Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

No já ti nevím, ale v Danangu, Siem Reapu nebo Sihanoukville jsem těch Rusů potkal víc, než v Moskvě, pomalu...

ved toho sa bojim najviac... v Thajsku je to uz uplne v pr....

a takto to tam bude zachvilu vsade!

Odesláno

Rus je mor.

Je to asi jediná národnost, kvůli které odejdu z pláže, restaurace, baru.....

Ba ne, kecám....ještě s Izraelci mám problém....a pozor....antisemita nejsem....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Rus je mor.

Je to asi jediná národnost, kvůli které odejdu z pláže, restaurace, baru.....

Ba ne, kecám....ještě s Izraelci mám problém....a pozor....antisemita nejsem....

heheh... a najhorsi je potom rusky izraelec,ne!?

Odesláno

Já spíš koukám při cestovaní na jedince, ne na národnosti krom šikmovokých ovšem, to je komplet pakáž. Letos v Chorvatsku bylo tedy také hodně Rusů, jsem docela koukal, no a byla tam jedná tlustá rodinka která by se svými nadkily svoje děcka nezvládla, tak měla sebou slušku, mladou pěknou holčinu, která okolo nich skákala jak pískaly. No a když jsem byl s klukem na houpačce, tak k nám ta holčina přišla s tím jedním frackem a anglicky natvrdo že prý máme jít hned pryč, že se jdou houpat oni. No chvíli jsem lapal po dechu a pak jí říkám, co jsi zač? Koukala, tak opakuji znovu kdo jsi? No co jsi zač, že si dovoluješ nás vyhazovat z houpačky? Začla se jí klepat brada, no a utekla za pánem na bar něco řešit. Ten se tam začal tlemit a ukazovat na mě jedničky, no a pak odešli. Nevidím v tom ovšem Rusko, ale blbou mladou krávu, prostě jedince  :lol: Jinak jsem tam neregistroval jediný problém.....ani tohle vlastně žádný velký nebyl. 

Odesláno

Mně izraleci nevaděj (teda ultras s pejzama se chovaj divně, myslím ty normální).. Ale rusáky taky nemůžu ani cejtit. Zvláštní je, že když jsem žil v Moskvě, tak mi tak nevadili - zřejmě do čech jezdí nějaká pátá liga, chování a vizáži to odpovídá..

Odesláno

krom šikmovokých ovšem, to je komplet pakáž. 

Tak si dovolím nesouhlasit..čerstvá zkušenost z Českého Krumlova: Spousty Japonců ( ani se mi nechce psát šikmookých), a slušnější a čistější národ jsem nepotkal. A ty ženský...krasavice.. 

Odesláno

90% lidí vůbec nemá ponětí co to ta xenofobie vůbec je a ty jsi jeden z nich  :P Nebo mě aspoň vysvětli, co je na naší diskuzi xenofobního....To, že někomu vadí Rus, protože je to arogantní dobytek, někomu Japonec, protože žere velryby a všechno, co před ním neuteče je hnedka xenofob? Prosím tě easy, jenom píšeme co nám vadí, co nás štve a hlavně peace... :cheers:

Mě štvou ty xenofobní kecy, vykašlete se na to. Nemá to tady co dělat.

Odesláno

Jsem rád, žes to tak skvěle odhadl, díky za analýzu. Nic méně převádět chování jednotlivců na nesnášenlivost ke skupině je průvodním znakem ať se ti to líbí nebo ne. Ale to je hlavně jedno, tento typ poznámek prostě na fórum nepatří, jsme tu pořád ještě gentlemani ne? 

Odesláno

Koukam, ze jsem propas diskuzi o vode. No, diky Bohu.

Tony klid, vsak vis, jak to je. I u nas v kancelarich mohou pracovat petrohradsti zide. Jsme zeme otevrena..

Odesláno

Koukam, ze jsem propas diskuzi o vode. No, diky Bohu.

Tony klid, vsak vis, jak to je. I u nas v kancelarich mohou pracovat petrohradsti zide. Jsme zeme otevrena..

:) no jo no, že já se vždycky do něčeho namotám..... :rolleyes:

Odesláno

Já furt blbec si říkám, o čem ty články "Panuje ve společnosti depresivní nálada ?" hovoří. Pak kouknu na chronomag a topic " Co mě potěšilo" má 902 stran a "Co mě naštvalo" 2120 stran. Už to trochu vidím

Odesláno

Přesně odhadl, analýzu máš zdarma :cheers: Svět jsem objel křížem krážem,  žil ve světě dlouhá léta, mám tam desítky výborných kamarádů různých národností a až v ČR jsem byl už označen za xenofoba, rasistu a další přiblblý názvy za které se u nás schovávají skutečné problémy o kterých je už pomalu zakázáno mluvit. Už toho necháme, je to stále do kola ohraná písnička. 

Jsem rád, žes to tak skvěle odhadl, díky za analýzu. Nic méně převádět chování jednotlivců na nesnášenlivost ke skupině je průvodním znakem ať se ti to líbí nebo ne. Ale to je hlavně jedno, tento typ poznámek prostě na fórum nepatří, jsme tu pořád ještě gentlemani ne? 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...