Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

@tano: Manželka i my ostatní jsme naprosto OK. V zásadě o noc nešlo. Jen se o nás otřel, jak si myslel, že se vejde do úzké mezery. Akorát on bude muset měnit celý přední blatník, protože ho má pomačkaný. Věc k naštvání je na tom to, že absolutně odmítal svou chybu a vyjadřoval domněnku, že žena je nejspíše pod vlivem alkoholu. Policie však do všeho vnesla jasno, tím, že dala oběma dýchnout. On tedy taky nic nenadýchal. Každopádně dostal 500 Kč pokutu a odcházel s velkým problémem, protože auto nebylo jeho. Byl to prý služebák vypůjčený od jeho přítelkyně. Hmmm, dneska to u něj nevypadá na romantický večer při svíčkách...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@tano: Manželka i my ostatní jsme naprosto OK. V zásadě o noc nešlo. Jen se o nás otřel, jak si myslel, že se vejde do úzké mezery. Akorát on bude muset měnit celý přední blatník, protože ho má pomačkaný. Věc k naštvání je na tom to, že absolutně odmítal svou chybu a vyjadřoval domněnku, že žena je nejspíše pod vlivem alkoholu. Policie však do všeho vnesla jasno, tím, že dala oběma dýchnout. On tedy taky nic nenadýchal. Každopádně dostal 500 Kč pokutu a odcházel s velkým problémem, protože auto nebylo jeho. Byl to prý služebák vypůjčený od jeho přítelkyně. Hmmm, dneska to u něj nevypadá na romantický večer při svíčkách...

Hlavne ze to takhle dopadlo. Jen blby je to, ze nedostane zadne body a ani zapis do karty ridice, ne za nehodu, ale blby keci na Tvou pani. To by zaslouzil:).

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

To jo, no. Ono prostě není dneska zvykem říct: Sorry, byla to moje chyba. Ale na zavolání policie trval on, takže si při své hlouposti byl nejspíš jistý, že ta za viníka nehody označí manželku. Jenže to se se zlou potázal. Byl poučen o dodržování bezpečného odstupu.

Odkaz ke komentáři

To jo, no. Ono prostě není dneska zvykem říct: Sorry, byla to moje chyba. Ale na zavolání policie trval on, takže si při své hlouposti byl nejspíš jistý, že ta za viníka nehody označí manželku. Jenže to se se zlou potázal. Byl poučen o dodržování bezpečného odstupu.

Tak, tak. Tohle neokeca i kdyz, kdyby byl chytrej, tak by neco mohl vymyslet. Tak mene takovych pitomcu na cestach.

Odkaz ke komentáři

Už se na ty rychlé rozsudky bez soudu vyprdněte - dopraváci se musí volat v okamžiku kdy došlo ke škodě na majetku nezúčastněné/třetí strany a rozhodně nikdo z toho radost nemá.

Pochopitelně že každej kdo škrábne vás je sprostá fetka, ochlasta a nebo aspoň zavrženíhodnej vychcánek, zatímco zdejší talenti jsou výhradně ubohé oběti, co se jen snaží vyváznout bez flastru. Buďte rádi za každej odchod od nehody po svých, tuplem pokud vám pomačkané plechy a novej lak zatáhne pojišťovna - a uvědomte si že na stranu "viníka" v nehodovém formuláři se můžete dostat hned zítra i Vy sami...

Odkaz ke komentáři

...

Pochopitelně že každej kdo škrábne vás je sprostá fetka, ochlasta a nebo aspoň zavrženíhodnej vychcánek, zatímco zdejší talenti jsou výhradně ubohé oběti, co se jen snaží vyváznout bez flastru. Buďte rádi za každej odchod od nehody po svých, tuplem pokud vám pomačkané plechy a novej lak zatáhne pojišťovna - a uvědomte si že na stranu "viníka" v nehodovém formuláři se můžete dostat hned zítra i Vy sami...

Takhle jsem dotyčného neoznačil a od nehody jsme ani po svých odcházet nemuseli, protože autu nic není. Samozřejmě jsem za to rád. Jen prostě těžko chápu, kam jsou někteří ochotni při své obhajobě zajít.

Odkaz ke komentáři

Už se na ty rychlé rozsudky bez soudu vyprdněte - dopraváci se musí volat v okamžiku kdy došlo ke škodě na majetku nezúčastněné/třetí strany a rozhodně nikdo z toho radost nemá.

Přesně!
Odkaz ke komentáři

Slusnej blabol. Nikde nevidim,ze nekdo o nekom napsal,ze je fetka a podobne.

Vojto,hlavne,ze se nic nestalo lidem. Kdyz jde o plech,jde o prd. Jen je to starost navic.

Odkaz ke komentáři

Slusnej blabol. Nikde nevidim,ze nekdo o nekom napsal,ze je fetka a podobne.

Vojto,hlavne,ze se nic nestalo lidem. Kdyz jde o plech,jde o prd. Jen je to starost navic.

Martine, všechno v poho. Dokonce mě samotného překvapuje, že mi to odřené auto vůbec nezkazilo náladu. Jak tu už hodněkrát zaznělo, hlavní je zdraví. 

Odkaz ke komentáři

Ono je to vždy kombinace více faktorů. Dnes ráno napadlo a díky mrazu to řidiči vyjezdili na lesklé kluziště. Silničáři měli chvilku zpoždění a ti, co si nevěří a nemají zkušenosti, nepochopili, že kluziště mimo obslužních silnic už není realitou, tak jezdili pomalu jak šneci. "Borci", kteří "nemají problém", se je snažili předjíždět de facto kdykoliv a kdekoliv a na prů.ser  bylo zaděláno. Já dnes musel vyrazit na cesty právě v tom kritickém období a nestačil jsem se divit, co někteří "ridiči" dokážou předvádět...

Odkaz ke komentáři

Chci se optat,to napadlo tolik snehu nebo je to zase spis tim,ze lidi neumej jezdit? Jsem ted trochu odtrzen od zprav a tak se ptam.

Vysocina komplet led, spousta lidi nema zimni gumy. Nekolik havarek. Dalnice neprujezdna v obou smerech ( nehody s kamiony) hned jak to otevreli, tak hlasili, ze dalnice za nama zase uzavrena. Kdyz lidi pousteli sanitku, tak se nekteri neumeli dostat pres 3 cm schod zpet na dalnici a to tam,stali jen jedbou stranou auta ( povetsinou letni gumy). Silnicari za to podle me nemuzou, s tim nic neudelaji a musim rict, ze si myslim, ze se celkem snazi. Muzou za to nezodpovedni lidi. Potom me stbou policajti, kterym je jedno kdy ten provoz obnovi maji nalozene auta na odtahovce a kuri pred tim a 20 km kolona. Chapu, ze zivot lidi je prednejsi, stejne jako zajistit kapaliny z vozu atd, ale proc nehat stat dalnici aby si to mohli vse 5 x zmerit a popovidat si nepochopim. Aspon to pustit jednim pruhem. Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

Vysocina komplet led, spousta lidi nema zimni gumy. Nekolik havarek. Dalnice neprujezdna v obou smerech ( nehody s kamiony) hned jak to otevreli, tak hlasili, ze dalnice za nama zase uzavrena. Kdyz lidi pousteli sanitku, tak se nekteri neumeli dostat pres 3 cm schod zpet na dalnici a to tam,stali jen jedbou stranou auta ( povetsinou letni gumy). Silnicari za to podle me nemuzou, s tim nic neudelaji a musim rict, ze si myslim, ze se celkem snazi. Muzou za to nezodpovedni lidi. Potom me stbou policajti, kterym je jedno kdy ten provoz obnovi maji nalozene auta na odtahovce a kuri pred tim a 20 km kolona. Chapu, ze zivot lidi je prednejsi, stejne jako zajistit kapaliny z vozu atd, ale proc nehat stat dalnici aby si to mohli vse 5 x zmerit a popovidat si nepochopim. Aspon to pustit jednim pruhem.

No to právě vím ( jediné ). Vždyt Vysočina je podle mě folklor- je to každoročně. Tady zatím nenapadlo ( Praha ) a to je jedině dobře. Dík za info.

Odkaz ke komentáři

Tak Brno je tento rok taky dobre :) zase udelat se to musi, spis me mrzi, ze oprava 40 let stare cesty je to nejvetsi na co se cesky narod zmuze. Ten sever mohl byt davno hotovy a asi by se to tomu cesku i vratilo. Stejne jako tady jezdi vlaky max160 a rikame tomu rychliky. Neni tady odvaha na nic, vsichni umi jen kritizovat ty co to po nich prebrali..:(

Odkaz ke komentáři

Naštvalo mě, že jsem se téměř stal obětí podvodu na eBay. Naštěstí jsem tak dlouho pátral, až jsem fotky použité v aukci našel v jiném prodeji jiným člověkem před 14 dny. Platbu jsem ještě neposlal. Jak takového zmrda nahlásit eBay?

Odkaz ke komentáři

Debilni Eshopy, ktery posilany zbozi musej balit do krabic na kterych maji obrovsky loga a odkazy na weby. Chybi uz jen velkej napis "TENTO BALIK OBSAHUJE ...."

Pak prijde domu darek na vanoce, prevezme ho nahodou ten pro koho je a hned vi co dostane ...

Upraveno uživatelem Maxmillian
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...