guzmic Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Já jsem tam byl ve středu, prostě krása, koupil jsme tam řemínek mé drahé ženě a při nasazování jsem dostal možnost osahat si Omega speedmaster MarkII prostě dokonalost sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Šel jsem ven nadržený jak mladý bejček před kjavičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 ....ze ma budik zobudil takto skoro rano!!!ale potesitelne je aspon to, ze idem fotit novy playboy club - som zvedavy, ako to zvladli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 To ne. Jestli to nemáš ve smluvním ujednání mohou si povídat co chtějí. Navíc je otázka zda je to POV nebo HAV. Jestli chceš napiš mi SZ. Rád Ti poradim.HAV, ale je to v pohode, necham je zaplatit plnou palbu, nebudu uz s nikym diskutovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Dneska jsem se po návštěvě brněnské kliniky, vyrazil trochu uklidnit k Dušákovi. Teda vyrazit se uklidnit na D1, to už je fakt blbej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 ....ze ma budik zobudil takto skoro rano!!!ale potesitelne je aspon to, ze idem fotit novy playboy club - som zvedavy, ako to zvladli.uz finišuju s recepciou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 brrrr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 ntvl, já vím, že posuzování designu je vždycky individuální, ale ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Náhodou, až to začne pěkně blikat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 v bordelu to blikat nebude... to bude staticky, spis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 A no jo, stejně tam už nelezu. Dneska mě nasralo, že za příchozích 100 ojro si v rajfajsnu strhli 200,-Kč poplatek, kurvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Az tam budou kocicky tak na design nikdo koukat nebude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 este to nie je dokoncene, kryty na Tv a svetla, kable....je to nocny klub, cize cez den je to desing o nicom - ale ako Robert pisal - ked tam nabehnu tie nohate, kozate pritulne krasky ( hmmm, a kazda chce fotky, takze pan Fotograf je niekto!), tak to bude ina atmosfera....to je len recepcia priamo z ulice, hore je to trochu o inom! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 uz finišuju s recepciou....image.jpgimage.jpg Mal by si si dať na tie fotky copyright, inak si ich určite Nero dá do vlákna . este to nie je dokoncene, kryty na Tv a svetla, kable....je to nocny klub, cize cez den je to desing o nicom - ale ako Robert pisal - ked tam nabehnu tie nohate, kozate pritulne krasky ( hmmm, a kazda chce fotky, takze pan Fotograf je niekto!), tak to bude ina atmosfera....to je len recepcia priamo z ulice, hore je to trochu o inom! Tak poodhaľ rúšku tajomstva, nech aj my plebs vidíme krásu nevídanú a nech aspoň vytušíme, čo sa tam chystá za huncútstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 zial nemozem....to som len tak na mobil, inak fotenie prave prebieha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 brrrr... Taky tak. Je to jak v pitevně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Taky tak. Je to jak v pitevně. tak treba je to zamer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Maxi to ma byt eroticky salon alebo len striptiz bar ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Maxi to ma byt eroticky salon alebo len striptiz bar ? A co myslíš při té zmínce o vrchním patře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 A co myslíš při té zmínce o vrchním patře ? že je nahoře i restauračka ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky