JaRooN Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ...byla by potřeba s tím něco dělat.Amen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Bedan: díky že to uznáváš Takových jako Ty asi mezi námi moc není.Wawe: co nechápeš? Zkusím až se vrátím tak stáhnout video z palubní kamery do PC. Pochopiš... Jinak koukám že jsem vyvolal pěkný flame tady... Upraveno 1. května 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 no podle toho co jsi napsal by to nepochopil nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Josef: klasika. Jizni spojka a tri pruhy. Jel jsem v tom prostrednim a Felicie prede mnou zacala "tancovat"a uhybat na stranu,tak jsem sel na brzdy. Pak slysim jen piskani gum a naraz jako bejk! Ja myslel ze mam auto na odpis ale bawo je diky Bohu pevne a tuhe tak za 14dni jdu jen na vymenu zad.narazniku,dvou cidel a asi zadni dil vyfuku. Celkova skoda cca 50tisic plus pojistovna toho sulina mi zaplati nahr.vuz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Josef: klasika. Jizni spojka a tri pruhy. Jel jsem v tom prostrednim a Felicie prede mnou zacala "tancovat"a uhybat na stranu,tak jsem sel na brzdy. Pak slysim jen piskani gum a naraz jako bejk! Ja myslel ze mam auto na odpis ale bawo je diky Bohu pevne a tuhe tak za 14dni jdu jen na vymenu zad.narazniku,dvou cidel a asi zadni dil vyfuku. Celkova skoda cca 50tisic plus pojistovna toho sulina mi zaplati nahr.vuz.hm, tak to je fakt radost....ale asponze ta poistka to poriesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Hnusná, smradlavá řepka.Připadá mi, že už se nic jiného na polích ani nepěstuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Vůbec mi hlava nebere zprávy z Brna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Vůbec mi hlava nebere zprávy z Brna.co by, nad hlavou nám lítalo tohle a na zemi málo rozkvetlých stromů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Nejsem si jist.Většina těch kluků ale má rodinu a závazky a pokud chtějí dostat normální výplatu, tak pod tlakem musí donést každý měsíc odpovídající počet pokut. Pak se slabší z nich, co to psychicky nezvládají, chovají tak, jak se chovají a dělají to, co je jim vyčítáno...To se dá pochopit a je to smutný a není to urban legend... třeba revizoři v Praze to mají stejné : vybíráš málo pokut? Necháš chudáka být ? Máš podmínku, a v případě nezvýšení výběru, padáka... Je to hrozný, tady v téhle zemi se nedělá nic pro lidi, ale na úkor lidí. Stát a státní instituce jsou dojné krávy místo aby plnily službu obyvatelstvu (daňovým poplatníkům, kteří je platí a vydržují si je za svoje peníze). Nicméně dopraváci by si zhojili svoje denní limity výpalného úplně lehce, kdyby opravdu regulovali (a učili) dopravu : ne měřením rychlosti, ale tím, jak se špatně chovají mnozí řidiči, kteří neznají ani značky. (o kamionech ani nemluvě). Stačí jednoduchá věc : 90 řidičů ze sta nechápe, že dodatková tabulka pod omezením rychlosti znamená, komu je ta omezená rychlost určená .... to je tristní a takový seznam by vydal na knihu. Denně najezdím kolem 1000km po našich cestách i zahraničních, a u nás je to teda největší masakr. A úplně mě zabíjí , když vidím, jak učitel autoškoly nechá zablokovat špatnou a bezohlednou jízdou celou silnici... Myslím, že tak jak nás kdysi za komunistů učili, že první pravidlo je, aby doprava byla plynulá, abych koukal nejen před sebe, ale i za sebe a okolo sebe a nezdržoval, neomezoval a neohrožoval ostatní účastníky silničního provozu, je dnes zřejmě sprosté slovo a zakázaná poučka. No a policisté , bohužel, přesně toto neřeší, ač by měli především. A věřím pevně tomu, že by ubylo i nehod, natož tragických. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Hnusná, smradlavá řepka.Připadá mi, že už se nic jiného na polích ani nepěstuje.Mám naprosto stejný názor, kam se koukneš všude ta Babišova sračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Evropu i ČR mám poměrně projetou, především osobákem, u nás jezdím mimo jiné s velkým kamionem a zvažuju, že s tím "praštím" je to dost nebezpečné. Když to vezmu hodně stručně, tak horší řidiči než jsme my jsou už snad jen Poláci, Rumuni a Bulhaři (to bych jim proti nám asi křivdil), naštěstí v Rumunsku silnice převážně neumožňují jet autem výrazně rychleji ... Upraveno 1. května 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Vůbec mi hlava nebere zprávy z Brna. Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Evropu i ČR mám poměrně projetou, především osobákem, u nás jezdím mimo jiné s velkým kamionem a zvažuju, že s tím "praštím" je to dost nebezpečné. Když to vezmu hodně stručně, tak horší řidiči než jsme my jsou už snad jen Poláci, Rumuni a Bulhaři (to bych jim proti nám asi křivdil), naštěstí v Rumunsku silnice převážně neumožňují jet autem výrazně rychleji ...ja jezdim na zapad, vychod pro me konci slovenskem - ale prijde mi, ze to dost dramatizujete. to, ze nekdo napali zezadu do laskajefajn, kdyz ten to prudce zahamuje, vcelku chapu, to se holt stava, a nerikam, ze vsichni jezdi ok, ale v zasade me to neprijde nijak dramaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Proč?Nepřijde mi to normální, tobě ano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 ja jezdim na zapad, vychod pro me konci slovenskem - ale prijde mi, ze to dost dramatizujete. to, ze nekdo napali zezadu do laskajefajn, kdyz ten to prudce zahamuje, vcelku chapu, to se holt stava, a nerikam, ze vsichni jezdi ok, ale v zasade me to neprijde nijak dramaticky. Dramatický to není, ale že bychom se chovali slušně a ohleduplně se zdaleka říct nedá. A co se týče nákladních aut a autobusů, tam je to mnohem horší, tahle auta, když mi to prase zahamtne opravdu neubrzdíš jako osobák, to spoustě de***tů nedochází . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Nepřijde mi to normální, tobě ano?No ale co konkrétně myslíš? Tak jsem moc nepochopil ten post . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Tommas4: Jsem na tom stejně jako Sphinxx. Taky jsem neporozumněl tomu, co jsi nám chtěl vlastně říci. Upraveno 1. května 2015 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Tommas4: Jsem na tom stejně jako Sphinxx. Taky jsem neporozumněl tomu, co jsi nám chtěl vlastně říci. No ale co konkrétně myslíš? Tak jsem moc nepochopil ten post . http://echo24.cz/a/wikqU/drama-v-brne-policie-ochranila-extremisty-pouzila-slzny-plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 No ale co konkrétně myslíš? Tak jsem moc nepochopil ten post .No tak nic no. Jdu radši koukat na hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 (upraveno) Sibir: To je taky trochu prirozena provozni slepota. Bezne veci se stanou normalni, vytvori standard, clovek to prestane vnimat. Mozna, kdybys zil treba rok v Dansku, tak bys mozna treba zjistil, jak ses zklidnil, uvolnil, to chce nejaky cas se na ten jiny pristup k pohybu na cestach naladit. A pak bys treba daleko silneji citil, jak je to jine, kdyz jedes po ceste mezi Melnikem a Slanym ve srovnani s cestou s Kodane do Kaludborgu, kterou jsem casto jezdil a kde se po chvili pristihnes, ze mas vyhlidkovou jizdu a kochas se jak Hrusinsky a v aute vladne pohoda. Ja ten rozdil vnimam. Ale jak jsem psal, zlepsuje se to. Taky by hodne mohli povidat silnicni cyklisti o tom, jak bezpecne se citi v Nemecku a jak bezpecne se citi na cestach v Cesku. Upraveno 1. května 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky