Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

tak uz to zacalo....

napriek zaujmu verejnost sa vlakno Neuveritelne spravy zamklo

tak ze by aj ostatne ( takzvane zbytocne, ci pre niekoho o nicom vlakna ) tiez zamkli?

Ale no tak, nedelej Zagorku. ;) Jak jsem uz psal, myslim, ze existuje dost jinych vlaken do kterych se zajimave, sokujici, neuveritelne, nechutne, skandalni, vesele, smutne, milostne, .....novinky a zpravy vejdou. A tohle vlakno, krome flame, nebylo dobre k nicemu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Kdybychom se znali osobně tak bych ti napsal "ať neděláš krávu" kvůli zamčenýmu vláknu :D

Myslím že ho zamknul protože to vypadalo na flame, a to je asi vždy zbytečný :cheers:

na uklidnění ti pošlu do sz link na pár obrázků co jsem nechal online z dob kdy jsem fotil,

aspoň přijdeš na jiné myšlenky :D

pohoda, len robim vlny

vsetko si pozriem a dam ti vediet, teraz idem do redakcie a tak len rychla SZ

Odkaz ke komentáři

O víkendu jsme ještě s nadšením pozorovali Sokola stěhovavého a jeho tři prcky, za měsíc měli uskutečnit svůj první skok a je konec. Teď mi volal známý ochranář, že hnízdo je prázdné, všichni jsou pryč :crying_anim: Hlídali je 24 hodin, byla uzavřena půlka skal a prý v noci řev ptáků, takže prý predace.... Nedali to, škoda, jsem s toho smutnej.

článek na iDnesu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Kdybychom se znali osobně tak bych ti napsal "ať neděláš krávu" kvůli zamčenýmu vláknu :D

Myslím že ho zamknul protože to vypadalo na flame, a to je asi vždy zbytečný :cheers:

na uklidnění ti pošlu do sz link na pár obrázků co jsem nechal online z dob kdy jsem fotil,

aspoň přijdeš na jiné myšlenky :D

tak musim ta pochvalit!

pekne!

Odkaz ke komentáři

Jsem koupil v Asku novou obývací stěnu, no a nebyl bych to já, aby mě tam nechyběli díly, sakra. Sololitové zadní desky, závěsy na sklo atd. No a jelikož je barák vzhůru nohama, všechno v krabicích, tak ani Breitlingy nemůžu najít, končím, jdu si čist a otevřít flašku :-)

Odkaz ke komentáři

tak uz to zacalo....

napriek zaujmu verejnost sa vlakno Neuveritelne spravy zamklo

tak ze by aj ostatne ( takzvane zbytocne, ci pre niekoho o nicom vlakna ) tiez zamkli?

jo zamknout apod to jde rychle ale otevrit rozsirit s tim uz maji modi problem... ale nebudu se vzrusovat... nekdy je to hodne elitarske forum.....

Odkaz ke komentáři

Jsem se úplně otřepal, jak jsem si přečetl "sololit"....když jsem sdílel jeden byt s přes zimu objevivší se plísní, usazovala se tato s oblibou právě na těch sololitových deskách...hnus.

Jsem koupil v Asku novou obývací stěnu, no a nebyl bych to já, aby mě tam nechyběli díly, sakra. Sololitové zadní desky, závěsy na sklo atd. No a jelikož je barák vzhůru nohama, všechno v krabicích, tak ani Breitlingy nemůžu najít, končím, jdu si čist a otevřít flašku

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...