roura74 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 routa74: ono to tam neni o co stat. Mnohem hezci je Gruzie a Armenie. Tam na Tebe dycha kus historie,krasny pamatky apod.V Azerbajdzanu jsem zil 15let a vim o cem mluvim Jo to souhlasím, že jsou hezčí země do okola. Já tam potřeboval jet hlavně pracovně a o pár dnů si to protáhnout na čumendu. Nakonec to tam pořešil náš obchoďák z Litvy, kterej si vízum vyřídil za pár minut.
montemar Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Takové zkušenosti mám také,ale pravda je, že pod těmi letitými plombami to opravdu bylo špatné,a každé ráno jsem měl v hubě jak Každá plomba kolem tisícovky,ale teď pohoda... tak, me docela prekvapila ta cifra, zvlaste, kdyz moje "stara" zubarka nikdy za vypln nic nechtela.. ale bohuzel skoncila s praxi.. no a 1 kaz si nevzpominam, ze by delala 105 minut.. na druhou stranu chapu zacinajici, to je leasing kresla, leasing auta, nejakej zivotni standard..
bohus76 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Jen pro upřesnění,za cca tisícku mě dávali bílé plomby./fotokompozit/.
Rudykopalsson Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 vypral jsem si služební mobil... nákup nových hodinek se odkládá na neurčito
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 .. tak, me docela prekvapila ta cifra, zvlaste, kdyz moje "stara" zubarka nikdy za vypln nic nechtela.. ale bohuzel skoncila s praxi.. no a 1 kaz si nevzpominam, ze by delala 105 minut.. na druhou stranu chapu zacinajici, to je leasing kresla, leasing auta, nejakej zivotni standard..Ja jsem platil 2k ale byl jsem tam dve hodiny a dost si s tim dali zalezet, plomba super, zubarka predtim chtela 700, ale stalo to za nic, zub mi zkazila plomba byla mensi a za dva mesice vypadla, ted super. Jinam uz nejdu neni to tak casto a uz jim verim. Navic profi pristup a nemusel jsem vubec cekat atd...
Radek124 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 I bílých plomb je víc druhů - nejlevnější platí pojišťovna (a zubaři je dělat nechtějí), u té mojí pak bývá "foto" tuším á 460... Tomáš mi s tím rasýzmem v kombinaci s fotometrickým slaďováním barev plomb připomněl jinou "felčarskou" - jak multikulti-předposraní skandináfci řeší prodej náplastí pro své nové různobarevné spoluobčany
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 vypral jsem si služební mobil... nákup nových hodinek se odkládá na neurčito Pojistka?!
Rudykopalsson Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Pojistka?! Uvidím, mám sice nějakou letitou pojistku "na blbost", nikdy jsem ji naštěstí nepotřeboval. A teď, když ji budu potřebovat, určitě tam bude nějaká klička a nebude to pokrývat...
montemar Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 (upraveno) ... mohla predeslat, mohla predeslat... .. a to jsem si schvalne vzal ty nejvodrbanejsi dziny, nejvojetejsi boty a na loktech zaplatovany triko... Upraveno 22. prosince 2015 uživatelem montemar
Qvido Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 ... mohla predeslat, mohla predeslat... .. a to jsem si schvalne vzal ty nejvodrbanejsi dziny, nejvojetejsi boty a na loktech zaplatovany triko...já když rozmlátil v Chorvatsku přední okno u auta tak jsem si taky sundal cestou do servisu zlatej řetízek s madonnou, bylo to ale houby platný....
montemar Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 já když rozmlátil v Chorvatsku přední okno u auta tak jsem si taky sundal cestou do servisu zlatej řetízek s madonnou, bylo to ale houby platný.... .. no to ja taky jednou mluvim pred tuniskym trhovcem cesky, a von mi toho drevenyho velblouda ani moc neslevil...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Slysel sem dnes nejakou novou pisen Chinaski. To sou hrozny sracky. No dobre, na Kluse furt nemaj..
Kapo Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Ještě se musí moc snažit aby měli na Kluse.
Micey Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Nejhorsi je todleto Mandrage. Pak asi Chinaski..
montemar Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 ale ortel je zrejme ok. dle popularity
Foundryman Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Štve mě už nějakou dobu Lojza Hadamczik v Kometě. Kdyby ho konečně vyrazili, štvát by mě přestal.
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Jdu do práce a vůbec se mi nechce . Ale odpoledne padla a hurá na Vánoce .
Návštěvník km.kmk Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) S tim hodnocením hudby je to těžký. Trh si sám určí , co bude mit šanci na život a co ne. Bohužel historie ukazuje že kvalita se skoro nikdy nerovna popularita. Ale s tim holt nic neuděláme. A koneckonců co je vlastně ta kvalita.... Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem km.kmk
Doporučené příspěvky