Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ke svátku jsem si nadělil naštíplou klíční kost. 6 tejdnů s hodinkama na pravý ruce, prostě hrůza. Doktor mi dal Tramal, a sám jsem si naordinoval slivovici, hned je to lepší.

Na Tramal se vybodni a zvyš dávky slivovice, ta dokáže zázraky. Je doporučována jako mazání na vnější zranění i jako meducína na vnitřní problémy, funguje i na psychické problémy

a prostě na všechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Tramal se vybodni a zvyš dávky slivovice, ta dokáže zázraky. Je doporučována jako mazání na vnější zranění i jako meducína na vnitřní problémy, funguje i na psychické problémy

a prostě na všechno.

Tramalu jsem se nevyhnul, ten mi dali v sanitce nitrožilně. Ale dneska mi přivezl tchán z moravy několik litrů svojí slivovice, to už ale paří do vlákna Co mě dnes potěšilo.

Odkaz ke komentáři

Horhe chlape, co jsi vyváděl? No přeji brzké uzdravení!

Je fakt, že Tramal neléčí. Ale zase na druhou stranu, ty psychadelické stavy s ním žádná slivovice nedokáže :D

No co by, koupil jsem si tady od Qvida horský kolo a u zoo na štěrku jsem to položil. To jsem jenom pomalinku kroužil kolem manželky s kočárem, holt to oklouzlo a spadnul jsem rovnou na rameno.

Odkaz ke komentáři

No co by, koupil jsem si tady od Qvida horský kolo a u zoo na štěrku jsem to položil. To jsem jenom pomalinku kroužil kolem manželky s kočárem, holt to oklouzlo a spadnul jsem rovnou na rameno.

Ja jsem pred tejdnem letel pres riditka a do zeber sem si narval mobil, co sem mel v kapse nebo co. Uz tejden to boli jak pes, pravdepodobne mam vnitrni zraneni a umiram. To sem dopad.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Nemyslel jsem hru, ale skutečné ohrožení.Už jsi byl v takové situaci? Nebo Tada?

Takovými věcmi se gentleman (a ani hovado jako já :P) veřejně nechlubí :)

Odkaz ke komentáři

Nemyslel jsem hru, ale skutečné ohrožení.Už jsi byl v takové situaci? Nebo Tada?

Naštěstí nebyl a doufám, že nikdy nebudu, ale o tom řeč přece vůbec nebyla.

Pro připomínku: bavili jsme se o tom, že futrál pod pazourou je k ničemu a to je prostě objektivní realita.

Odkaz ke komentáři

Naštěstí nebyl a doufám, že nikdy nebudu, ale o tom řeč přece vůbec nebyla.

Pro připomínku: bavili jsme se o tom, že futrál pod pazourou je k ničemu a to je prostě objektivní realita.

Vidíš, já ho mám a myslím si ,že na nošení je skvělý a to co říkáš je nesmysl.Tadu neberu, ten zatím jen chytá rozumy. Upraveno uživatelem HonzaX
Odkaz ke komentáři

zlomenu klucku a aj narazeniny uz poznam,ale aspon to bolo pri zjazdiku

kruzenie okolo maminy a zlomenina to nastve

tak sa rychle uved do pohotovostneho stavu :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Vidíš, já ho mám a myslím si ,že na nošení je skvělý a to co říkáš je nesmysl.Tadu neberu, ten zatím jen chytá rozumy.

Netvrdím, že není možný řídit dobře s rukama křížem. Jen říkám, že nebudu ztrácet čas tím, abych se to učil a rovnou naskočím na prověřený styl.

Drobet osvěty: http://www.center-fire.com/concealedcarry/selectingholster.htm

Zkoušel jsem najít někde nějaký web, který by podpažní nošení chválil s nějakými argumenty... a marně.

Ale i kdybys byl jediný na světě, kterému to vyhovuje, nemám s tím problém, naopak. Dokonce by bylo príma, kdyby to tak nosili všichni, kromě mě :-)

Odkaz ke komentáři

Netvrdím, že není možný řídit dobře s rukama křížem. Jen říkám, že nebudu ztrácet čas tím, abych se to učil a rovnou naskočím na prověřený styl.

Drobet osvěty: http://www.center-fire.com/concealedcarry/selectingholster.htm

Zkoušel jsem najít někde nějaký web, který by podpažní nošení chválil s nějakými argumenty... a marně.

Ale i kdybys byl jediný na světě, kterému to vyhovuje, nemám s tím problém, naopak. Dokonce by bylo príma, kdyby to tak nosili všichni, kromě mě :-)

Já na webu rozumy neberu,používám co mi vyhovuje. A nedovolil bych si tvrdit,že co vyhovuje Tobě je nanic.
Odkaz ke komentáři

Ke svátku jsem si nadělil naštíplou klíční kost. 6 tejdnů s hodinkama na pravý ruce, prostě hrůza. Doktor mi dal Tramal, a sám jsem si naordinoval slivovici, hned je to lepší.

Zrovna jsem ti chtěl psát vše nej a lákat někam na terásku,ale to by ti snad zabránit nemělo,ne? :cheers: tak hlavně brzké uzdravení s vědomím,že po vlastních je to bezpečnější!!! Upraveno uživatelem legacy
Odkaz ke komentáři

Já na webu rozumy neberu,používám co mi vyhovuje. A nedovolil bych si tvrdit,že co vyhovuje Tobě je nanic.

Jasně, nic proti, používej to dál.

Já jen říkám, že drtivá většina ostatních to považuje za anachronismus, včetně mě. Fakt si myslím, že to je nanic... ale proboha - to, že si to já dovolím tvrdit neznamená urážku - ani její náznak. Jestli jsi to tak pochopil, tak se omlouvám. Nemluvím o Tobě, ale o podpažním pouzdru.

EDIT: Howgh.

Odkaz ke komentáři

Týývado :eek: , zrovna jsem se koukal do bajkerskýho vlákna jestli nenajdu nějaké tvoje cyklo zážitky a ono tohle ! :wheelchair:

No přeju brzké uzdravení :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...