Micey Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 To ho bude muset "cvičit" dlouho, jinak bude v tomdle věku už tuhej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Já ti nevim, naši měli fenu (čistokrevnýho vořecha) dobře patnáct let starou, než se odporoučela do věčnejch lovišť. Představa, že bych měl tyhle budíčky - byť nepravidelně - další čtyři roky mi moc neštymuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 To ho bude muset "cvičit" dlouho, jinak bude v tomdle věku už tuhej.. Třeba má restauraci a bude Bóbika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 No právě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Jo, Krampusáci jsou boží. Jezdíme na ně do Rakous a je to fakt pecka. Některé ty masky jsou fakt tak strašidelné, že potkat ji někde v noci na opuštěném místě, asi začnu vzývat vyšší moc Každoročně jsem jezdil, bohužel letos z důvodu nadměrného ilegalniho přecházení hranic- ZRUŠENO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 je spousta českých měst, kde se to pořádá, existují na to specializované skupiny s maskami přímo z Rakouska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Ani tak nenaštvalo, jako překvapilo. Asi před dvouma měsícema jsem řešil vracení peněz z Ebaye za nedodanou zásilku - prostě se po ní slehla zem. Dneska jsem urgoval na DPD balík a borec na telefonu hledá, hledá...a pak říká "...já tady mám na vaše jméno naposled doručenou zásilku v říjnu". Ha - v říjnu jsem nic nedostal, akorát se mi ta jedna ztratila (a ani jsem netušil že to v ČR doručuje DPD, bylo to z UK a já buzeroval českou počtu). Tak z něj tahám další rozumy a prý to bylo vyzvedutý v nějakým cosikdesiboxu v Mountfieldu. Tak teď dumám, jestli to mám ještě ropatlávat - zase tu dotyčnost bych rád měl, byl to výhodnej kup a zatím se mi to nepodařilo nehradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Každoročně jsem jezdil, bohužel letos z důvodu nadměrného ilegalniho přecházení hranic- ZRUŠENO Chceš říct, že všechny Krampuslaufy jsou letos zrušeny??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Mě naštval thanks giving day ve státech, o kterém jsem neměl tušení a dnes při obvolávání longlistu mi to z nějakého důvodu ani jedna americká firma nebere a to jsem si ještě říkal, že je musím stihnout před blackfriday, blbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Chceš říct, že všechny Krampuslaufy jsou letos zrušeny??? http://www.ttg.cz/zrusen-krampuslauf-ve-schladmingu/Ano jelikož byla zrušena spousta akci, akce ve schladmingu byla přetížena s zrušena taktéž, šle klidně tam jed čerti tam jsou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tak prd Na Schladming jsem se fakt těšil. Jedna z nejlepších akcí tohoto druhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 kuncáku ! wole ! - cos to zas vymyslel na tý vršovický ? - ze dvou pruhů jeden, zastávky vyp..ený, že se tam nedá skoro projet a ten hrbol před bohemkou ? - se poseru - kolik tadle p..ovina stála ? joa včéra sem potkal tram zastávku vyp..enou před štvanicí ?!? - na co tam je ? = v tom asi prsty nemáš Bohuzel ci bohudik,vrsovicka neni ma prace. Je to pokracovani moskevske- ulice prijemna a bezpecna obcanum. To znaci- zpomaleni automobilove dopravy,vetsi ostruvky a pod. Uz na to mam par stiznosti.O stvanici vim,bude tam jeste semafor,az se zadari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Jo a stalo to ranec a na jare se priprav,bude to pokracovat revitalizaci vrsovicke a zitomirske. Jen U seradiste na to kazdej kasle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Tvl ty zastavky maj snad 5 metru na sirku tam, se nekdo opravdu zblaznil a ty vyjebly ostruvky u prechodu jsou taky superWell done Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Jen U seradiste na to kazdej kasle.tam se mi to zdá nějaký opravený - trochu ještě mám stížnost na zastávku tramvaje která se přesunula o 20m viz obrázek --- všude ucpáno viz šipky = nahovno je to všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Jo o ty vim taky. Technicky to neslo jinak vyresit- pozadavek DP. Autobus zvrchu se tam jinak nenapasuje. Architekt a projektant bohuzel nepredpokladal,ze tam budou jezdit i auta :-(. Snazime se to nejak vyresit s PCR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Bohuzel ci bohudik,vrsovicka neni ma prace. Je to pokracovani moskevske- ulice prijemna a bezpecna obcanum. To znaci- zpomaleni automobilove dopravy,vetsi ostruvky a pod. Uz na to mam par stiznosti.Nojo. Už si všichni pomalu zvykáme, že chodec je občan, zatímco řidič nikoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) Zapnul jsem zprávy a dozvěděl jsem se, že budujeme fotbalové akademie. My nemáme kvalitní, vlastně žádné řemeslníky, techniky a konstruktéry, ale v každém kraji by mělo být několik akademií za nemalé peníze z daní a vyučovat mladé fotbalisty s pravidelnými vyváženými svačinami.Na co kurva tihle borečci společnosti budou? A když někdo tak miluje fotbal, proč mu to mám platit? Tohle mě nadzvedlo hodně. A jak o tom všichni mluvili, jak kdyby otevřeli vědeckou univerzitu... a citovali miliony na rozpočty bez mrknutí oka... Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Zapnul jsem zprávy a dozvěděl jsem se, že budujeme fotbalové akademie. My nemáme kvalitní, vlastně žádné řemeslníky, techniky a konstruktéry, ale v každém kraji by mělo být několik akademií za nemalé peníze z daní a vyučovat mladé fotbalisty s pravidelnými vyváženými svačinami.Na co kurva tihle borečci společnosti budou? A když někdo tak miluje fotbal, proč mu to mám platit? Tohle mě nadzvedlo hodně. A jak o tom všichni mluvili, jak kdyby otevřeli vědeckou univerzitu... a citovali miliony na rozpočty bez mrknutí oka...Otvírá se mi kudla v kapse jen když slyším o subvencování našeho ústeckýho šmejdklubu městem, ergo taky z mejch daní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Nojo. Už si všichni pomalu zvykáme, že chodec je občan, zatímco řidič nikoli Je to ted modni,jako dopravak skripu zubama,ale kdyz to delaj na zapad od nas,proc ne tady,radi se opicime. ridic to bude mit v praze tezsi a tezsi,je jasna preference mhd a vlastnictvi auta je brano jako luxus ( tohle je strasny,ale vyrkl to magistrat ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky