Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Mondeo, nepozeraj taky program - ma to na teba zly vlyv a este ta aj odnaucia varit!!!

Odesláno

Ppl, to je jako u debilu s nima. Ja to snad nejak pritahuju, nebo co. Dvakrat spletli adresu predtim se vubec neozvali a ridic mi to o ten 1 km nepriveze, protoze prahu 1 nejezdi. Vzdycky za to samozrejme muze nekdo jiny, nebo novy system, ktery nefunguje. Peklo !! Jestli se to zitra bude opakovat, tak s tim stejne nic neudelam- to me stve nejvic ta bezmoc. Oni na to kaslou a jen at si nadava debil, vsak nam je to jedno.....áaaaa

Odesláno

Když mi tatík včera ráno z Brna poslal další otitulkovanej "pád třetí říše" ("...jak si mám teď koupit originální tvarůžky?"..."ještě někde špatně odbočím a spadnu do Macochy!"), bral jsem to že se zas koncem prázdnin někdo nudil...

...Ale když jsem se dneska z rozkopanýho brniska potřeboval dostat "na sever", tak zadem přes Kuřim už to nejde, na Svitavské radiále stála kolona od české až za obzor... Operativně jsem uhnul na Vranov abych zjistil že i tam už je slepá... takže zpátky přes Jehnice do Krpole, přes rozkopanou trať na Kociánku, Útěchov, Adamov, rozkopaný Olomučany a ještě víc rozbombardovaný Blansko... Koukám že dojíždějící do Brna můžou už jen doufat že nezaprší a silnici z Bílovic do Adamova zas nezaplaví řeka - protože jak spílal Adolf, ani přes ten blbej Ochoz už se nedá dostat... pro syrečky  :furious:

Odesláno

Mno jo, až na to že Čebín je při stejné vzdálenosti o 90° jiným směrem, než kam jsem se původně chtěl z Žabin dostat  :crybaby:

No nic, v Adamově už jsem taky 20 let nebyl - a tak škaredá osada s bývalou fabrikou a přilehlýma ubikacema už se jen tak nevidí...  :yucky:

Odesláno (upraveno)

Není to náhoda že zrovna v Praze se sešlo několik chytrých hlav a v rámci zrychlení provozu dali za Nuselak semafory. Jak říká kamarád "Aby jim děcka chodily pozpátku"

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno (upraveno)

Není to náhoda že zrovna v Praze se sešlo několik chytrých hlav a v rámci zrychlení provozu dali za Nuselak semafory. Jak říká kamarád "Aby jim děcka chodily pozpátku"

Na kterou stranu?

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno

Vcera mi debilek na O2 lince, kdyz jsem zadal o cislo k odchodu povidal, ze bych mel byt vdecnej eurotelu, ze zavedl neomezeny tarify!

Hajzlove zlodejsky, jeste blbe pindaj. Pamatuji, kdyz jsem mel 5000 kc ucty a este to stalo za hovno. Ten musel byt hodne skolenej, jak plakava baba, mi vycital nevdek!

Odesláno

Se chystám do Kuřimi na STK, nevíš jestli se tam dá nějak rozumně dohrabat ze směru od Řečkovic?

de vo to kam presne, jestli ke skodovce, tak neda, jestli kruhac na zacatku, tak da. ale zajed si na novou stk na videnskou, kus za mercedesem..

Odesláno

Vcera mi debilek na O2 lince, kdyz jsem zadal o cislo k odchodu povidal, ze bych mel byt vdecnej eurotelu, ze zavedl neomezeny tarify!

Hajzlove zlodejsky, jeste blbe pindaj. Pamatuji, kdyz jsem mel 5000 kc ucty a este to stalo za h...o. Ten musel byt hodne skolenej, jak plakava baba, mi vycital nevdek!

., to je hezkej pojem - plakava baba.. :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

Vcera mi debilek na O2 lince, kdyz jsem zadal o cislo k odchodu ...

Tos vydržel asi o rok dýl než já. A to jsem u nich byl od `97. A taky jsem svýho času míval účty k 10ti (je tady mondeo a dívá se? :D) tisícům.

Návštěvník eloga
Odesláno

Když mi tatík včera ráno z Brna poslal další otitulkovanej "pád třetí říše" ("...jak si mám teď koupit originální tvarůžky?"..."ještě někde špatně odbočím a spadnu do Macochy!"), bral jsem to že se zas koncem prázdnin někdo nudil...

...Ale když jsem se dneska z rozkopanýho brniska potřeboval dostat "na sever", tak zadem přes Kuřim už to nejde, na Svitavské radiále stála kolona od české až za obzor... Operativně jsem uhnul na Vranov abych zjistil že i tam už je slepá... takže zpátky přes Jehnice do Krpole, přes rozkopanou trať na Kociánku, Útěchov, Adamov, rozkopaný Olomučany a ještě víc rozbombardovaný Blansko... Koukám že dojíždějící do Brna můžou už jen doufat že nezaprší a silnici z Bílovic do Adamova zas nezaplaví řeka - protože jak spílal Adolf, ani přes ten blbej Ochoz už se nedá dostat... pro syrečky  :furious:

Informace pro moravce ze šalingradu a okolí 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Exteritoriální_dálnice_Vídeň?Vratislav

všechno mělo být jinak, to spojení kolem Brna bylo plánováno poněkud lépe než jak to je dnes.

Takže z hlediska střední Evropy si Brňáci mohli polepšit...., jen kdyby nebylo těch komoušů po válce....

**

Odesláno

Tos vydržel asi o rok dýl než já. A to jsem u nich byl od `97. A taky jsem svýho času míval účty k 10ti (je tady mondeo a dívá se? :D) tisícům.

Uz na ne fakt prdim. Jsou vlezly, neochotny, prodavaj moje data a vnucujou citi bank, nejdrazsi na svete. Kam si odesel? Ja pujdu k vodafonu, za 15set 4x neomezeny tarif pro celou familii. Sbohem 02!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...