gathis Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) To je jediná výhoda, s antibiotikama mi odpadá "povinná" zábava na silvestra se sousedy malá ten moribundus dotáhla ze školky, 2 dny měla teploty a byla ok... a mě ta dětská nemoc takhle složila... Odesláno z mého GSmart Rey R3 pomocí Tapatalk Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem gathis
geometr Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Když začal prvorozený chodit do školky, vzpomněl jsem si po skutečně hodně dlouhé době, co to je být nemocný. S druhorozeným už to znovu nenastalo, ty naše organismy začaly být na ty sajrajty, co si vyměňujou mezi sebou děti ve školce imunní. Tak držím palce, ať jste z toho všichni brzy venku!
ivan_989 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Pes mal na uchu kliesta. Teraz pred silvestrom. Ako vravieval MG, "!!!!!!!!".
PepaSFI Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 já už mám kašlací sezónu v plným proudu, první vlna už odeznívá. Břišní nepokoje, v tom podezírám dojídání bramborového salátu a celkově ty jídelní radovánky. Ale něco tady lítá, moje matka má bezva kašel a je jí blbě. Ráno chtěla do kostela a nedala si to vymluvit, nacpala se nějakýma práškama a když přišla domů, udělalo se jí ještě hůř. A já ráno spadl ze schodů. Nějak jsem špatně došlápl patou na kraj schodu, noha se mi svezla a já se skácel jak padlý rudoarmějec. Kupodivu jsem ani nepadl obličejem přímo na ksicht, ani neprolít skleněnýma dveřma ale nějak jsem se těch dveří chytil a svezl se po nich na zem. Docela blbě se vstává když ležíte mezi dveřma a nohy máte o tři schody výš. Naštěstí jen lehká rána do kolena ale jednoho to nepotěší když padne na hubu doma na třetím schodu do sklepa.
Martin JJJ Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Kdyz nad tim tak premyslim, tak kdyz neni bila zima a k tomu venkovni radovanky, tak to tolik nestve.. I kdyz byt zdravy je nejdulezitejsi, vsechno ostatni odpruzime.. Me to chytlo vcera vecer, zimnice jako krava, otekly krk a teplota.. V noci jsem spal tak dve hodky a pres den to po ctvrthodinkach dohanim...
Martin JJJ Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Jo a jeste neco: v telce totalni ho... Tak to prckum kompenzuji Padouchem 2...
organic Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Odpoledne bylo krasne, tak jsem se rozhodl pokosit motorovou pilou par stromku, co mi roste ve svahu za chatou z popadanych zaludu. Bestie uz maji kminky tak 5-10cm prumer. Dva kousky, co jsem vyhledl na vetsi praci, byly tak prumer do 20cm. Pak z toho porostu pada listi na pozemek a stat (les je statni) se o to nestara. Kdyz jsem sejmul jeden ten vetsi stromek v pulce, chtel jsem orezat vetve a cestou z kopce mi ujely nohy na hline a listi. V ruce jsem mel motorovou pilu a spadl jsem predloktim na retez. Mel jsem jen kratky rukav. Mel jsem regulerni pourazovy sok, zena mi zastavila krvaceni, zavazala ruku a kdyz jsem se uklidnil, skocil jsem do auta a jel do Rican do spitalu. Na chirurgii zavreno, malujou. Jel jsem tedy do Prahy, obvaz nacucany. V Thomayerce na pohotovosti narvano, kasliky, anginy, gastritidy z prezrani. Po pul hodine vylezla sestra. Rikam ji, ze krvacim po uraze motorovkou. Pry musim jinam. Jdu tedy par set metru pesky na chiru. Tam taky narvano. Ukazal jsem jim ruku a vzali me prednostne. Nejvetsi chutovka byl primarni oplach rany peroxidem a desinfekci. Pak uz prislo umrtveni a hodinove vysivani. Ani jsem se na to nedival. V zapise mam dve rany, 15cm a 10 cm, obe zasite, tak pocitam tak 15 stehu aspon.
KFL Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) Tvl, slusnej svatecni zarez. Hlavne, zes to prezil! Btw: cos mel na nohach? RW? Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem KFL
organic Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Na nohach jsem mel letite Merrell Chameleon. Na praci a lozeni po stromech idealni. Do spitalu pak samozrejme Red Wing Taky si rikam, ze jsem mel stesti, ze mi ten retez jenom fiknul kuzi na povrchu. Slachy a svaly jsou v poradku. Budu mit pekne jizvy.
straspol Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Na nohach jsem mel letite Merrell Chameleon. Na praci a lozeni po stromech idealni. Do spitalu pak samozrejme Red Wing Taky si rikam, ze jsem mel stesti, ze mi ten retez jenom fiknul kuzi na povrchu. Slachy a svaly jsou v poradku. Budu mit pekne jizvy.Tak ses podruhý narodil, žejo...Ty woe. To moh bejt taky Říčanskej masakr motorovou pilou! Vidět Tě Tarantino, tak Tě angažuje !! Nemáš video? Neni lepší hrabat listí ??
organic Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) Tak ja uz mam neco s pilkou napracovano. Holt mi ujely nohy a blbec jsem si nevzal dlouhy rukav, nedal kryt na retez pri premistovani a dalsi debilni chyby. Clovek casem ztrati ostrazitost. Jsem se poucil. Kdyz me videla dcera, jak vchazim do baraku, a kape ze mne krev, myslel jsem, ze to s ni slehne.Edit: Nebyt takove jaro v prosinci a byt mraz a snih, jak ma byt, nenapadaji me takove kktiny, jsem zalezly za kamnama s koralkou nebo svarakem. Mel jsem zustat s detma u Nintenda Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem organic
CEGY Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Chapu to, zes ji nemel nastartovanou
lib Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 No, ja si z toho vybral to, ze se nevyplaci chodit rezat drevo 'na pansky'. A hodne stesti pris srustani preju!
bobi Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 JJ,za kamny s kořalkou v ruce by se ti to určitě nestalo. Nadarmo se neříká "kdo nic nedělá, nic nezkazí",ba ani se nezraní .
organic Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Chapu to, zes ji nemel nastartovanou Jo byla vypnuta, ale retez jak ziletka.
straspol Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Jo byla vypnuta, ale retez jak ziletka.Teď to ztratilo ty grády
eskimak Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Teď to ztratilo ty grády tvl, to je nuda, ja som tiez myslel ze bola nastartovana . Ps: este ze to takto dopadlo, drzim palce nech sa to rychlo zahoji
Filip.J Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Motorová pila má brzdu a správně seštelovaná ani nastartovaná na volnoběh řetězem netočí - jo, když je seštelovaná blbě a točí, tak to pak zahrádkáři při pádu na ni rovnou umírají, naposledy někdy předloni na jednu takovou spadl břichem chlapík z jabloně, vykrvácel než ho pod tím stromem někdo našel...Organicovi přeju rychlé zhojení, prořízlá kůže je ještě fakt docela klika.
Radek124 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Brrr, to už zní jak závěrečná scéna v památném BOZP dílku "Staplerfahrer Klaus"
organic Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Motorová pila má brzdu a správně seštelovaná ani nastartovaná na volnoběh řetězem netočí.Uz jsem nemel silu reagovat na straspola, ale pila ma samozrejme brzdu.
Doporučené příspěvky