Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Takze se bojis zloděje, ze na tebe bude psát spatny recenze? Zavolej fizly anebo mu domluv ručně a on si to rozmysli!

se k tomu taky přikláním, už jen za to že vlezl někam kde nemá co dělat by měl dostat do kožichu...........

edit - voni si jako na čórování vzal ženu a dvě děti jo? to vypadá na rodiný podnik nejmenovaného etnika.... :frusty:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normální policejní auto na dálnici také klidně předjedu rychlostí nad limit.

ty si dosť veľký frajer. Mas moj obdiv. Pravidlá su pre slabochov, ze? Myslim ze minimálne polovica ludi citajucich toto vlákno ta začala obdivovať a zavidiet ti tvoju odvahu a lezernu drzost.
Odkaz ke komentáři

Dnes po ránu zaměstnanci chytili na provozovně zloděje. Docela včas, takže způsobil nulovou škodu,

týpek nalitej nebo solidní zbytkáč. Nic co bych chtěl dál nějak rozpatlávat nebo "řešit", takže děkujeme

za Vaši návštěvu a tudy se jde k východu :)

Ovšem docela mě n....l kikot když začal vyřvávat jak bude psát recenze na mou firmu

a že nám to spočítá a takový tyhle kecy. Nejhorší je, že odbavím XXXX zákazníků a takovej

jeden z.mr.d pak vystupuje pod dojmem netové anonymity zastřízliva jako superodborník

a nebo "nezávislý recenzent" případně šíleně poškozený klient. Z tohoto bych blil.

Asi si přehodím byznys na prodej něčeho co pak klient odklikne na heuréce dobrý / špatný obchod,

tam je vzorek po odečtení % vrchních a spodních extrémů relativně objektivní.

Mám pocit, že takových vyhrožujícich sr.čů je stále víc...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Víš, Františku, témata v jednotlivých vláknech naštěstí nepodléhají tvému schválení, ani žádné jiné formě cenzury. Prostě přijdou a buď se rozvinou anebo ne. Bez ohledu, zda se to tobě, mně, nebo komukoliv jinému líbí nebo ne. Díky bohu za to...

tak ked nie je tema, ze ako varit a zrat psov alebo lacno sa virtualne opit a osahavat virtualne kozy vo virtualnej hospode, tak to nie je nic zaujimave....

vcera vyplakaval na fore o botach:

Publikováno 13.únor.2015 - 22:06

jav o rikam porad jak nejezdis v bmw nenosis loaky nebo redwingy dziny z raw denimu nepijes rum a nehulis doutniky tak sem nemas co lezt.. 
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

ty si dosť veľký frajer. Mas moj obdiv. Pravidlá su pre slabochov, ze? Myslim ze minimálne polovica ludi citajucich toto vlákno ta začala obdivovať a zavidiet ti tvoju odvahu a lezernu drzost.

předjet policejní vůz se musí jedině vyšší rychlostí ..... nebo to de i jinak ?

https://www.youtube.com/watch?v=jBgU1aII2WA&feature=youtu.be

Odkaz ke komentáři

já mam spíš pocit toho, že tyhle témata mají stejej smysl jako politika, jeden májednu pravdu druhej má druhou pravdu za každym stojí nějaký stoupenci a bije se to tu, tohle je za poslední dva týdny třetí téma, který je naprosto o ničem  vis způsob ježdění podjíždění vybrďování pomalí a rychlí jezdci, následované norskem a zakončeno farmaceutickou loby...

A jaký téma bys tady rád, Františku?

Odkaz ke komentáři

Desna blbost. Nepraskujou ho na nas z tech tajnejch letadel?

Čoveče, kolegovi se takhle loni otrávila dcera - narvala do sebe 20 tablet Paralenu a asi 40 ibalginů. Půlku toho vyblila, pak ji našli v bezvědomí. Ve špitále řekli, že ibák je v podstatě neškodnej, ale Paralen průser. Játra zdevastovaný, ležela 4 dny na JIPu a šance žít bez transplantace byly 50/50. Nakonec to dala, protože jí celou dobu brzdili jaterní metabolismus, aby se paracetamol zpracovával co nejpomaleji, a je mladá. Doteď ale ultra dieta, prášky a krevní testy každej měsíc.

Takže Paralen bych úplně nepodceňoval.

Odkaz ke komentáři

Pokud člověk nedodrží dávkování, tak se může paracetamolem opravdu předávkovat.

Zrovna nedávno byl případ, kdy se chlap s vidinou rychlejšího uzdravení tak nadopoval, že mu nakonec museli v IKEMu transplatnovat část jater.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/286430-muz-se-bal-onemocnet-tak-se-predavkoval-paralenem-zachranili-ho-v-ikemu/

Odkaz ke komentáři

Klucí: jsem rád že jsem vyvolal Vaše reakce na toto téma.Díky za každý rozumny názory.Na ty zakompexovany členy fora nemá smysl reagovat...

Jinak vřele doporučuju přečíst knížku od Jana Hnizdila "Mým marodům" neboli jak vyrobit pacienta.Moc pěkné čtení.

Odkaz ke komentáři

Hosi psat ze je paracetamol spatnej kdyz se predavkujes je vtipny. Ostatni leky totiz kdys se snima predavkujete sou naramne prospesny :-)

Lasko hnizdil je velmi nemocny clovek ktery se snazi pomahat a nedokaze pomoct ani sobe. Jako vetsina samozvanech lecitelu.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

...Na ty zakompexovany členy fora nemá smysl reagovat...

Byl bych velice opatrný s takovým výrazivem. Každý z nás je občas v ne právě přívětivém rozpoložení a někdo jiný nás může urazit úplně stejně, jako to právě teď děláš ty. Prosím, nedělej jiným to, co bys nechtěl, aby kdokoliv dělal tobě ;)

Odkaz ke komentáři

Smyslem sdělení bylo upozornit, že i takový běžný lék může mít fatální následky. Protože ne po všem vysadí játra, někdy se člověk jen posere.

Jak jsem říkal,vše je jen otázka dávkování. Ale pokud se někdo chce otrávit.....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...