Frantik Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 ja myslim, ze k jidlu by to nemel byt problem.. na listku jsem vodu z kohoutku nikde jinde nevidel.. edt.: .. vzdycky se da tahle vstricnost ocenit na zaver ve spropitnem.. ale psat si ji prvoplanove do napojaku?Uz si predchazi novy zakon, ktery schvalili nasi komuniste, ze v restauraci bude muset byt jeden levnejsi napoj, nez pivo. A to ve vetsine pripadu bude prave kohoutkova.Nicmene tady se mi libi to pojmenovani "Ceskobudejovicka kohoutkova" a jeste na vyber z prichuti - tu bych si dal :-)
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 ja myslim, ze k jidlu by to nemel byt problem.. na listku jsem vodu z kohoutku nikde jinde nevidel..Je to Tvůj názor, a jako názor ho respektuji.....ale rozhodně nesouhlasím. Já si zase myslím, že zaplatit 25.- za sklenku vody k obědu není tak velký problém, a nerad bych se dočkal doby, kdy bude polovina restaurace pít kohoutí vodu zadarmo a intelektuáině plkat o tom, co by ješté mohli dostat grátis. Nevím, odkud jsi, ale tady u nás to většinou řeší restaurace větší láhví vody za menší peníze, nebo tzv. nekonečnou karafou třeba za 50.- .
tano Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 To je geniální tah od stavebních firem, klobouk dolů kdo to vymyslel, tohle je neprůstřelný u veřejnosti.Take to tak vidim, lidi budou mit robotu a sycaci love.
MJ. Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Je to Tvůj názor, a jako názor ho respektuji.....ale rozhodně nesouhlasím. Já si zase myslím, že zaplatit 25.- za sklenku vody k obědu není tak velký problém, a nerad bych se dočkal doby, kdy bude polovina restaurace pít kohoutí vodu zadarmo a intelektuáině plkat o tom, co by ješté mohli dostat grátis. Nevím, odkud jsi, ale tady u nás to většinou řeší restaurace větší láhví vody za menší peníze, nebo tzv. nekonečnou karafou třeba za 50.- .Je vidět že seš od fochu, pokud ne tak se omlouvam.Mě teda placená kohoutková voda přijde jako zlodějina od provozovatele. Doufam si tvrdit že většina hostů ti nepřijde do hospody/restaurace jen na vodu. Nevidim teda problém s tim že bys jako lákadlo a dobrou vůli, dal vodu zadara, vrátí se ti to v ostatní útratě a dobře tě lidi ohodnotí
Liqid Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Je to Tvůj názor, a jako názor ho respektuji.....ale rozhodně nesouhlasím. Já si zase myslím, že zaplatit 25.- za sklenku vody k obědu není tak velký problém, a nerad bych se dočkal doby, kdy bude polovina restaurace pít kohoutí vodu zadarmo a intelektuáině plkat o tom, co by ješté mohli dostat grátis. Nevím, odkud jsi, ale tady u nás to většinou řeší restaurace větší láhví vody za menší peníze, nebo tzv. nekonečnou karafou třeba za 50.- . Asi jak kde, ale chodím do jedné pěkné restaurace, kde je po dobu oběda na stole karafa s voda + citrón a je to gratis. Jasně, že to něco stojí, ale jsou to opravdu zanedbatelné drobné a nikdy jsem neviděl, že by tam někdo seděl a jen lemcal vodu. Vždycky si tam lidi dají oběd a k němu klidně i jiný nápoj, i když před nimi stojí voda zdarma.
villain83 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) ja myslim, ze k jidlu by to nemel byt problem.. na listku jsem vodu z kohoutku nikde jinde nevidel.. edt.: .. vzdycky se da tahle vstricnost ocenit na zaver ve spropitnem.. ale psat si ji prvoplanove do napojaku?Ono jde taky o to,ze spousta lidi chce jenom tu kohoutkovku,nic jinyho...Tohle rozhodnuti by melo bejt na kazdym provozovateli a ne aby mu to nekdo narizoval. Upraveno 27. července 2015 uživatelem villain83
Frantik Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Kluci, ale voda v cistem dzbanku, sklenice, led a treba citron nebo limetka a to vse vam prinese, odnese a umeje personal - to prece nemuze bejt uplne zdarma :-))) Nekde to jde, ano, a beru to jako prijemny benefit, ale rikat tomu zlodejna?!?!? WTF
tano Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Kluci, ale voda v cistem dzbanku, sklenice, led a treba citron nebo limetka a to vse vam prinese, odnese a umeje personal - to prece nemuze bejt uplne zdarma :-))) Nekde to jde, ano, a beru to jako prijemny benefit, ale rikat tomu zlodejna?!?!? WTFZlodejina ne, ale kratkozrakost tuty.
MJ. Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 oukej, beru zpět. Neni to zlodějina, ale řeknu si WTF :-)
villain83 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Zlodejina ne, ale kratkozrakost tuty. proc kratkozrakost?Protoze je to moda a vsude o tom pisou??
tommas4 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 V modelovém / vzorovém Rakousku mají například v hotelu při večeři na stole hosté 0.75 minerálku. Pokud ji otevřou, mají na účtu standardní částku za 0.75 minerálku. Voda z kohoutku se nepodává. A vše je oukej. A vsadím se že 4* za 100? na osobu a noc s polopenzí si může karafu s vodou "grátis" dovolit. Nedělají to. Proč taky?
Bert Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Kdo chce v hospodě vodu zadara, ať jde na hajzl a chlemtá z kohoutku .....
Bob Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Pokud bude stat jidlo 200,- jako ve statech voda zdarma proc ne, ale k polednimu menicku za 80,- je to vylozene sebevrazda.
tano Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 proc kratkozrakost?Protoze je to moda a vsude o tom pisou?? Ted nevim, jestli si dobre rozumime:). Pokud u mne "mysleno virtualne" sni ten extrem, co vytvari 60% putyk, tak mu dam vodu gratis i trebak s citronem. Klasickej cech bude rad, vrati se a treba mu nebude vadit ten prujem z toho jidla:). Kdo chce v hospodě vodu zadara, ať jde na hajzl a chlemtá z kohoutku ..... Jako Icka v centru Prahy:).
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Je vidět že seš od fochu, pokud ne tak se omlouvam.Mě teda placená kohoutková voda přijde jako zlodějina od provozovatele. Doufam si tvrdit že většina hostů ti nepřijde do hospody/restaurace jen na vodu. Nevidim teda problém s tim že bys jako lákadlo a dobrou vůli, dal vodu zadara, vrátí se ti to v ostatní útratě a dobře tě lidi ohodnotí jj, byl jsem z oboru... Myslím chlapi, že by jste se divili, o kolik klesne tržba za nápoje např. přes obědy, při stejném objemu hostů, a podávání vody zdarma.
kuncák7 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Neblazni, obyc cyklostezky, co budou mit punc komunikace.Pleteš se, má to být naopak, a to mě děsí.
tano Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Pleteš se, má to být naopak, a to mě děsí.Ja ten clanek jen tak proletl, to je pravda, ale v cr je vse jen na pul.
TomNguyen Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Pokud bude stat jidlo 200,- jako ve statech voda zdarma proc ne, ale k polednimu menicku za 80,- je to vylozene sebevrazda.Kromě polednimu meničku tak i jídlo tady stojí bežně kolem 150 - 200.
Návštěvník Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ja bych to nechal na hospodskych, treba v hybernske v huse mtreaji zdarma domaci limonadu a myslim, ze by klidne nemuseli, ale motivuji lidi at chodi na obed driv. Co se tyka odpolednich menicek,tak pro me nejlepe zvladnuta restaurace co znam.
Tondaa73 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ja bych to nechal na hospodskych, treba v hybernske v huse mtreaji zdarma domaci limonadu a myslim, ze by klidne nemuseli, ale motivuji lidi at chodi na obed driv. Co se tyka odpolednich menicek,tak pro me nejlepe zvladnuta restaurace co znam.Husa v Hybernské má ale setsakra konkurenci.....proto tento benefit.
Doporučené příspěvky