Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To bylo něco úplně jinýho :D Ale uznej, to je prostě krásná příhoda ze života, co se stalo Frantovi (kterýmu to samozřejmě nepřeju).

Já s ním celkem soucítím, až na tu parkovací kartu, ta v mém příběhu s vykradeným autem, nefigurovala :D. Tak vlastně nevím, co je horší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

No v podstate to vtipny je, jednou se tomu urcite zasmeju. To normalne nevymyslis, ani Jarda Dietl by to nenapsal, ale proste sem ted neskutecne nasranej Posted Image

já ti to přeju - seš velkej, tlustej, fousatej a hubatej - dobře ti tak

edit: jo a všechny hodinky co máš sou hnusný

Upraveno uživatelem ?po
Odkaz ke komentáři

Ypo, ty hajzle, zasadim se u vsech modů ,aby ti dali zase ban, ty kryso! Zhubnul jsem totiz 2 kila, takze mam jen 115 a vousy mam zastrizeny elegantne, takze nevypadam uplne jako vousatej c...k.....takze lžeš!

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Ypo, ty hajzle, zasadim se u vsech modů ,aby ti dali zase ban, ty kryso! Zhubnul jsem totiz 2 kila, takze mam jen 115 a vousy mam zastrizeny elegantne, takze nevypadam uplne jako vousatej c...k.....takze lžeš!

.... jo a všechny plnící péra ti skřípou a ten nožík co máš --- tak ten se hodí leda na loupání kaštanů z milisovo trenýrek

s tebou sem skončil frajere

Odkaz ke komentáři

JA ani neviem ako to mám vyjadriť. Požičal som známemu peniaze na kúpu auta v Nemecku. Malo ísť na predaj ďalej, už mal aj kúpnu zmluvu podpísanú. Pri STK mu zistili, že je nejak zasahované do VIN a prišlo sa na to, že auto nie je to auto, ktoré to má byť. Takže má bezcennú plečku a ja po 5 rročných úsporách, pretože ten obnos nesplatí...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...