Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Husa v Hybernské má ale setsakra konkurenci.....proto tento benefit.

Jakou , jinak na nas to urcite vliv nema chodili bychom tam stejne a casto si davame neco placeneho. A nevim o zadne hospode s touto kvalitou za tu cenu, snad v cele praze, taky se tam na obedy stoji fronty.

Odesláno

Ja ten clanek jen tak proletl, to je pravda, ale v cr je vse jen na pul.

No právě, uvažuje se o tom, že obzvlášt v centru bude motorista úplně jak veš v kožichu ( není určeno přesně, co je centrum ), ale hlavně, budou na to peníze z nějakejch eurofondů, což znamená- nejdřív vše prostavíme a až pak budem zjištovat, zda tam cyklisti jezděj a zda motoristé projedou jinudy- to mě děsí.

Jinak k pití- jsem abstinent, jsem rád, že je i jiná alternativa než cola/sprite,..... a tak tu vodu beru a klidně si jí zaplatím.

Odesláno (upraveno)

Jo jinak je samozrejme vsem ukradena voda zadarmo a ti co remcat chcou, remcat vzdy budou a nevidim nic na povinosti hospodskeho ji davat. Z hlediska jeho marze je lepsi ji nedavat a budu radeji platit vodu, nez ze dostanu polivku/ piti zdarma a jeste dezert a bude to stat za nic.

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Pozor....neberu Ti názor.

Ale v okolí, tak cca do 200 metrů je spousta restaurací, nabízejících polední menu a také spousta kanceláří.

A Husa není moc veliká restaurace...

no, a příspěvek #42283 jsem nepobral vůbec...

Odesláno

No právě, uvažuje se o tom, že obzvlášt v centru bude motorista úplně jak veš v kožichu ( není určeno přesně, co je centrum ), ale hlavně, budou na to peníze z nějakejch eurofondů, což znamená- nejdřív vše prostavíme a až pak budem zjištovat, zda tam cyklisti jezděj a zda motoristé projedou jinudy- to mě děsí.

Tak ja to ted precetl, 1 mne desi, ta absolutni prednost, pri soucasnem 361/2000 sb, je to nemozne. Nejakou upravou, to take neni mozne. Jinak to nevim, az tak hrozne, mimo te prednosti. Pak jde o to, jak by byla udelana navaznost te uplne prednosti na paragraf 12/5 zak.361/2000 sb.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

niekde to vedia ( alebo skor da sa to zaratat) postavit tak, ze ta voda je akoze zdarma ( gesto ako reklamna politika), ale samozrejme k dennemu menu okolo 90 korun sa to neda!

ved je s tym praca, mycka, naklady - a to nemozeme cakat zdarma

Odesláno

Pozor....neberu Ti názor.

Ale v okolí, tak cca do 200 metrů je spousta restaurací, nabízejících polední menu a také spousta kanceláří.

A Husa není moc veliká restaurace...

no, a příspěvek #42283 jsem nepobral vůbec...

Ne taky mi to prijde nesmysl se rozcilovat nad tim, ze nekdo nedava vodu zdarma. Podle me to stejne nema vliv. Jinak v okoli jsem nenasel restauraci, ktera by se ani vzdalene blizila kvalitou huse. Chodime tam kvuli tomu celkem dalku a s tim jak jedou, to stejne vyjde rychleji nez cekat jinde. Jo a jestli husa neni velka, tak nechapu co je? Jinak pokud znas neco dobreho v okoli, tak bud rad za tip.
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Ne taky mi to prijde nesmysl se rozcilovat nad tim, ze nekdo nedava vodu zdarma. Podle me to stejne nema vliv. Jinak v okoli jsem nenasel restauraci, ktera by se ani vzdalene blizila kvalitou huse. Chodime tam kvuli tomu celkem dalku a s tim jak jedou, to stejne vyjde rychleji nez cekat jinde. Jo a jestli husa neni velka, tak nechapu co je? Jinak pokud znas neco dobreho v okoli, tak bud rad za tip.

ved je tu na to vlakno!

Odesláno

Už se v okolí moc nepohybuji, ale pár restauracíá bylo Na Poříčí, na Senovážném mi někdo nedávno doporučoval restauraci na těstoviny... a pod..

Nevím, kde pracuješ, ani jaký máš budget.....doporučuji aplikaci ZOMATO, já jsem dnes díky ní objevil novou super restauraci v Karlíně.

A o velikosti Husy.... :lol2:  :lol2: ... dávno před Husou jsem pracoval v restauraci, která na stejném místě byla dříve...tak se mi ty prostory vybavily... :lol2:

Odesláno

ved je tu na to vlakno!

Vim, slo mi o tenhle priklad, protoze majinarvano porad nehlede na to, jestli tam voda zadarmo je, nebo neni. Protoze dobre vari a to je to podstatne, pokud jsem to spatne podal pak se omlouvam ;) a s tim tipem se tendotaz jen nabizel.

Odesláno

.. tady prece nejde apriori o to "zadarmo".. ja mam treba kvalitni vodu rad, a zaplatim si za evian, voss, pellegrino.. ale vim, ze treba spousta studentu si rado kohoutkovku da a je to spis zivotni styl, nez snaha ojebat restauratera..

Odesláno (upraveno)

...já taky občas piji kohoutí vodu, ale nemám problém si za ní zaplatit, když si to resturatér žádá...... mám ale velký, ale opravdu velký problém s hysterickými huráakcemi typu "kohoutková voda zdarma"...

a to už bude asi všechno, co jsem chtěl.....peace... :guitar:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Tak ja to ted precetl, 1 mne desi, ta absolutni prednost, pri soucasnem 361/2000 sb, je to nemozne. Nejakou upravou, to take neni mozne. Jinak to nevim, az tak hrozne, mimo te prednosti. Pak jde o to, jak by byla udelana navaznost te uplne prednosti na paragraf 12/5 zak.361/2000 sb.

Proto se bojím, vznikne z toho paskvil. Už jen citace, omezení motoristů na této cyklo- komunikaci bude 20 km/h, to bude omezovat cyklisty závodníky, a tohohle je tam víc. Bohulibej úmysl bude zase po zásluze potrestán.

Odesláno

Proto se bojím, vznikne z toho paskvil. Už jen citace, omezení motoristů na této cyklo- komunikaci bude 20 km/h, to bude omezovat cyklisty závodníky, a tohohle je tam víc. Bohulibej úmysl bude zase po zásluze potrestán.

Urcite, jako vse, hlavne to je kseft.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Prej kohoutková voda. Copak jsem žába?

preco zaba, nechapem...

ved kohut,nie???

edit

magyar

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

Dám si oběd za 200,- ale nechci pít hnusnou Bonaqua s petkové láhve, když je kvalitnější obyčejná filtrovaná voda. Bohužel řada restaurací a kaváren chce nakoupit vodu za 8 Kč a prodat za 40-50 Kč. V řadě států v USA je naprosto normální, že přinesou 2 litry vody s citronem a zeptají se, co chce zákazník k pití. Přitom jídlo v normální restauraci tam nestojí o moc více než u nás, tak v tom nevidím problém, proč majitel zakáže obsluze nosit vodu.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Von to prece napsal Tommas. Kdyz se toci kohoutkova zdarma, klesaj trzby, a citelne. A vono kdyz pivo stoji v hospode jako v krame a ne jako vsude jinde ctyrikrat tolik, tak se na necem vydelavat musi.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...