heboš Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Jo.Zakoupil jsem v Office Shoes boty Lacoste za 3500 korun.Boty nošeny 3x opakuji 3x a z toho jednou to bylo, když jsem si je zkoušel v obchodě.Když si boty obouvám počtvrté všiml jsem si že se na OBOU botách začíná odlepovat podrážka.Přijdu do obchodu, jelikož bych chtěl boty reklamovat:Slečna prodavačka: Pane víte co? To nemá ani cenu posílat na reklamaci. .... to samé náš mladý.Taky botky Lacoste ..
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 jenže von jak naschvál zaklepe nečekaně. ..Mate smolika, zacal sem brat ty klepky.
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Mate smolika, zacal sem brat ty klepky.ku.wa ... to s tebou teď bude zábava ... vyklidněnej nerudnej a možná s bouchačkou ... jooooo..hele, mam nový hodinky :-))))) Upraveno 28. října 2015 uživatelem km.kmk
Horhe Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Když už jsem měl chvíli radost, že jsem si objednal nový hodinky, tak mi někdo musel ukrást ze zahrady kecky, kam jsem je dal uschnout.
mAra_ Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Když už jsem měl chvíli radost, že jsem si objednal nový hodinky, tak mi někdo musel ukrást ze zahrady kecky, kam jsem je dal uschnout.A co jsi objednal?
Horhe Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 A co jsi objednal?Oblekovky, ale nakonec ani žaponec, ani číňan, pěkně swiss made, manuál nátah.
mAra_ Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Oblekovky, ale nakonec ani žaponec, ani číňan, pěkně swiss made, manuál nátah.Takže nakonec stejně všechno jinak :-) Budeme mít nějaké společné předvánoční pivo? Že bychom to zase všechno očučeli...
Zlý Jabko Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Nikdy nenakupujte boty v Office Shoes. Děs a hrůza.Kup si Loake, Lacoste (a další rádobyševci) je shit. princatko, nez zaklepes backorama, tak me brnkni, koupil bych si toho žaponce.. Co kdybychom si dali preventivně všichni do poslední vůle odkaz všech hodinek Chronomagu?
sibirnaya Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Kup si Loake, Lacoste (a další rádobyševci) je shit.ja teda mam tenisky Lacoste nekolikery, a vsechny sou naprosto v pohode..
Návštěvník Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 princatko, nez zaklepes backorama, tak me brnkni, koupil bych si toho žaponce.. Datsuna mam v zavěti já. Aspoň simysim.
mondeo2 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 jako by jste nevěděli jak to chodí..............Kdo dřív příjde...........ten dřív........no víte ne ?
straspol Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 jako by jste nevěděli jak to chodí..............Kdo dřív příjde...........ten dřív........no víte ne ?No, to je pravda, sice, ale taky nezapomeň že silnější pes m.dá...
jungle Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 (upraveno) Pri vyresetovani stopek se mi zastavuje vterinova rucicka dve vteriny pred 12... Mam Wenger Commando SRC 70891 Mozna sem si to zavinil sam, kdyz sem zapomnel vyresetovat stopky pri zmene letniho casu na zimni. Stve me to dost ) Co s tim? Upraveno 28. října 2015 uživatelem jungle
Bells Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Staci udelat nova kalibrace, u kazdych hodinek se to dela jinak. Treba u mych Alpin vytahnu korunku do pozice nastaveni datumu a drzim obe tlacitka chrona az se rozjede vterinovka, pak vrchnim tlacitkem prepinam mezi tim co chci nastavit a spodnim nastavuji hodnotu, nastavis to jak chces a hotovo. Ale jak rikam metod je vice a na kazde hodinky, respektive strojek funguje neco, zkus si to dat na youtube do vyhledavani a zkus ruzne metody, jedna urcite zafunguje. Ja jsem jich sam vyzkousel nekolik, nez jsem prisel na to, jak se to dela, ale funguje to a vse si pak nastavis jak sam chces.
JaRooN Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Pri vyresetovani stopek se mi zastavuje vterinova rucicka dve vteriny pred 12...Co s tim? Tento návod mám v PC už asi 2 roky, tak snad pomůže: Seřízení ručiček chronografu a budíčku Stane-li se Vám, že Vaše hodinky se stopkami - chronografy - se po vynulování (většinou pravým spodním tlačítkem) nevrátí a nezastaví všechny přesně kolmo na č. 12, není to závada hodinek. Toto si seřídíte poměrně snadno - popíši zde dva základní strojky chronografů a věřím, že jeden z nich bude ten Váš: 1. Povytáhněte korunku do polohy pro řízení ruček. Poté vrchním tlačítkem většinou nařizujete centrální ručičku a spodním nařizujete jednu z ručiček malých - excentrických. Po nastavení do výchozích poloch, čili směr kolmo nahoru, korunku jemně zastrčte do polohy pro řízení datumu a nastavte poslední malou ručičku. 2. Povytáhněte korunku do polohy pro řízení ruček. Poté přidržte pravé vrchní tlačítko po dobu cca. 5 vteřin. Centrální vteřinka oběhne rychle kolem dokola a po zastavení si spodním pravým tlačítkem ručičku nastavíte tam, kam chcete. Poté opět zmáčkněte a držte vrchní pravé tlačítko na dobu cca. 5 vteřin a nastavíte si další ručičku. A takhle postupujete až do úplného nastavení chronografu a poslední nastavovací fáze - kalibrace - patří budíčku.
Klotzman Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Koupil jsem si v Malajsii blbej hrnek za dvě stovky, z Malajsie do Prahy to zvládli za tejden, ale už 14 dní se válí někde v Práglu a ticho po pěšině. Jestli mi na to narazí clo a "poplatky za vyřízení" tak je radši nechám to poslat zpátky, kuvvy zlodějský :-(
Návštěvník Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 (upraveno) Městský úřad Prahy 8, respektive jeho zaměstnankyně. Take musím si v příštím týdnu vzít volno a jet na otočku do Ostravy. Ať si říká kdo chce co che, ale v tomhle mám tu Ostravu radši, ti lidi jsou tam tak nějak přátelštější. Na úřadech je to obrovský rozdíl od pošty po magistráty. Lidi si tam té práce totiž váží..........Jo a nepíšu to abych tady rozpoutal flame Ostrava vs. Praha. Upraveno 29. října 2015 uživatelem vojta1
tano Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Městský úřad Prahy 8, respektive jeho zaměstnankyně. Take musím si v příštím týdnu vzít volno a jet na otočku do Ostravy. Ať si říká kdo chce co che, ale v tomhle mám tu Ostravu radši, ti lidi jsou tam tak nějak přátelštější. Na úřadech je to obrovský rozdíl od pošty po magistráty. Lidi si tam té práce totiž váží..........Jo a nepíšu to abych tady rozpoutal flame Ostrava vs. Praha, jen si prostě myslím, že všichni pražáci jsou kikoti :DPlne to chapu, neco na to bude. Jen ta posledni veta to cele poslala do haje. Ja se treba do Ostravy nenavazim.
Návštěvník Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 (upraveno) Plne to chapu, neco na to bude. Jen ta posledni veta to cele poslala do haje. Ja se treba do Ostravy nenavazim.Já se taky do nikoho nechci navážet, je to asi o smyslu pro humor. Já si o pražácích nemyslím nic špatného, chtěl jsem to jen odlehčit. P.S: pro jistotu jsem to smazal. Upraveno 29. října 2015 uživatelem vojta1
Doporučené příspěvky