filo-boxer Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 tak uz to zacalo....napriek zaujmu verejnost sa vlakno Neuveritelne spravy zamklotak ze by aj ostatne ( takzvane zbytocne, ci pre niekoho o nicom vlakna ) tiez zamkli?Ale no tak, nedelej Zagorku. Jak jsem uz psal, myslim, ze existuje dost jinych vlaken do kterych se zajimave, sokujici, neuveritelne, nechutne, skandalni, vesele, smutne, milostne, .....novinky a zpravy vejdou. A tohle vlakno, krome flame, nebylo dobre k nicemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Kdybychom se znali osobně tak bych ti napsal "ať neděláš krávu" kvůli zamčenýmu vláknu Myslím že ho zamknul protože to vypadalo na flame, a to je asi vždy zbytečný na uklidnění ti pošlu do sz link na pár obrázků co jsem nechal online z dob kdy jsem fotil,aspoň přijdeš na jiné myšlenky pohoda, len robim vlnyvsetko si pozriem a dam ti vediet, teraz idem do redakcie a tak len rychla SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Naštvalo, že asi neseženu vejcata "v akci" - je neuvěřitelné k jakým závěrům dojde radnice P2, skutečně by pár platíček zasloužili hezky na čelo, třeba by se rozsvítilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 O víkendu jsme ještě s nadšením pozorovali Sokola stěhovavého a jeho tři prcky, za měsíc měli uskutečnit svůj první skok a je konec. Teď mi volal známý ochranář, že hnízdo je prázdné, všichni jsou pryč Hlídali je 24 hodin, byla uzavřena půlka skal a prý v noci řev ptáků, takže prý predace.... Nedali to, škoda, jsem s toho smutnej. článek na iDnesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 článek na iDnesuNo jo no, holt vejr má taky hlad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) a ved som Prazak!koukni na něj....na pražáka .. Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 koukni na něj....na pražáka .. hele vole, Pražák,ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Kdybychom se znali osobně tak bych ti napsal "ať neděláš krávu" kvůli zamčenýmu vláknu Myslím že ho zamknul protože to vypadalo na flame, a to je asi vždy zbytečný na uklidnění ti pošlu do sz link na pár obrázků co jsem nechal online z dob kdy jsem fotil,aspoň přijdeš na jiné myšlenky tak musim ta pochvalit!pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 článek na iDnesuDěkuji za odkaz, si toho vejra najdu :-( je to příroda, co se dá dělat, snad příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Děkuji za odkaz, si toho vejra najdu :-( je to příroda, co se dá dělat, snad příště...Jsou jako my - chtějí za co nejmíň námahy co nejvíc užitku - co se honit za myšma, když může pohodlně vyzobnout ďulík plnej masa ve skále. Sokolík to holt odskákal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 hele vole, Pražák,ne?!Pražan...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Toto... Snad to ještě vylepší Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Jsem koupil v Asku novou obývací stěnu, no a nebyl bych to já, aby mě tam nechyběli díly, sakra. Sololitové zadní desky, závěsy na sklo atd. No a jelikož je barák vzhůru nohama, všechno v krabicích, tak ani Breitlingy nemůžu najít, končím, jdu si čist a otevřít flašku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 tak uz to zacalo....napriek zaujmu verejnost sa vlakno Neuveritelne spravy zamklotak ze by aj ostatne ( takzvane zbytocne, ci pre niekoho o nicom vlakna ) tiez zamkli?jo zamknout apod to jde rychle ale otevrit rozsirit s tim uz maji modi problem... ale nebudu se vzrusovat... nekdy je to hodne elitarske forum..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Jsem se úplně otřepal, jak jsem si přečetl "sololit"....když jsem sdílel jeden byt s přes zimu objevivší se plísní, usazovala se tato s oblibou právě na těch sololitových deskách...hnus.Jsem koupil v Asku novou obývací stěnu, no a nebyl bych to já, aby mě tam nechyběli díly, sakra. Sololitové zadní desky, závěsy na sklo atd. No a jelikož je barák vzhůru nohama, všechno v krabicích, tak ani Breitlingy nemůžu najít, končím, jdu si čist a otevřít flašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 se mi sere asi fšechno, noˇ´tas, routr a asi i net se z toho pos...........jestli to teda zase nespadne........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 a takovej krásnej večer......manželka na noční dětí obě pryč , noťas si děla co chce o síti ani nemluvím, ta jednou jde jednou ne...místo toho abych si to vychutnal tak se tady nervuju...............du si nalejt..........na zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 Mas si to pecko stahovat dopredu :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 (upraveno) Ach jo jedna z legend českého motorsportu http://sport.idnes.cz/otakar-kramsky-jizda-do-vrchu-smrt-dt2-/motorsport.aspx?c=A150425_163043_motorsport_ten#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Upraveno 25. dubna 2015 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 (upraveno) Ach jo jedna z legend českého motorsportu Byl to borec :-(. Upraveno 25. dubna 2015 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky