travex Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Tak se zamysli nad tím, že to nemusí být předsudky, ale získané zkušenosti. Dnes se toho dá ve světě vidět poměrně dost, i na vlastní oči. Vedle toho jsou ti tvoji fotbaloví ultras úplní skautíci.
African Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Jsem Vám ráno telefonoval s mým dobrým kámošem z JAR, kluk černej jak bota, ale až tak do fialova, jsme si z něho vždycky večer v Krůgerově parku dělali srandu, protože normálně zmizel, no a říkal jsem mu střípky od nás z Evropy, třeba ty barvy náplastí a ták. No ten se Vám řehtal na druhé straně telefonu, že mě s toho bolelo ucho a hlavně mi to nechtěl ani věřit Jak říkám, když je někdo normálně smýšlející člověk, tak je úplně jedno jestli je bílej, černej nebo zelenej, stejně tak to je s idiotem...Jenom těch idiotů se mi zdá, že chodí po zeměkouli čím dál tím více"
Liqid Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 7:51, vojta1 napsal: Tyhle příspěvky mě začínají pomalu dost štvát. Myslím si, že to tu minimálně nepatří a jděte s tím už do háje. Jestli chcete vidět opice, tak si zajděte na fotbal kdekoliv v česku, nebo na ty tzv. proticiganské demonstrace- ti lidi co tam chodí dělají ve výsledku mnohem větší bordel. viz. můj příspěvek výše. Nesnáším tyhle xenofobní kecy. Tím nepopíram, že migrační krize je problém, ale tímhle ho určité nevyřešíte, akorát tu ze sebe děláte šašky. Co je na tom xenofobního? Pokud chtějí ty náplasti lidí tmavé barvy pleti u nás, tak prostě nejsou. Opice a fotbalisti mě nezajímají, řeším prodej.
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Paneboze vubec neslo o naplasti, ale cela tahle diskuze nebyla jen o humoru a smerovala uz jinam. Stejne jak predtim s uprchliky. A kdo me zna, me nikdy za hyperkorektniho oznacit nemuze ale jsou veci co tu proste nepatri, tohle uz hodne zasahuje do politiky. Ja mam taky nekolik spatnych zkusenosti s cikany, ale pak jich mam par skvelych a clovek by si mel uvedomit, ze tem slusnym skodi nejvic. Jo a pak jsem se jednou omylem dostal doprostred demonstrace pred ubytovnou ( vysel jsem z cajovny, kdyz ti idioti se rovna rozesli na tezkoodence) a musim rict, ze tohle mi vadi mnohem vic, nez vsichni cikani dohromady. Stejne jako jaky je kolem ubytoven business a stat to plati a nema ochotu s tim nic delat.
JaRooN Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 9:32, vojta1 napsal: 1)...ale jsou veci co tu proste nepatri, tohle uz hodne zasahuje do politiky.... 2)...Stejne jako jaky je kolem ubytoven business a stat to plati a nema ochotu s tim nic delat... ad1) souhlas, politika sem asi fakt nepatří...ad2) tak proč ji sem zase jedním dechem taháš???
instant Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 ja myslim ze cierne naplasti su plne OK.. zase ste raz nepochopili temu. asi ze je uz piatok a to teplo k tomu.
martar Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Beru zpět svůj názor, že do nemocnice s černými náplastmi nechci!
JaRooN Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 9:41, instant napsal: ja myslim ze cierne naplasti su plne OK.. zase ste raz nepochopili temu. asi ze je uz piatok a to teplo k tomu. A sakra, už i mě se začínají černé náplasti líbit
straspol Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 9:45, JaRooN napsal: A sakra, už i mě se začínají černé náplasti líbit To je zvláštní. Mně doteď nevadily a teď mi z nějakého důvodu začaly lézt na nervy. Měly by se sundat...
JaRooN Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 9:47, straspol napsal: To je zvláštní. Mně doteď nevadily a teď mi z nějakého důvodu začaly lézt na nervy. Měly by se sundat... A ehmmm, mohl bych, ehmm... ty náplasti... strhnout já, když už se mi ehmmm, začaly tak líbit???
martar Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Hoši, mě se to líbi tak, jak to je. Nahota je hrozně vulgární, zatímco tahle téměř kompletní uniforma dává krásný prostor fantazii (to zas instant hodil dobrou hračku skupince puberťáků )
travex Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Chlapi, vše je jinak, není to náplast. http://www.ebay.com/itm/Black-Leather-Cross-X-Shaped-Studed-Pasties-Breast-Nipple-Covers-OS-EM-L9724-New-/380865773768
Pcho Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 9:41, instant napsal: ja myslim ze cierne naplasti su plne OK.. zase ste raz nepochopili temu. asi ze je uz piatok a to teplo k tomu.Tos posral, ted proti tobe vyrazi mistni bojovnici s nahotou
Rudykopalsson Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 9:41, instant napsal: ja myslim ze cierne naplasti su plne OK.. zase ste raz nepochopili temu. asi ze je uz piatok a to teplo k tomu.V tomto případě si myslím, že barva náplasti nehraje žádnou roli:-)
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 10:22, Pcho napsal: Tos posral, ted proti tobe vyrazi mistni bojovnici s nahotou Uz jsem tu dlouho nezaznamenal decebala Jinak jsem byl trosku podrazdeny z toho, ze jsem moc nenaspal a navic z tech rvoucich idiotu ve vlaku.
organic Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Dneska jsem asi po roce cestoval do práce mastnou tyčí a když jsem se díval kolem na děvčata v titěrných lehkých šatičkách a kraťáskách, tak mě docela naštvala předpověď počasí. Ale zas všechno zlé je k něčemu dobré...
organic Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Tak ještě aby měly ty šatičky co dneska. Kouknu na radar, jestli už se to žene
African Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 V 14. 8. 2015 v 11:04, vojta1 napsal: Uz jsem tu dlouho nezaznamenal decebala Jinak jsem byl trosku podrazdeny z toho, ze jsem moc nenaspal a navic z tech rvoucich idiotu ve vlaku.Decebal prý vaří a uklízí v jednom uprchlickém táboře a je mu fajn, akorát na Chronomag už nezbývá moc času... :-)
Doporučené příspěvky