azeppelin Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 ty jsi slusnej primitivna hrubý pytel, hrubá záplata
utrejch Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Budme radi ze resime tyhle kraviny a ne nejaky horsi veci :-)Ja resim horsi veci.
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Hrubá záplata jo, ale od Boba na tebe. :-))) Upraveno 27. července 2015 uživatelem Tondaa73
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Už idu....co sem Ti udělal, že si na mě jak na cizího??? :-)))kto si?!? :-))
TomNguyen Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 TomeNgujene, kdybys byl na místě celé dvě hodiny, jistě bys změnil názor . Není to o povinnosti, ale o celkové slušnosti. Pán byl trochu hogo-fogo, tak mne trochu překvapil. Já to beru, jiný kraj, jiný mrav plus každý má jiný přístup k věci. Stejně je to sranda jak člověk cestuje a vidí, jak je to všude jinak. V tom třetím světě odkud pocházím, vodu ke kávě dostanem zadarmo i normálně. Platíš jen to, co je napsaný, obsluha je furt stejná, je jedno jestli jim něco dáš nebo ne, spíš se negativně vnímá ty, co dávají dýška, jako pokus o vytahování
Sphinxx Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 TomNguyen: Jak píšeš, jiný kraj, jiný mrav. Beru to jako projev slušnosti, když je slušný servis, proč nedat něco "od cesty", že? Zpravidla chodím spíš za jídlem než za pitím, čili stává se, že pošlu panáčka i do kuchyně .
sery.vlk Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) TomNguyen: Tohle nasírací vlákno je někdy fakt poučný. Edit: Já si dneska moh zadarmiko natočit kohoutkovou u nás v závodce. Vedle v závodce si zase můžem kohoutkový nalívat co hrdlo ráčí ze džbánu, házej tam do ní citróny nebo pomeranče, ale na limetkách šetřej. Upraveno 27. července 2015 uživatelem sery.vlk
mondeo2 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 že sem vůbec lezu........... ...........skoro jak generálka na předvánoční flame..........
Duke650 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Se děsím pomyšlení, o čem se tady poštěkáme příště... třeba zda dávat hygienické asistence (postaru hajzlbábě) minci na talířek za použití kabinky a zda v ceně pobytu v kabince má nebo nemá být papír ... s vůní limetky :-)
Sphinxx Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 ... a zda v ceně pobytu v kabince má nebo nemá být papír ... s vůní limetky :-)Nééééééééé :lol2: :lol2:
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Já to beru, jiný kraj, jiný mrav plus každý má jiný přístup k věci. Stejně je to sranda jak člověk cestuje a vidí, jak je to všude jinak. V tom třetím světě odkud pocházím, vodu ke kávě dostanem zadarmo i normálně. Platíš jen to, co je napsaný, obsluha je furt stejná, je jedno jestli jim něco dáš nebo ne, spíš se negativně vnímá ty, co dávají dýška, jako pokus o vytahováníPředem se omlouvám, jestli se pletu, ale příjde mi, že budeš z Vietnamu. Rozhodně to tam budeš znát lépe než já, ale z mé loňské dovolené ve Vietnamu mám krapet jiné zkušenosti. Vodu k Ca Phe jsem nedostal za 3 týdny ani jednou, o cenách v lístku a při placení bych mohl napsat román. Je pravda, že problémy s cenami jsem měl jen v turistických oblastech, jinde ne. To, že je obsluha pořád stejná :-))) ano, ale to s povyšováním mne překvapilo, příště si budu dávat pozor. Jinak to ale byla skvělá dovolená, a když vynechám Saigon, tak se tam rád kdykoliv vrátím. :-)))
Rudykopalsson Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 neštípe to, utírat se limetkou?
Jeremy Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 ..a když vynechám Saigon, tak se tam rád kdykoliv vrátím. :-)))Čoveče, mně se zase v Saigonu líbilo víc než v Hanoji, řádově..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Vietnam, Kambodza... hlavne oblasti, kde este nie je citit vplyv rusov
TomNguyen Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Předem se omlouvám, jestli se pletu, ale příjde mi, že budeš z Vietnamu.Rozhodně to tam budeš znát lépe než já, ale z mé loňské dovolené ve Vietnamu mám krapet jiné zkušenosti. Vodu k Ca Phe jsem nedostal za 3 týdny ani jednou, o cenách v lístku a při placení bych mohl napsat román. Je pravda, že problémy s cenami jsem měl jen v turistických oblastech, jinde ne. To, že je obsluha pořád stejná :-))) ano, ale to s povyšováním mne překvapilo, příště si budu dávat pozor. Jinak to ale byla skvělá dovolená, a když vynechám Saigon, tak se tam rád kdykoliv vrátím. :-))) Čoveče, mně se zase v Saigonu líbilo víc než v Hanoji, řádově.. Saigon je takový více západní + ne tolik poničený válkou Hanojem zas pochází obdobím rozkvětu, takže je takový mnohem uspěchaný a namačkanější ...
African Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=376137&sznu=47ZNdiETZGzBLfYR
Tondaa73 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Čoveče, mně se zase v Saigonu líbilo víc než v Hanoji, řádově..Mě se město líbilo, to jo. Ale z těch neodmítnutelných prodavačů čehokoliv jsem měl tik. Myslím, že už jsem toho projel dost, včetně Asie, ale tady jsem měl největší pocit, že jsem jen chodící bankomat. No, ale pak Pho Quoc, a ráj na zemi. :-)
kuncák7 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=376137&sznu=47ZNdiETZGzBLfYRSmutny pripomenuti lidsky nenazranosti.
African Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Smutny pripomenuti lidsky nenazranosti.Ach jo,je to tak :-( Jdu se po delší době vylejt,potřebuji reset .. ..
Frostie Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Vietnam, Kambodza... hlavne oblasti, kde este nie je citit vplyv rusovNo já ti nevím, ale v Danangu, Siem Reapu nebo Sihanoukville jsem těch Rusů potkal víc, než v Moskvě, pomalu...
Doporučené příspěvky