straspol Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Tome, je zcela explicitni, ze tela byla v dobe smrti v posteli a nebylo dale manipulovano.Po tom mezinárodním cirkuse, více pitvách, převozech, různých závěrech a mediálních komediích mi nepřijde zcela explicitní vůbec, ale vůbec nic. Je to štvanice . A o státních zástupcích vím svý. Tak dlouho budou v soudních síních opakovat že bílý je černý, dokud se jim nezačnou smát i soudci (přitom je to stejná pakáž, ale oni občas lžou tak vtipně, že se i soudce musí chechtat). Hmotnou zodpovědnost na ně- pokud něco pustí k soudu a prohrají, zaplatit náklady, a pěkně ze svého! Platy na to mají akorát. Přestali by svévolně týrat lidi a ubylo by nejasných případů, které- nedoargumentované- zjevně ještě nemají u soudu co dělat. Takové spousty zprošťujících rozsudků jaké vidím za poslední léta by měly být pro vrchní st.zastupitelství alarmující, protože svědčí o neprofesionalitě státních zástupců, kteří nedokáží předem odhadnout co mohou a co nemohou dokázat, nestudují judikaturu a zbytečně roztáčejí soudní mašinerii za dlouhé peníze, a taky o spatné práci jejich nadřízených, kteří jim nejasné případy málo omlacují o hlavy a strhávají z prémií. O předvídatelnosti práva už ani nemluvím. A mimochodem- samozřejmostí by měl být návrat soudních porot. Zrušili je u nás nacisti, že vadily komoušům (u kterých víc jak polovina našich soudců poklonkovala) mi přijde logický, ale teď by už vadily jen samotné justici- někdo by jim viděl pod prsty a to by teda asi nešlo ... On selský rozum obyčejných vzdělaných lidí by soudům v rozhodování jen prospěl !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Mé tedy vadí, když mně někdo vyhrožuje a nutí mně dělat něco co dělat nechci. Navíc v takovém ehm,jaksi náckovsk?m tónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 zmizelo vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 A to jsem se tak upřímně snažil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Mé tedy vadí, když mně někdo vyhrožuje a nutí mně dělat něco co dělat nechci. Navíc v takovém ehm,jaksi náckovsk?m tónu.longu, to chápu... to by se nelíbilo nikomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 A to jsem se tak upřímně snažil tady už asi flejm nehrozí...a taková to byla pěkná tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 tady už asi flejm nehrozí...a taková to byla pěkná tradice jen se neboj do vánoc ještě 4 dny.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 jen se neboj do vánoc ještě 4 dny.................. Ale prdy vody. Nikdo nikoho nejmenoval. Naštěstí je to tady o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 to sice jo..ale to už je krátká doba...výživný tema už se nenajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Pojistky řeší na hotelech promptně, všude mají strach z požárů. Asi vás budu muset vyvést z omylu o pojistkách a podobných zbytečnostech. Pár mých postřehů z pobytu v luxusním hotelovém komplexu v Tunisu: A: Zapojení televize na pokoji - samozřejmě jsem ji ihned vyškubl ze zásuvky. B: Zapojení chlaďáku na zmrzlinu - dost blízko bazénu a překračovali to defacto všichni na cestě do/z bazénu a bylo tam dost vlhko. C: zásuvka na zdi v restauraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Moc luxusně to tedy nevypadá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Asi vás budu muset vyvést z omylu o pojistkách a podobných zbytečnostech. Pár mých postřehů z pobytu v luxusním hotelovém komplexu v Tunisu: A: Zapojení televize na pokoji - samozřejmě jsem ji ihned vyškubl ze zásuvky.Však to je dobre. Modrý na modrý, hnedý na hnedý. Malo by to fungovať S podobnými elektro rozvodmi sa stretávam aj v Ázii. Prívod ku stromu na pláži, obsypanému žiarovkami riešený tenkou dvojlinkou v piesku a pripojené stočením apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Tak mezi takovýma drátkama jsem na cestách zatím ještě nebydlel nebo jsem se nevšimnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Tak jo je ještě nic oproti tomu co jsem měl v Argentině ve sprše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 No tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 No ty wogo,to spíš vypadá jakoby nějaký rádoby popravčí sprchový koutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Dobrej průtokáč....... .........Argentina......no vzhledem k tomu kolik tam zdrhlo po válce fašounů, tak můžeš bejt rád, že ta trubka nebyla plynová.....................vždyť přeci starýho psa novým kouskům nenaučíš...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Docela bych se v te sprse bal:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Dal jsem to nakonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky