Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tome, je zcela explicitni, ze tela byla v dobe smrti v posteli a nebylo dale manipulovano.

Po tom mezinárodním cirkuse, více pitvách, převozech, různých závěrech a mediálních komediích mi nepřijde zcela explicitní vůbec, ale vůbec nic. Je to štvanice .

A o státních zástupcích vím svý. Tak dlouho budou v soudních síních opakovat že bílý je černý, dokud se jim nezačnou smát i soudci (přitom je to stejná pakáž, ale oni občas lžou tak vtipně, že se i soudce musí chechtat). Hmotnou zodpovědnost na ně- pokud něco pustí k soudu a prohrají, zaplatit náklady, a pěkně ze svého! Platy na to mají akorát. Přestali by svévolně týrat lidi a ubylo by nejasných případů, které- nedoargumentované- zjevně ještě nemají u soudu co dělat. Takové spousty zprošťujících rozsudků jaké vidím za poslední léta by měly být pro vrchní st.zastupitelství alarmující, protože svědčí o neprofesionalitě  státních zástupců, kteří nedokáží předem odhadnout co mohou a co nemohou dokázat, nestudují judikaturu a zbytečně roztáčejí soudní mašinerii za dlouhé peníze, a taky o spatné práci jejich nadřízených, kteří jim nejasné případy málo omlacují o hlavy a strhávají z prémií.  O předvídatelnosti práva už ani nemluvím.

A mimochodem- samozřejmostí by měl být návrat soudních porot. Zrušili je u nás nacisti, že vadily komoušům (u kterých víc jak polovina našich soudců poklonkovala) mi přijde logický, ale teď by už vadily jen samotné justici- někdo by jim viděl pod prsty a to by teda asi nešlo :lol2: ... On selský rozum obyčejných vzdělaných lidí by soudům v rozhodování jen prospěl !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pojistky řeší na hotelech promptně, všude mají strach z požárů.

Asi vás budu muset vyvést z omylu o pojistkách a podobných zbytečnostech. Pár mých postřehů z pobytu v luxusním hotelovém komplexu v Tunisu:

A: Zapojení televize na pokoji - samozřejmě jsem ji ihned vyškubl ze zásuvky.

post-5320-0-92469200-1450564316_thumb.jpg

post-5320-0-34428800-1450564326_thumb.jpg

post-5320-0-94522400-1450564374_thumb.jpg

B: Zapojení chlaďáku na zmrzlinu - dost blízko bazénu a překračovali to defacto všichni na cestě do/z bazénu a bylo tam dost vlhko.

post-5320-0-21677500-1450564356_thumb.jpg

post-5320-0-74688300-1450564347_thumb.jpg

C: zásuvka na zdi v restauraci.

post-5320-0-19273400-1450564383_thumb.jpg

post-5320-0-19078300-1450564449_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Asi vás budu muset vyvést z omylu o pojistkách a podobných zbytečnostech. Pár mých postřehů z pobytu v luxusním hotelovém komplexu v Tunisu:

A: Zapojení televize na pokoji - samozřejmě jsem ji ihned vyškubl ze zásuvky.

Však to je dobre. Modrý na modrý, hnedý na hnedý. Malo by to fungovať :)

S podobnými elektro rozvodmi sa stretávam aj v Ázii. Prívod ku stromu na pláži, obsypanému žiarovkami riešený tenkou dvojlinkou v piesku a pripojené stočením apod.

Odkaz ke komentáři

Docela bych se v te sprse bal:).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...