony zákaz jezdit, byla kamiony zasekaná a neprůjezdná, doporučoval se návrat na uzvařenou D1. I navrátil jsem se a počkal si další 3,5 hodiny, než se to rozjelo....neskutečný šlendrián.

No a dnes? Jaký to div, že v lednu sněží! Na tom samém místě, ve stejném směru, hromadná nehoda, zavřená dálnice. To asi bude náhoda, ne? Silničáře nepotkáte nikde...vlastně ano, jezdí jak o život na ostatních úsecích dálnice, kde není po sněhu ani památka....

Dvakrát za rok chvíli zasněží a v ČR kolaps, hromadné nehody a zranění. To není přece normální, to ať mi nikdo neříká :(

Odkaz ke komentáři

Jinak nevím jak vás všechny, ale mě neskutečně se.e neschopnost  služeb nedorbovolně nakupovaných, rozuměj placených z našich daní a tím pádem nefunkčních - konkrétně Policajtů a silničářů. V pondělí poprvé v zimě napadl na D1 na 120km sníh...byl opravdu jen na úseku 10km... kamiony, srážka a bylo vymalováno. To vše ve 13h. Když jsem tam v 16:30 jel, objížďka, kam měly kamiony zákaz jezdit, byla kamiony zasekaná a neprůjezdná, doporučoval se návrat na uzvařenou D1. I navrátil jsem se a počkal si další 3,5 hodiny, než se to rozjelo....neskutečný šlendrián.

No a dnes? Jaký to div, že v lednu sněží! Na tom samém místě, ve stejném směru, hromadná nehoda, zavřená dálnice. To asi bude náhoda, ne? Silničáře nepotkáte nikde...vlastně ano, jezdí jak o život na ostatních úsecích dálnice, kde není po sněhu ani památka....

Dvakrát za rok chvíli zasněží a v ČR kolaps, hromadné nehody a zranění. To není přece normální, to ať mi nikdo neříká :(

Drobnost,je unor. Jinak,neni to spis o tom,ze lidi neumej ridit? Silnicari uklizej celou D1,urcite nevynechaj tech tvych 10 km. A zase placeni z dani :-)))),nemate uz jinou hlasku,tohle je uz ubohy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...