Peta-Biker Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 No, Franto, mám-li být upřímný, tak pro mě, jako nezúčastněného, je to spíš celkem vtipný Mám Ti připomenout Tvou lapálii, aneb, kterak lolohh přišel o lyže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Mám Ti připomenout Tvou lapálii, aneb, kterak lolohh přišel o lyže? To bylo něco úplně jinýho Ale uznej, to je prostě krásná příhoda ze života, co se stalo Frantovi (kterýmu to samozřejmě nepřeju). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 To bylo něco úplně jinýho Ale uznej, to je prostě krásná příhoda ze života, co se stalo Frantovi (kterýmu to samozřejmě nepřeju). Já s ním celkem soucítím, až na tu parkovací kartu, ta v mém příběhu s vykradeným autem, nefigurovala . Tak vlastně nevím, co je horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 No v podstate to vtipny je, jednou se tomu urcite zasmeju. To normalne nevymyslis, ani Jarda Dietl by to nenapsal, ale proste sem ted neskutecne nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 No, Franto, aspoň dneska ušetříš za rychlou želvu. Si dáme rundu zelený na Snowa, ukážu ti hodinky a novej nůž a hned bude svět barevnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) No v podstate to vtipny je, jednou se tomu urcite zasmeju. To normalne nevymyslis, ani Jarda Dietl by to nenapsal, ale proste sem ted neskutecne nasranej já ti to přeju - seš velkej, tlustej, fousatej a hubatej - dobře ti tak edit: jo a všechny hodinky co máš sou hnusný Upraveno 26. května 2011 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 ... fousatej ... Tak tos byl ty, co ho tenkrát Franta potkal v myčce a nadával mu do fousatejch č... Tohle nemůže nikdo jinej vymyslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) Ypo, ty hajzle, zasadim se u vsech modů ,aby ti dali zase ban, ty kryso! Zhubnul jsem totiz 2 kila, takze mam jen 115 a vousy mam zastrizeny elegantne, takze nevypadam uplne jako vousatej c...k.....takze lžeš! Upraveno 26. května 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Ypo, ty hajzle, zasadim se u vsech modů ,aby ti dali zase ban, ty kryso! Zhubnul jsem totiz 2 kila, takze mam jen 115 a vousy mam zastrizeny elegantne, takze nevypadam uplne jako vousatej c...k.....takze lžeš! .... jo a všechny plnící péra ti skřípou a ten nožík co máš --- tak ten se hodí leda na loupání kaštanů z milisovo trenýrek s tebou sem skončil frajere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 .... jo a všechny plnící péra ti skřípou a ten nožík co máš --- tak ten se hodí leda na loupání kaštanů z milisovo trenýrek s tebou sem skončil frajere Ty už si tady minulost! Spidereeeeeee, vyhod hoooooooooo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 ako na psychiatrii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 a mě tu bude někdo peskovat za neslušné chování :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 a mě tu bude někdo peskovat za neslušné chování :-( Frantisku, vem si prášek a bez do Lidlu a nekádruj tady ostatní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 No vy zase válíte,málem jsem spadnul z gauče a už si nějak nevzpomínám co bylo původní téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Frantisku, vem si prášek a bez do Lidlu a nekádruj tady ostatní Kádry netřeba kádrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Kádry netřeba kádrovat To mas sakra pravdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Ty lepší lidi, to je ale hrozná pakáž. Nechcete si to nechat k pivu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 JA ani neviem ako to mám vyjadriť. Požičal som známemu peniaze na kúpu auta v Nemecku. Malo ísť na predaj ďalej, už mal aj kúpnu zmluvu podpísanú. Pri STK mu zistili, že je nejak zasahované do VIN a prišlo sa na to, že auto nie je to auto, ktoré to má byť. Takže má bezcennú plečku a ja po 5 rročných úsporách, pretože ten obnos nesplatí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Hmmm to je skoro jako rčení: Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán.Ale jinak máš mou upřímnou účast,to není nic veselého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 To nebol dobrý skutok, normálny business, proste otočiť prachy a dostať kvapku navyše. Už to vyšlo 20x predtým, teraz hlavne neviem či to kúpil schválne, alebo sa nechal nachytať...Fakt neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky