Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

No vykládej mi o tom.. já si pamatuju, a to moc dobře, že až do školkového věku jsem dodíral spoďáry po starší ségře..

a strejda vždycky jenom houknul: Co máš dnes? Zas kalhotky?? Potom jedním hmatem nakoukl do punčocháčů, a ještě mi je stihl dole zavázat na dva suky. 

Ještě dnes z toho jsem na infarkt :). Až později  jsem ocenil že to je super chlap..

ale uz je nenosis, vid ze ne?

me stve, ze dneska balime a zitra frcime od jadranu domu

byl to takovej nekonecnej trojboj - ozujsko - malvazija - plodovi mora

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, taky jsme měli pár takových exotů. nikdy jsem ale nepochopil, proč si ty punčocháče ti chudáci nevyslíkli, zvlášť když byli ostatním pro smích. já jsem svoje příkladně rozstříhal nůžkama, dostal za to pár výchovných facek a nikdy poté už je nenosil.

btw. hozuntrógly mi zvedly náladu, úplně to vidím :)

Odkaz ke komentáři

To bylo v nějakém filmu.

A: Takže tys ještě nikdy neměl sex ?

B: No něco proběhlo se strejdou, ale nerad na to vzpomínám  :lol2:

Radimk - a proč ti koukal do punčoch?:-)

ale uz je nenosis, vid ze ne?

me stve, ze dneska balime a zitra frcime od jadranu domu

byl to takovej nekonecnej trojboj - ozujsko - malvazija - plodovi mora

Wolové... já měl tu smůlu že jsme byli po roku: ségra, sestřenka a já.bydleli kousek od sebe, takže věčně spolu. První kluk v rodině po holkách,  a doba nebyla zrovna růžová.

Takže to věděl od mámy a tety

Si ze mně dělal srandu, no a já trpěl..

Jinak Tolja- já frčím opačným směrem, za 5 dní, dožiju-li 

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

jj, taky jsme měli pár takových exotů. nikdy jsem ale nepochopil, proč si ty punčocháče ti chudáci nevyslíkli, zvlášť když byli ostatním pro smích. já jsem svoje příkladně rozstříhal nůžkama, dostal za to pár výchovných facek a nikdy poté už je nenosil.

btw. hozuntrógly mi zvedly náladu, úplně to vidím :)

To nebylo tak jednoduchy, puncoch byla zasoba ( od teticek, znamejch ).

Kdyz to ctu, jsem trochu rad, byl jsem prvorozenej a i kdyz mam jen starsi tety, obcas jsem neco kluciciho nekde vyfasoval.

Odkaz ke komentáři

Tady to bývá výživnější jak v humoru :)

Mě ještě štvala kousavá beranice (ušanka) a úplně nejvíc, když mi máma zavázala ty uši nahoru, takže neplandaly.

žlutý punčocháče taky pamatuju, naštěstí mě to zas takový trauma nezanechalo. Hlavně si pamatuju v tělocviku první a druhou třídu - holky modrý gaťky a bílý tričko a kluci povině červený trenky a tílko. Všichni samozřejmě jarmilky, to bylo pro mě větší peklo jak punčocháče...

220px-Jarmilky.JPG

Odkaz ke komentáři

Tady to bývá výživnější jak v humoru :)

Mě ještě štvala kousavá beranice (ušanka) a úplně nejvíc, když mi máma zavázala ty uši nahoru, takže neplandaly.

žlutý punčocháče taky pamatuju, naštěstí mě to zas takový trauma nezanechalo. Hlavně si pamatuju v tělocviku první a druhou třídu - holky modrý gaťky a bílý tričko a kluci povině červený trenky a tílko. Všichni samozřejmě jarmilky, to bylo pro mě větší peklo jak punčocháče...

220px-Jarmilky.JPG

Moje trauma bylo, ze ve skolce, kam jsem chodil, meli jen ty modry gatky. Takze holka nebo kluk, vsichni v modrym. Holky na nas mohly oci nechat... :-//
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...