Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nechcel som to dávať, cez sviatky, ale stredu 23.12, mi prišli Enigmy a po asi 3-4 vyskúšaniach chronografu mi vystrelil reset chrona von. Išlo ma  :furious: aj som im hneď písal na mail, ale páni majú zrejme voľno a do teraz sa mi nikto neozval. Pridávam fotku

post-2556-0-98323600-1451321318_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby jsi jen trochu věděl jak to tam chodí........ :cheers:

Jasně že tam mají stres, o tom žádná. To je ale neomlouvá. Já k nim byl slušný do poslední chvíle, páru jsem vypustil až v autě :-)

Před lety jsem jednu pošťačku zaměstnal u nás v backoffice a po letech se svěřila, že stres u nás nemá o nic menší než na poště. Přesto si k našim zákazníkům žádná z holek nedovolí kecy jako "to neřešte"  "no tak si klidně zavolejte na infolinku, když nám nevěříte"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

eště má tu aktovku s odrazkama ? ..... ta se bude vlastně teď hodit ..... tak nic ..... zbytečnej příspěvek

To nevim ale taky ma kozenkovej klobouk. V nem vypada jak Preucil, co utrapil Stepanku.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Vypadals v ni jak komunista.

Tu větrovku, co jsem ztratil, jsem měl poprvé na sobě, když jsme byli spolu na kolech v česko-saském Švýcarsku, tu čepici jsem si koupil, když jsme byli spolu ve Skotsku. Jestli mi kurwa Milisi nenosíš smůlu

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tu větrovku, co jsem ztratil, jsem měl poprvé na sobě, když jsme byli spolu na kolech v česko-saském Švýcarsku, tu čepici jsem si koupil, když jsme byli spolu ve Skotsku. Jestli mi kurwa Milisi nenosíš smůlu

Este ze sem s tebou nebyl kupovat redwingly.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...