Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ani nevím jestli štve, spíš jsem jen mrzutý.....chci si koupit starší auto jen tak, k vodě, tak do 100k, které by mne bavilo...a nikde nic.

Nejdřív jsem chtěl koupit e46 v kupé, pak jsem zkoušel MINI, já už nevím.....po bazarech samý šrot....

Tony, v MINI si Tě upřímně nedokážu představit. Nabídka E36/46 je u nás opravdu tristní. Hledej a něco se objeví, co Neměcko? Tam nic?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davide, Německo jsem nezkoušel, jako možnost mi to přišlo na dlouhé lokty....jedu na vlně nadrženosti na zábavné auto... :-)))

Je fakt, že představa, jak si před barákem oblékám MINI je velmi vtipná, ale já ho vždycky tak moc chtěl. :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Když budeš ctít něco za 2 mega, tak už to tak nebolí... :)

never tomu, ked som mal 3 mega, tak som chcel....

a ked som mal...

zachranilo ma len to, ze som uz stary magor!!!

Odkaz ke komentáři

Myslíš vyzrálý...(ne starý).

Myslel jsem to tak, že u dvojky tě kilo tak nebolí.... Jinak je jasné že se kouká vzhůru....

Ale aby to nebylo jako s lodí, radost dvakrát, když koupíš a když prodáš (občas jsem to měl i s autem)..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Myslíš vyzrálý...(ne starý).

Myslel jsem to tak, že u dvojky tě kilo tak nebolí.... Jinak je jasné že se kouká vzhůru....

Ale aby to nebylo jako s lodí, radost dvakrát, když koupíš a když prodáš (občas jsem to měl i s autem)..

no to s autom sa tiez obcas stane

a s Hayabusou som mal radost 2 krat denne  - raz ked som ju vybral z garaze, super stroj!

a potom, ked som ju zaparkoval do garaze, ze este zijem!

:lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

super spravy - som rad, ze niektory tovar je prijaty aj zo zapadu s potleskom ( hlavne ze chudoba musi znasat, ze spalia tony potravin, len aby sa ukazalo, ze kto je king, namiesto toho, ze by nakrmili potrebnych!?)

.............

kus pozlacených Apple Watch moskevský obchod Caviar nabízí za tři tisíce dolarů (přes 74 000 korun).?Tato kolekce se skládá ze tří modelů hodinek, které jsou věnovány ruské historii. Konkrétně carskému Rusku, Sovětskému svazu a současnosti. Zákazníci na kousku s Putinovým podpisem dostanou i panorama Moskvy.

Odkaz ke komentáři

maxi, to byly ilegálně dovezené potraviny bez označení. Věř tomu, že ty by zlikvidovali i na západě. Akorát bez humbuku a bez poťouchlé medializace.

Nicméně s těmi potřebnými souhlasím, těm jsou éčka a normy u řiti.

Poprvé jsem takovouhle strašlivou likvidaci potravin zaznamenal kdysi u nadúrody pomerančů. Smutné...

Odkaz ke komentáři

Zacina mi liezt na nervy to oslovovanie krstnymi menami namiesto nicku. Jednak je to v rozpore s pravidlami a neda sa v tom curwa vyznat kto na co vlastne reaguje. Pokial sa z nicku bez vacsej mentalnej namahy da odvodit meno tak to berem :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

maxi, to byly ilegálně dovezené potraviny bez označení. Věř tomu, že ty by zlikvidovali i na západě. Akorát bez humbuku a bez poťouchlé medializace.

Nicméně s těmi potřebnými souhlasím, těm jsou éčka a normy u řiti.

Poprvé jsem takovouhle strašlivou likvidaci potravin zaznamenal kdysi u nadúrody pomerančů. Smutné...

ja viem, ale ....

edit - dolpnenie a vysvetlenie:

nechcem, aby to malo prichut politickej témy, mna skor srdia tie pichovske nazory, casto som s ruskymi modelkami a casto neuveritelne urazene nadavaju na vsetko zapadne, ale kazda ma v ručicke znackovu kabelku no a iPhone je povinnost

raz mi ukazovali fotku z skolskeho posedenia, kde bolo na stole asi 10-12 IPhone, lebo ze to tam je povinnost

obrovska hustota Mercedesov, BMW, Porsche a velke SUV su bezne, drahe hodinky, oblecenia a aj jedla su pre nich bezna zalezitost, tak krajina povodu nevadi?

a pritom vieme, ako to tam funguje

Tara bola teraz 5 tyzdnov doma, a pre bezne rodiny je to tažké...

podnikatelia sa snazia prezit a roznymi kanalmi cez tretie strany dovazaju potraviny, aby restauracie a obchody mali co ludom ponuknut, aj ked za viac penazi - vyhlasit to za skodlive a zpalit je sice pekne gesto....

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odkaz ke komentáři

Rusáci nejsou svoloč. Většina lidí mimo velké aglomerace, jsou skvělí, přátelští a skromní lidé. Zparchantělá je vysší "třída" a horních TOP 10tis a to ještě ne všichni. Je pravda, že spousta z nich má vymytý mozek vzdělávacím systémem, ale je potřeba se nebavit o politice, 2nd WW a srpnu 68. Pak je vše v pohodě.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Jsem si říkal, že už je to rok, co jsem nic nekoupil. Po ničem jsem ani moc netoužil, ale pak jsem objevil jsem tyhle Citizeny a jejich cenu na amazonu :eek: :

Jenže servis by byl u nás asi celkem problém, ne? Být to eco-drive, už jsou na cestě...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Koupil jsem obyčejný winder, že zkusím trochu povozit Seika. Měl jen UK zástrčku, ale domníval jsem se, že mám doma redukci. Tu jsem ovšem nenašel. Takže než ji objednám z Ebay, přišel jsem na geniální nápad. Uříznu koncovku a přidělám normální EU zástrčku. Jaksi mi nedošlo, že zástrčka je zároveň trafo. Rána jak z děla, winderu shořel motor a vyhodil jsem pojistky v celém baráku, možná až v Temelíně. :D

Takže mám krásný černý koženkový polštářek na hodinky za 400.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...