Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Straspole tebe tak pohltily vintážní chrona, že si zapomněl jak se používá multicitace? :)

Přiznám se že mi chrona rozhodily poslední zbytky zdravého rozumu. Multicitace jsem nějak jednou použil -úplně omylem- a už nevím jak jsem to udělal....a kromě toho honím příspěvky, né?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sere me kauze kolem V.Ruzicky. Tatinek zaplati svemu synackovi angazma v teamu extraligy, synacek trenuje s Ackem, prachy jsou pouzity v klubu a je z toho UPLATEK? :-( On jako majitel soukromeho klubu nesmi prijmout penize za hrace? On ten "zaplaceny" hrac nekomu zabira misto, nebo nekoho znevyhodnuje? 

A tatinek to vytahuje podivne sestrihane a vypipane par dni pred MS? Boze!

Odkaz ke komentáři

Že se kolem někoho ve městské koloně rychleji protáhne skůtr (a někdy i kolo) je jen aplikace zákona zachování hmoty na úkor pudu sebezáchovy.

Neznám od řidičů větší ubohost, než když se domáhají "solidarity" blokováním těch co jsou zrovna rychlejší, ať už jde o motorky (které nemusím ale přesto jim uhýbám, když vidím že sám jet nemůžu), zipování a nebo obecně bránění v předjíždění - což je mimochodem 6-bodový přestupek, který se ale v případě nehody zatraceně blbě dokazuje, tuplem když to jeden z účatníků našije budkou do tvrdého a nebo auta v protisměru. Zdravý úsudek je holt potřeba na obou stranách.

Jinak ta výše postnutá statistika nevznikla kvůli motorkářům, ale za účelem uvedení klišé o "bezpečnosti léteckého průmyslu" na pravou míru - takže bych autory z podjatosti vůči osobám s jednostopou poruchou vyměšování adrenalinu neobviňoval...

Odkaz ke komentáři

Mě štve, že jsem se nepoučil a zase si koupil lístek na ty šudlal boys ze Slávie ( nojo, příště ho koupím znova, no ), zase se o mě pokoušel několikrát inkfart a v poslední minutě zaslouženě Olmík vyrovnal. Vypadá to bledě s celou Slávií.

Odkaz ke komentáři

Pokud byly oficialne pouzity v klubu, prosly ucetnictvim, proc by je ted VR vracel? Proc je vracel prevodem, kdyz udajne lezely v trezoru v hotovosti? Nevim, nechci ho soudit, ale myslim, ze je ztopil a pak narychlo vracel.

s..e me kauze kolem V.Ruzicky. Tatinek zaplati svemu synackovi angazma v teamu extraligy, synacek trenuje s Ackem, prachy jsou pouzity v klubu a je z toho UPLATEK? :-( On jako majitel soukromeho klubu nesmi prijmout penize za hrace? On ten "zaplaceny" hrac nekomu zabira misto, nebo nekoho znevyhodnuje? 

Odkaz ke komentáři

Pokud byly oficialne pouzity v klubu, prosly ucetnictvim, proc by je ted VR vracel? Proc je vracel prevodem, kdyz udajne lezely v trezoru v hotovosti? Nevim, nechci ho soudit, ale myslim, ze je ztopil a pak narychlo vracel.

Jak ztopil, vratil, atd. Z toho videa neni vubec nic jasne. I kdyby je ztopil, tak byly jeho klubu a on byl klub (majitel, spolumajitel). Takze ucetni chyba mozna, ale korupce? Uplatek? To mi prijde pres caru.

Odkaz ke komentáři

No asi Růža čistý není, ale nemohli s tím videem počkat po (neúspěšném) šampionátu? Pak by se Růži nezastával už nikdo :-)

Vylézt s tím teď mi prostě smrdí/páchne/zavání!

Upraveno uživatelem Jivl
Odkaz ke komentáři

Každopádně tohle vytahovat před MS, který hrajem doma, to chce taky trochu mít v hlavě. Nevěřím tomu, že by to vzal pro sebe ( párkrát jsem s ním jednal osobně o klucích 6-9 třída, žádnej koumák to není, ale takovejhle blbec, aby něco sliboval v kategorii junior, A tým, to teda rozhodně není a nebyl ).

Odkaz ke komentáři

Jinak ta výše postnutá statistika nevznikla kvůli motorkářům, ale za účelem uvedení klišé o "bezpečnosti léteckého průmyslu" na pravou míru - takže bych autory z podjatosti vůči osobám s jednostopou poruchou vyměšování adrenalinu neobviňoval...

Původní článek zde http://technet.idnes.cz/jak-bezpecne-je-letani-letecke-nehody-statistiky-f64-/tec_technika.aspx?c=A150324_175335_tec_technika_pka , ono to mělo naopak potvrdit, že létání je nejbezpečnější způsob dopravy

Odkaz ke komentáři

Jasny, ale nechapu, proc by je vracel, kdyz by mel cisty svedomi.

Treba proto, ze mu fotr vycital, ze mladej nehraje a Ruza mu rekl, ze na to proste nema. Nevim.

Proste mam pocit, ze kdyz tatinek dal klubu prachy a cekal, ze mladej bude v prvni lajne, tak mu Ruza rekl, ze to je blbost a prachy vratil.

Navic neni jasne, ze ty prachy prijal Ruza, neni jasne skoro nic. 

Odkaz ke komentáři

Každopádně tohle vytahovat před MS, který hrajem doma, to chce taky trochu mít v hlavě. Nevěřím tomu, že by to vzal pro sebe ( párkrát jsem s ním jednal osobně o klucích 6-9 třída, žádnej koumák to není, ale takovejhle blbec, aby něco sliboval v kategorii junior, A tým, to teda rozhodně není a nebyl ).

Ale i kdyby tam nekdo prisel a dal jim 100 mio aby synek hral prvni lajnu, tak je to korupce? Je to uplatek? Podle me nemuze bejt. Kdyz budu chtit mladyho videt hrat v derby a dam klubu prachy, jsem uplatkar? Podle me ani nahodou.

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze Ruza je dost dobrej trener na to, aby poznal hned, ze mladej je kopyto.Proc by mu to trvalo 3 roky, nez vyhodnoti, ze je treba prachy vratit. Zda prachy prijal on, nevim, ale uvedl, ze je bezhotovostne vratil, takze asi jo. Proc by vracel neco, co k nemu nedoputovalo. Cas ukaze.

Treba proto, ze mu fotr vycital, ze mladej nehraje a Ruza mu rekl, ze na to proste nema. Nevim.

Proste mam pocit, ze kdyz tatinek dal klubu prachy a cekal, ze mladej bude v prvni lajne, tak mu Ruza rekl, ze to je blbost a prachy vratil.

Navic neni jasne, ze ty prachy prijal Ruza, neni jasne skoro nic. 

Odkaz ke komentáři

Myslim, ze Ruza je dost dobrej trener na to, aby poznal hned, ze mladej je kopyto.Proc by mu to trvalo 3 roky, nez vyhodnoti, ze je treba prachy vratit. Zda prachy prijal on, nevim, ale uvedl, ze je bezhotovostne vratil, takze asi jo. Proc by vracel neco, co k nemu nedoputovalo. Cas ukaze.

Jasne, to chapu. Snad se to vysvetli uplne, at to bylo, jak bylo.

Odkaz ke komentáři

s..e me kauze kolem V.Ruzicky. Tatinek zaplati svemu synackovi angazma v teamu extraligy, synacek trenuje s Ackem, prachy jsou pouzity v klubu a je z toho UPLATEK? :-( On jako majitel soukromeho klubu nesmi prijmout penize za hrace? On ten "zaplaceny" hrac nekomu zabira misto, nebo nekoho znevyhodnuje? 

Hlavně ten pán se to video snažil médiím prodat už loni. Nikdo to nekoupil. Takže načasování opravdu není náhoda.

Odkaz ke komentáři

Ale i kdyby tam nekdo prisel a dal jim 100 mio aby synek hral prvni lajnu, tak je to korupce? Je to uplatek? Podle me nemuze bejt. Kdyz budu chtit mladyho videt hrat v derby a dam klubu prachy, jsem uplatkar? Podle me ani nahodou.

Franto,von se do toho ale Vlada dost zamotal a nevedel,co odpovedet.To uz je samo o sobe hloupy.Ze penize mely jit "do klubu"?Ale prosim te...Je to hnup,sorry,kdyz uz vemu vod nekoho penize,musim bejt,jakozto verejne cinna a znama osoba,jejich puvod a ucel alespon schopen vysvetlit.To on neudelal,pac nevi jak.To,ze je to ucelovy a nacasovany,je nasnade,nicmene kdyby nebyl hloupej,vi,jak z toho ven.Nevi,pac ty prachy ani nikdy bejt legalne priznany nemely...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...