Návštěvník Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 to je snad oxymóron Taky si obcas rikam, kdyz potkam pany v oranzovych vestach, tak ze ten zivot je vlastne nefer, ze po nich zustane aspon uklizene mesto me teda makro nijak moc nelaka, tam si tak clovek nesahne na nic moc konkretniho.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 ha. Haha ha HA!http://www.podnikatel.cz/clanky/informacni-system-na-ktery-bude-napojena-eet-funguje-jako-t602-a-zamrzava/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Taky si obcas rikam, kdyz potkam pany v oranzovych vestach, tak ze ten zivot je vlastne nefer, ze po nich zustane aspon uklizene mesto me teda makro nijak moc nelaka, tam si tak clovek nesahne na nic moc konkretniho....Pri uklidu ulice ano :-).Na odlehceni vaseho ekonomickeho koutku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Jel jsem po E50 z Hradiste smer Brno. V poslednim kopci pred vyjezdem z Buchlovskych hor jsem chytl kamion. Myslel jsem si, ze to me nastvalo, ale o to vic me prekvapilo, ze pri vyjezdu z Buchlovskych hor se mi ten kamion zacal vzdalovat, prestoze jsem jel 100-110 (nicmene vesnicemi opravdu predpisovych 50). Postupne jsem zrychlil misty az na 120 a kamion stale zvysoval naskok. Pred Bucovicemi jsem ho uz ani nemel v dohledu a uvidel jsem ho az tesne pred Slavkovem, kdy jsem jel uz vazne 130. Predjel jsem ho az ve slavkovskem kopci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Jel jsem po E50 z Hradiste smer Brno. V poslednim kopci pred vyjezdem z Buchlovskych hor jsem chytl kamion. Myslel jsem si, ze to me nastvalo, ale o to vic me prekvapilo, ze pri vyjezdu z Buchlovskych hor se mi ten kamion zacal vzdalovat, prestoze jsem jel 100-110 (nicmene vesnicemi opravdu predpisovych 50). Postupne jsem zrychlil misty az na 120 a kamion stale zvysoval naskok. Pred Bucovicemi jsem ho uz ani nemel v dohledu a uvidel jsem ho az tesne pred Slavkovem, kdy jsem jel uz vazne 130. Predjel jsem ho az ve slavkovskem kopci.A jel si na kole nebo autem? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 2Baldic: Když můžeš debilní vyhlášku porušovat se svojí plečkou, proč by totéž na slušné silnici nemohl i kamión s mnohem silnějším motorem a prázdným vlekem? Spíš bys měl být rád že Tě nezdržoval - a nebo že z kopce nechytl nějakou kolonu retardů, za kterou byste se pak táhli a nervovali oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Nemaj omezovače? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Maj, ale někteří, co mají šikovné mechaniky, to umí obejít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 hustý. Z tacho ale zjistí kolik jedeš a pokud je to o 5 nebo 6 km/h víc než máš max rychlost v techničáku tak flastr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Nemyslim ze pri elevaci ALT bys sel na gastroskopii. Pokud mas zvysene jenom ALT a nemas jine obtize v uvahu pripada z tech lepsich veci hepatitida nebo kaminek v zlucovych cestach, horsi si asi domyslis. Takze primarne bys mel jit na ultrazvuk a dalsi nabery, pak kdyztak podle vysledku na biopsii nebo na endoskopicke uvolneni kaminku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Zmenil jsem od 1.5 jidelnicek,pomerne radikalne- proste snaha o zhubnuti. A me,jiz zhuntovane telo,zvykle na pravidelny prisun masa a dalsich forem nezdraveho jidla dost vehementne protestuje.Takhle blbe me kratkodobe bylo,kdyz jsem se prezral :-(. Ted se me to drzi uz treti den,to me ta zdrava vyziva vyjde fakt draho :-),myslel jsem,ze budu trpet,ale takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Když ti to nesedí, tak se na to vystolicuj! Radši normální jídlo - snížit přísun, zvýšit frekvenci a hlavně nějaký výdej energie by se hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Když ti to nesedí, tak se na to vystolicuj! Radši normální jídlo - snížit přísun, zvýšit frekvenci a hlavně nějaký výdej energie by se hodil Kdyby šla energie vyndat z kapes nebo odečíst z karty, tak bych vydával až bych brečel... Já se fakt nerad potím. Hele, co záda, dobrý ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Zmenil jsem od 1.5 jidelnicek,pomerne radikalne- proste snaha o zhubnuti. A me,jiz zhuntovane telo,zvykle na pravidelny prisun masa a dalsich forem nezdraveho jidla dost vehementne protestuje.Takhle blbe me kratkodobe bylo,kdyz jsem se prezral :-(. Ted se me to drzi uz treti den,to me ta zdrava vyziva vyjde fakt draho :-),myslel jsem,ze budu trpet,ale takhle?Maso je zdrave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Když ti to nesedí, tak se na to vystolicuj! Radši normální jídlo - snížit přísun, zvýšit frekvenci a hlavně nějaký výdej energie by se hodil To u me jiz nestaci,jako maniak na pocitani vseho,ujdu denne cca 16-19 km. Pak se ale vecer nasadlim k lednici,no a..... Proste v tomhle jsem jen slabej muz :-),chtelo to razantni upravu.Jak s laskou vzpominam na mladi,kdy jsem nesmel ven,kdyz nesnim 2 knedliky :-). A prestat s aktivnim sportem,to tomu taky moc nepomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Kdyby šla energie vyndat z kapes nebo odečíst z karty, tak bych vydával až bych brečel... Já se fakt nerad potím. Hele, co záda, dobrý ? Energie jde vydat bez problémů, jen člověk musí chtít (já také nechci, tak vím jak je to těžké )Záda bolí, ale mám mazání s obrovským podílem trávy a pravidelně mažu. Vždy se na pár hodin uleví a mám pocit, že se ta doba příjemně prodlužuje. Ale mažu zatím jen 2 dny, tak uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Maso je zdrave.To je,ale ne v mire a mnozstvi,kam jsem se dopracoval ja. To je smutnej fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 To u me jiz nestaci,jako maniak na pocitani vseho,ujdu denne cca 16-19 km. Pak se ale vecer nasadlim k lednici,no a..... Proste v tomhle jsem jen slabej muz :-),chtelo to razantni upravu.Jak s laskou vzpominam na mladi,kdy jsem nesmel ven,kdyz nesnim 2 knedliky :-). A prestat s aktivnim sportem,to tomu taky moc nepomuze. Všechno o čem píšeš, znám. Za posledních 5 let jsem to švihl z cca 80 na cca 110 A to mám výdej jako kráva - čistím 11 let zanedbaný pozemek pod stavbu, stavím zahradní domek, reju se v zemi jak krtek, vláčím těžká břemena a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 kde bereš čas na 20km chůze denně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 kde bereš čas na 20km chůze denně?Jelikoz se me blbe spi,chodim rano do prace pesky- 8 km,pak vozim sestre po praci neterinku v kocarku, mam 2 psiska,co musi ven a nekdy si pak strihnu i cestu domu pesky a za pocitanim lidi na prechodech chodim zpravidla tez pesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky