Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Jo, Krampusáci jsou boží. Jezdíme na ně do Rakous a je to fakt pecka. Některé ty masky jsou fakt tak strašidelné, že potkat ji někde v noci na opuštěném místě, asi začnu vzývat vyšší moc :D

Každoročně jsem jezdil, bohužel letos z důvodu nadměrného ilegalniho přecházení hranic- ZRUŠENO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ani tak nenaštvalo, jako překvapilo. Asi před dvouma měsícema jsem řešil vracení peněz z Ebaye za nedodanou zásilku - prostě se po ní slehla zem. Dneska jsem urgoval na DPD balík a borec na telefonu hledá, hledá...a pak říká "...já tady mám na vaše jméno naposled doručenou zásilku v říjnu". Ha - v říjnu jsem nic nedostal, akorát se mi ta jedna ztratila (a ani jsem netušil že to v ČR doručuje DPD, bylo to z UK a já buzeroval českou počtu). Tak z něj tahám další rozumy a prý to bylo vyzvedutý v nějakým cosikdesiboxu v Mountfieldu. Tak teď dumám, jestli to mám ještě ropatlávat - zase tu dotyčnost bych rád měl, byl to výhodnej kup a zatím se mi to nepodařilo nehradit.

Odkaz ke komentáři

Mě naštval thanks giving day ve státech, o kterém jsem neměl tušení a dnes při obvolávání longlistu mi to z nějakého důvodu ani jedna americká firma nebere a to jsem si ještě říkal, že je musím stihnout před blackfriday, blbec. 

Odkaz ke komentáři

kuncáku ! wole ! - cos to zas vymyslel na tý vršovický ? - ze dvou pruhů jeden, zastávky vyp..ený, že se tam nedá skoro projet a ten hrbol před bohemkou ? - se poseru - kolik tadle p..ovina stála ?

joa včéra sem potkal tram zastávku vyp..enou před štvanicí ?!? - na co tam je ? = v tom asi prsty nemáš :D

Bohuzel ci bohudik,vrsovicka neni ma prace. Je to pokracovani moskevske- ulice prijemna a bezpecna obcanum. To znaci- zpomaleni automobilove dopravy,vetsi ostruvky a pod. Uz na to mam par stiznosti.

O stvanici vim,bude tam jeste semafor,az se zadari.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Jen U seradiste na to kazdej kasle.

tam se mi to zdá nějaký opravený - trochu :)

ještě mám stížnost na zastávku tramvaje která se přesunula o 20m viz obrázek --- všude ucpáno viz šipky  = nahovno je to všechno :D

Odkaz ke komentáři

Jo o ty vim taky. Technicky to neslo jinak vyresit- pozadavek DP. Autobus zvrchu se tam jinak nenapasuje. Architekt a projektant bohuzel nepredpokladal,ze tam budou jezdit i auta :-(. Snazime se to nejak vyresit s PCR.

Odkaz ke komentáři

Zapnul jsem zprávy a dozvěděl jsem se, že budujeme fotbalové akademie. My nemáme kvalitní, vlastně žádné řemeslníky, techniky a konstruktéry, ale v každém kraji by mělo být několik akademií za nemalé peníze z daní a vyučovat mladé fotbalisty s pravidelnými vyváženými svačinami.

Na co kurva tihle borečci společnosti budou? A když někdo tak miluje fotbal, proč mu to mám platit?

Tohle mě nadzvedlo hodně. A jak o tom všichni mluvili, jak kdyby otevřeli vědeckou univerzitu... a citovali miliony na rozpočty bez mrknutí oka...

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Zapnul jsem zprávy a dozvěděl jsem se, že budujeme fotbalové akademie. My nemáme kvalitní, vlastně žádné řemeslníky, techniky a konstruktéry, ale v každém kraji by mělo být několik akademií za nemalé peníze z daní a vyučovat mladé fotbalisty s pravidelnými vyváženými svačinami.

Na co kurva tihle borečci společnosti budou? A když někdo tak miluje fotbal, proč mu to mám platit?

Tohle mě nadzvedlo hodně. A jak o tom všichni mluvili, jak kdyby otevřeli vědeckou univerzitu... a citovali miliony na rozpočty bez mrknutí oka...

Otvírá se mi kudla v kapse jen když slyším o subvencování našeho ústeckýho šmejdklubu městem, ergo taky z mejch daní.

Odkaz ke komentáři

Nojo. Už si všichni pomalu zvykáme, že chodec je občan, zatímco řidič nikoli :lol2:

Je to ted modni,jako dopravak skripu zubama,ale kdyz to delaj na zapad od nas,proc ne tady,radi se opicime. ridic to bude mit v praze tezsi a tezsi,je jasna preference mhd a vlastnictvi auta je brano jako luxus ( tohle je strasny,ale vyrkl to magistrat ).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...