robo Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Nechcel som to dávať, cez sviatky, ale stredu 23.12, mi prišli Enigmy a po asi 3-4 vyskúšaniach chronografu mi vystrelil reset chrona von. Išlo ma aj som im hneď písal na mail, ale páni majú zrejme voľno a do teraz sa mi nikto neozval. Pridávam fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Kdyby jsi jen trochu věděl jak to tam chodí........ Jasně že tam mají stres, o tom žádná. To je ale neomlouvá. Já k nim byl slušný do poslední chvíle, páru jsem vypustil až v autě :-)Před lety jsem jednu pošťačku zaměstnal u nás v backoffice a po letech se svěřila, že stres u nás nemá o nic menší než na poště. Přesto si k našim zákazníkům žádná z holek nedovolí kecy jako "to neřešte" "no tak si klidně zavolejte na infolinku, když nám nevěříte" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Za poslední dva měsíce jsem nejdřív ztratil větrovku na běhání a ted nemůžu najít milovanou tweedovou čepici. Už jsem vážně dement. Já jsem na sebe tak na....nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Za poslední dva měsíce jsem nejdřív ztratil větrovku na běhání a ted nemůžu najít milovanou tweedovou čepici. Už jsem vážně dement. Já jsem na sebe tak na....nej Tak se nažer, Romi. V klidu, jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ja zase nechal v taxiku cestovni humidor a v nem vsechny cuttery vcetne Xikaru a asi 3 zaplovace, jsem z toho nastvanej uz 2 dny :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Bob, tak to fakt nasere. Neskusal si ho volat ked si to zistil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ja zase nechal v taxiku cestovni humidor a v nem vsechny cuttery vcetne Xikaru a asi 3 zaplovace, jsem z toho nastvanej uz 2 dny :-(Jezdíš vylitej taxíkem, co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Tak se nažer, Romi. V klidu, jo.Jaá mám tu čepici strašně rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Jaá mám tu čepici strašně rád Vypadals v ni jak komunista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Ja zase nechal v taxiku cestovni humidor a v nem vsechny cuttery vcetne Xikaru a asi 3 zaplovace, jsem z toho nastvanej uz 2 dny :-(Nezkoušel jsi zavolat zda se nenašel Bobe ? Nebo si myslíš že je to zbytečné ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Vypadals v ni jak komunista.eště má tu aktovku s odrazkama ? ..... ta se bude vlastně teď hodit ..... tak nic ..... zbytečnej příspěvek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) eště má tu aktovku s odrazkama ? ..... ta se bude vlastně teď hodit ..... tak nic ..... zbytečnej příspěvekTo nevim ale taky ma kozenkovej klobouk. V nem vypada jak Preucil, co utrapil Stepanku. Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Vypadals v ni jak komunista.Tu větrovku, co jsem ztratil, jsem měl poprvé na sobě, když jsme byli spolu na kolech v česko-saském Švýcarsku, tu čepici jsem si koupil, když jsme byli spolu ve Skotsku. Jestli mi kurwa Milisi nenosíš smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Tu větrovku, co jsem ztratil, jsem měl poprvé na sobě, když jsme byli spolu na kolech v česko-saském Švýcarsku, tu čepici jsem si koupil, když jsme byli spolu ve Skotsku. Jestli mi kurwa Milisi nenosíš smůluEste ze sem s tebou nebyl kupovat redwingly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 To nevim ale taky ma kozenkovej klobouk. V nem vypada jak Preucil, co utrapil Stepanku.hlavně že to přežil Bertík .... v Xboxu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Aby Ti nenatáhl bačkory Xbox i s Bertíkem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Koupil sem si v Kauflandu v akci vina vod Balouna, takovej to byl vinar... Hrozny sracky. Ale musim byt statecny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Uděláš z toho svařák s rumem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Neco se bude muset vymyslet. Ja kdyz vidim akci, jedu ve velkym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Koupil sem si v Kauflandu v akci vina vod Balouna, takovej to byl vinar... Hrozny sracky. Ale musim byt statecny.proto asi byly v akci. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky