Návštěvník Kamil Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 jojo zimní posyp. Když sypou štěrkem, je to špatně. Když sypou solí, zas je to špatně. Když nesypou, taky špatně. Když jsem zamlada za komunistů jezdil v sezóně po Praze se sypačem, měli jsme i školení. A říkali, že ve Skandinávii sypou inertním materiálem, kterého po zimě seberou až 80% zpátky pro použití v následující zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Nikdy jsem u nás neviděl, že by to někdo sbíral, například kolem Orlíka se toho bordelu kolem silnic v létě válí. Edit: Jo a ještě to vylepšujou těma rychlozáplatama, kterýma někdy nastavujou i celý krajnice a notně při tom těch kamínků přidávaj. Taky věc pěkně na hovno. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Když jsem zamlada za komunistů jezdil v sezóně po Praze se sypačem, měli jsme i školení. A říkali, že ve Skandinávii sypou inertním materiálem, kterého po zimě seberou 80% zpátky pro použití v následující zimě.já se cestářem "vyučil" na vojně na letišti takže některý výmluvy a způsoby oprav jim nežeru, tady na Vysočině se dělou obzvlášť výživný atrakce ale na zimní údržbu si nestěžuju. Je fakt že my co víme který kola mají být poháněný (všecky) na to máme možná trošku jiný pohled ale i s předovkou jsem nemíval problém. Je mi jasné že silnice nejnižšího významu v 5 hodin ráno při kalamitě prostě uklizený nebudou. A že sypou jen v zatáčkách a kopcích je taky pochopitelný. Kdo nezvládá na sněhu jet rovně, měl by se zamyslet.Ještě k tomu sbírání, u nás v obci to na jaře cestáři sbírají. Dřív jsme to zametali při jarním úklidu, každý před svým barákem a pak se to zas používalo na místní posyp chodníků a podobně ale už pár let to zametá údržba silnic. Nevím jak moc toho seberou, mimo obce toho asi většina skončí v příkopu, nebo jestli se tím znova sype nebo to jde jako plnivo do materiálu nebo někam do navážky ale sbírají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Ja taky mam radsi posyp kaminkama nez sul, ale stve me, ze to tam pak nechaj lezet skoro do leta.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Bude ho skoda .http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/257682/zemrel-komentator-karol-polak-81-televizni-legendu-fanousci-milovali.htmlKromě nám to bezi? .... Běží nám pätnacta minuta:D R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Momentálně mě doslova vytočilo jedno nejmenované etnikum v ČR. Při osobním jednání se to chová jak banda čuňat, pak si to chce jít stěžovat ke starostce a když si tedy dovolím poznamenat a poradit, že startostka není, berou to jako útok proti sobě a mají další důvod ke stížnosti.Nezavdečím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Budu hádat... Eskymáci ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Momentálně mě doslova vytočilo jedno nejmenované etnikum v ČR. Při osobním jednání se to chová jak banda čuňat, pak si to chce jít stěžovat ke starostce a když si tedy dovolím poznamenat a poradit, že startostka není, berou to jako útok proti sobě a mají další důvod ke stížnosti.Nezavdečím se.Na každý prase se vaří voda, neboj se nic :-) U nás teď zhebnul jeden mladej čmoud na rakovinu jater, postrach celého města i mého tátu jednou sejmul pro pár stovek, táta 14 dní v nemocnici. Woodoo zabralo... Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) Kuncak7 :Nezavdecis to je fakt, skoda slov jim... Afri: jako fakt ublizil tatovi? Ty woe!! To je uz silna kava . Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Před šesti lety, psali o tom i v nějakém časopise rozhovor. Táta tam uvedl, že bez problémů obletěl celý svět aby ho v rodném městě přizabili :-) Zezadu rána do hlavy a pár kopanců na žebra, kluk jich měl u nás na svědomí asi osm, nikdy neseděl víc jak rok. Někteří mají následky dodnes, táta naštěstí ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Budu hádat... Eskymáci ?? Jo ty, Inuité ( nebo jak se jim nadává ). S tou starostkou to u mě bylo i už trochu škodolibé, ale mluvil jsem a tvářil se přátelsky ( bylo jich dohromady 9 ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Před šesti lety, psali o tom i v nějakém časopise rozhovor. Táta tam uvedl, že bez problémů obletěl celý svět aby ho v rodném městě přizabili :-) Zezadu rána do hlavy a pár kopanců na žebra, kluk jich měl u nás na svědomí asi osm, nikdy neseděl víc jak rok. Někteří mají následky dodnes, táta naštěstí ok...Sebral mu neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Sebral mu neco?Byli dva a sebrali mu pětikilo, Seika za dvacku zůstali na ruce. S rukama od krve si šli do nejbližšího obchodu koupit chlast, podle toho je identifikovali. Tatík trošku spinkal a jelikož dostal ze zadu, nevěděl o sobě. Zkusím ze srandy někde najít ten článek. Ten druhej opičák nedávno dostal deset let za pokus o vraždu. Jak občas píšu, máme tady tak trochu divoký západ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Byli dva a sebrali mu pětikilo, Seika za dvacku zůstali na ruce. S rukama od krve si šli do nejbližšího obchodu koupit chlast, podle toho je identifikovali. Tatík trošku spinkal a jelikož dostal ze zadu, nevěděl o sobě. Zkusím ze srandy někde najít ten článek. Ten druhej opičák nedávno dostal deset let za pokus o vraždu. Jak občas píšu, máme tady tak trochu divoký západ :-)Tak to je mazec, hrozny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 ( bylo jich dohromady 9 ). Takže sotva půlka rodiny z 2kk :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Momentálně mě doslova vytočilo jedno nejmenované etnikum v ČR. Při osobním jednání se to chová jak banda čuňat, pak si to chce jít stěžovat ke starostce a když si tedy dovolím poznamenat a poradit, že startostka není, berou to jako útok proti sobě a mají další důvod ke stížnosti.Nezavdečím se. No neboj, i u nás máme veselo, dokonce jsme byli včera večer ve zprávách................... http://www.mimon.cz/index.php?page=clanky/clanek&clanek=2670 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tak to je mazec, hrozny.A největší sranda byli dopisy od soudu, že nesmí říct nikde jejich jména jinak dostane pokutu, že musí přijít k soudu ten a ten den, jinak dostane pokutu, no připadl si jako kdyby někde něco provedl on. Proto jsme tenkrát zavolali do novin :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 No neboj, i u nás máme veselo, dokonce jsme byli včera večer ve zprávách................... http://www.mimon.cz/index.php?page=clanky/clanek&clanek=2670Tak daleko to u nas nebylo. V tomhle ohledu jsem zadnou vyhruzku neslysel. U me se nejednalo o prachy, ale o misto pro auto pro invalidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 (upraveno) A největší sranda byli dopisy od soudu, že nesmí říct nikde jejich jména jinak dostane pokutu, že musí přijít k soudu ten a ten den, jinak dostane pokutu, no připadl si jako kdyby někde něco provedl on. Proto jsme tenkrát zavolali do novin :-)Doufam, ze to delali na el paso s houslema a ne na kradez, popr. ublizovacku? Byl tam mladistvej asi? Upraveno 18. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Doufam, ze to delali na el paso s houslema a ne na kradez, popr. ublizovacku? Byl tam mladistvej asi?Oba mladistvý a byla s toho nekolikátá podmínka, kterou nikdo nepochopil. Během týdne měli dalšího pána na svědomí a šli do nějakého ústavu, co vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky