decebal Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 8:19, lucid napsal: Místní "vážený prodejce" Kilundron: prakticky nové SBDX012 za cenu 2250EUR, o pár týdnů později již ponošené o 300EUR víc. Nyní je výrazná sleva o 100EUR, však co, nějaká kavka se dříve či později chytí. Jinak jsem v klidu, o šmelinu se přeci nejedná, to jen neviditelná ruka trhu určuje cenu, že . Když tu nedávno dal jeden člen do prodeje nové hodinky o pár stovek dráž než jak je koupil, to bylo pozdvižení na vsi.... Vůbec nerozumím tomu, co tady řešíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 8:41, decebal napsal: Vůbec nerozumím tomu, co tady řešíš...Jest-li něčemu rozumíš nebo ne je mi celkem putna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Takze abstraktny pocit krivdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:00, jankoxxx napsal: Takze abstraktny pocit krivdy?Tyjo, to je dobrej termín, co to je ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 8:54, lucid napsal: Jest-li něčemu rozumíš nebo ne je mi celkem putna.To věřím, tak ses aspoň vykecal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 To je ako ked mas pocit ze ti niekto krivdi, len nevies ze kto a ako... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 někdo nahoře mě má rád :-) Minimálně na obci. Sice to patří do vlákna co mě právě potěšilo, ale je to pokračování včerejší diskuze se sousedem. Od dnešního rána stojí na oblíbeném parkovacím místě mé sousedky velkoobjemový kontejner technických služeb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:03, decebal napsal: To věřím, tak ses aspoň vykecal.Však jo, od toho toto vlákno je, ne? Pokud máš potřebu, klidně si založ samostatné vlákno "Čemu všemu decebal nerozumí!", myslím že tu za chvíli bude jedno z nejdelších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:08, financ napsal: někdo nahoře mě má rád :-) Minimálně na obci. Sice to patří do vlákna co mě právě potěšilo, ale je to pokračování včerejší diskuze se sousedem. Od dnešního rána stojí na oblíbeném parkovacím místě mé sousedky velkoobjemový kontejner technických služeb takže zase nemůžeš vyjet ze svého pozemku... nebo kolem velkoobjemového kontejneru to jde, ale kolem auta to nešlo? Tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:12, lucid napsal: Však jo, od toho toto vlákno je, ne? Pokud máš potřebu, klidně si založ samostatné vlákno "Čemu všemu decebal nerozumí!", myslím že tu za chvíli bude jedno z nejdelších.No, podle reakcí na tvůj výron asi nejsem sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:17, decebal napsal: No, podle reakcí na tvůj výron asi nejsem sám. Sem myslel že děláš hlavně lidská práva :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:15, straspol napsal: takže zase nemůžeš vyjet ze svého pozemku... nebo kolem velkoobjemového kontejneru to jde, ale kolem auta to nešlo? Tak nevím... sorry za zmatení, parkovací místa jsou 2, sousedi mají 2 auta. Jedno parkují na ulici přímo před svým barákem, tam mi překáží jen když přijedu s vozíkem a potřebuju nacouvat do vjezdu a druhý auto mi často parkují přímo naproti vjezdu. Se jim nechce otevírat starý dřevěný vrata do průjezdu, tak stojí kde můžou. Kontejner stojí přímo před jejich barákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Haha, tak to Boží / radniční mlýny pomlely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:24, 123 napsal: Sem myslel že děláš hlavně lidská práva :D Nejen. Ostatně, v tomto případě nic neřeším, jen jsem zaslechl pláč a chtěl jsem se zeptat, co se tak strašného stalo. Že bych poskytl první pomoc, bolístku pofoukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:31, decebal napsal: Nejen. Ostatně, v tomto případě nic neřeším, jen jsem zaslechl pláč a chtěl jsem se zeptat, co se tak strašného stalo. Že bych poskytl první pomoc, bolístku pofoukal.První pomoc od člověka, který píše že tomu vůbec nerozumí, tak to asi dám do vlákna co mne potěšilo . Nicméně u Tebe, který se zásadně vyjadřuje ke všemu, čemu nerozumí, mne to až tak nepřekvapuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) V 24. 4. 2016 v 9:48, krtenek napsal: Snad je to obecní pozemek. Jinak to může mít pokračování.je to cesta, tedy obecníviz předchozí příspěvky Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:40, lucid napsal: První pomoc od člověka, který píše že tomu vůbec nerozumí, tak to asi dám do vlákna co mne potěšilo . Nicméně u Tebe, který se zásadně vyjadřuje ke všemu, čemu nerozumí, mne to až tak nepřekvapuje. Dej si to kam chceš, když ti to pomůže srovnat se s tou strašnou situací, že někdo prodává svou věc za kolik chce. Hlavně už se tím netrap. Ale kdyby to nepřestávalo, klidně zase napiš, něco vymyslíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 8:41, decebal napsal: Vůbec nerozumím tomu, co tady řešíš... V 24. 4. 2016 v 9:31, decebal napsal: Nejen. Ostatně, v tomto případě nic neřeším, jen jsem zaslechl pláč a chtěl jsem se zeptat, co se tak strašného stalo. Že bych poskytl první pomoc, bolístku pofoukal. To je tak krásné, dojemné a sluníčkářské. Decebal sice něčemu nerozumí, ale chtěl by pomoci. Copak Decebale, opuštění pejsci, uprchlíci, přírodní matky a pedofilními kněžími zneužití nezletilci v Tvém okolí už došli? Prosím, najdi si nějaké, a pokud o něčem výslovně prohlásíš, že tomu nerozumíš, tak se do toho nemontuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:54, Bert napsal: To je tak krásné, dojemné a sluníčkářské. Decebal sice něčemu nerozumí, ale chtěl by pomoci. Copak Decebale, opuštění pejsci, uprchlíci, přírodní matky a pedofilními kněžími zneužití nezletilci v Tvém okolí už došli? Prosím, najdi si nějaké, a pokud o něčem výslovně prohlásíš, že tomu nerozumíš, tak se do toho nemontuj.Starej se o sebe, chytrolíne, myslím, že z debaty je jasné o čem mluvím. A o tématech, které tady vyjmenováváš, jsem tady nikdy nepsal, změň drogy, blouzníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Hasic kde si ? Pod to uhasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky