pavča Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 ..............."Křeslo pro Tadu". Nemáš na mysli elektrické, že né?!
Návštěvník Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Tada musí mít doslova nadpřirozené rétorické schopnosti. Jinak si nedovedu vysvětlit, že dokáže zaměstnat a přimět k tolika odpovědím jinak celkem normální členy Chronomagu. Já ho mám docela na háku. Znamená to podle tebe, že nejsem celkem normální člen Chronomagu, bo co?
Jay Doll Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Ještě by šlo zřídit vlákno "Tada, čili 7 dní", "Otázky Tady Nemoravce", případně ve stylu někdejšího Nováckého diskuzního pořadu Áčko vlákno jménem "Téčko". A nebo večerní show v divadle Ponec s názvem "Show Tady Střelce"
Návštěvník Tada Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Ještě by šlo zřídit vlákno "Tada, čili 7 dní", "Otázky Tady Nemoravce", případně ve stylu někdejšího Nováckého diskuzního pořadu Áčko vlákno jménem "Téčko". A nebo večerní show v divadle Ponec s názvem "Show Tady Střelce" "The Remington Show"?
Horhe Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 No, nám zase kosové sežrali kanadské borůvky. Je to pech, manželka by si zasloužila po dni s naším ďábelským batoletem plnej pytel, takhle jich má osm
Bert Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Dával si ve škole větší pozor - tyhle věci z předmětu pod názvem "Filosofie práva" už nepamatuju To ale "skorokolego" děláš velkou chybu. Mohu totiž zcela svědomitě prohlásit, že když právník neví kudy kam, má se odebrat k samotným základům nauky. Například k principům římského práva, či Chamurapiho kodexu - (to už je ale dost síla). Nekecám, nedávno jsem v jakési debatě dokonce vcelku vážně použil argument neminem laedere .... :-)
bandicoot Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Hoši, za dvěstěpáďo vám toho ombudsmana budu dělat.
Jay Doll Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 "The Remington Show"? A zdejší členové by se tě mohli také z budky ptát ve vlákně "Pro Tadu není žádné téma Tabu, aneb Ta(da)bu"
Bert Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 to se mi to zdrclo mnou respektované pravicové hodnoty uráží zneužití ochrany OB, protože vytváří následující stav: No vida, a hned to má jiný význam. To jsem si ale oddechl, že s tak významným členem našeho společenství nejsme vepři, oprava: ve při :-)
pavča Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Ještě by šlo zřídit vlákno "Tada, čili 7 dní", "Otázky Tady Nemoravce", případně ve stylu někdejšího Nováckého diskuzního pořadu Áčko vlákno jménem "Téčko". A nebo večerní show v divadle Ponec s názvem "Show Tady Střelce" Případně "Rady Tady Vševěda" a pro zemedělce "Tady mlácení prázdné slámy".
Návštěvník Tada Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 To ale "skorokolego" děláš velkou chybu. Mohu totiž zcela svědomitě prohlásit, že když právník neví kudy kam, má se odebrat k samotným základům nauky. Například k principům římského práva, či Chamurapiho kodexu - (to už je ale dost síla). Nekecám, nedávno jsem v jakési debatě dokonce vcelku vážně použil argument neminem laedere .... :-) Na římana jsem utáhl souborku z občanského práva hmotného a církevní právo Říman mě baví.
Kalifx Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 (upraveno) Chlapi, já se nechci připojit k tomu vláčku diskutérů. Jen mě překvapilo to množství citací Tadovejch výroků, páč jinak jeho příspěvky nevidím. Takže bych to za sebe ukončil parafrází rčení: Komu není rady, tomu třeba Tady. Upraveno 15. června 2011 uživatelem Kalifx
pevo Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Tak kompletní zatmění měsíce proběhlo beze mě. Plná obloha mraků...
gougy Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Tak kompletní zatmění měsíce proběhlo beze mě. Plná obloha mraků... Hmm, teď vyleze, když je po všem..
organic Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Je to pech, manželka by si zasloužila po dni s naším ďábelským batoletem plnej pytel, takhle jich má osm Loni jsem měl na borůvkách síťované pletivo (oko cca 1 cm) jako ochranu a osvědčilo se. Včelky to opylí a ptáci maj smůlu.
pavča Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Loni jsem měl na borůvkách síťované pletivo (oko cca 1 cm) jako ochranu a osvědčilo se. Včelky to opylí a ptáci maj smůlu. Hm, tak to neznáš naše kosí (ne)přátele. Manželka dala přes borůvky sítě, položila je poctivě až k zemi a ty potvory se stejně pod ně dostaly a sežraly, co mohly (i co nemohly).
simon_magus Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Nějaké kdyby tady hledáš jenom ty.... Kdyby lidi nenosili čepice, kdyby jezdili podle předpisů. Proč by si měl platit pokutu, když si ten přestupek nespáchal? Jednoduchá otázka. Promin, ale tohle je ve zdejsich podminkach nesmysl. Neni problem jezdit podle predpisu ... je problem jezdit podle predpisu v CR. Vsude preznackovano, kdyz se snizuje rychlost tak hned na 30, kdyz se vsichni ouradove shodnou, ze znacka je tam neadekvatne, tak ji i presto nejsou schopni odstranit, pac na to nikdo nemuze najit pravomoce ... zapomenuta znacka neni problem. Opravy na silnici se delaji ve frekventovane casy a trvaji mesice a ne dny. A o fungovani policie nemluve. Ja vicemene nikde po svete nemel problem dodrzovat predpisy, jen v CR to problem byva, proste to mnohdy nejde .... a posledni co bych chtel, je podporovat mestaky v jejich mereni za bukem a botickovani. Ten zakon je stejny jako reseni nehodovosti, stacilo zvednout castku, pri ktere musis volat policii a policejni statistiky hned zacaly hlasit prvni uspechy z dlouholete a precizni cinnosti policie .
josuk Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 diskuzi jsem prolétl možná letmo, ale pánové, zejména právníci, no není to paskvil?? Jak mohu jako provozovatel zajistit aby třeba manželka nepáchala přestupky --- to má zase končit u ústavního soudu. Nejsem právník, ale koukám na to jako blázen.. ?§ 125f Správní delikt provozovatele vozidla (1) Právnická nebo fyzická osoba se dopustí správního deliktu tím, že jako provozovatel vozidla v rozporu s § 10 nezajistí, aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem. Zde zdroj jedná o pozměnovací návrh 300/2 - jak příznačné že ho předložil hospodářský výbor.. prostě jinými slovy kašleme na to, kdo přestupek páchá, vyšetřovat nic nemusíme, provozovatel zaplatí 10000 kč a to jde... btw: jinak, to že nikdo nemusí napráskat sebe ani osobu blízkou, to se nemění. Akorát dostane sankci. Jen mi není jasný, jestli tu sankci provozovatel nemůže obdržet v každým případě... jako bonus, i když pachatel pokutu zaplatí...
African Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Že jsem asi ztratil jedny tikátka z mé kolekce, neuvěřitelné" Swatch automatky na které jsem byl tak hrdý a dělal v nich tu nejhorší práci" Asi při natírání plotu před 14 dny jsem je na chvíli sundal bo co a jsou fuč, nevím. Třeba se ještě objeví
Conrad Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Řešení měření rychlosti měšťáky by se klidně našlo, stačilo by,aby vybrané pokuty nešly do obecní kasy ale kamkoliv jinam- třeba na onkologii a tím i počel pokut se neodrážel v odměnách policajtů. Rázem by přestalo měření na keřem u cedule,která je 200 m od nejbližšího baráku
Doporučené příspěvky