Návštěvník tolja Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 (upraveno) No vykládej mi o tom.. já si pamatuju, a to moc dobře, že až do školkového věku jsem dodíral spoďáry po starší ségře..a strejda vždycky jenom houknul: Co máš dnes? Zas kalhotky?? Potom jedním hmatem nakoukl do punčocháčů, a ještě mi je stihl dole zavázat na dva suky. Ještě dnes z toho jsem na infarkt . Až později jsem ocenil že to je super chlap..ale uz je nenosis, vid ze ne?me stve, ze dneska balime a zitra frcime od jadranu domubyl to takovej nekonecnej trojboj - ozujsko - malvazija - plodovi mora Upraveno 12. července 2016 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Radimk - a proč ti koukal do punčoch?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Pozerám, že ste boli snáď až obeťami násilia na deťoch . My sme sa v škôlke najviac vysmievali chlapcovi, ktorý nosil pančuchy a na nich kraťasy. Hnedé pančuchy a červené kraťasy na hozuntrógloch (takých tých pásikavých). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Hozuntrogl jsou ksandy ci sle? Jinak rozumim :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Radimk - a proč ti koukal do punčoch?:-)To bylo v nějakém filmu.A: Takže tys ještě nikdy neměl sex ?B: No něco proběhlo se strejdou, ale nerad na to vzpomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 jj, taky jsme měli pár takových exotů. nikdy jsem ale nepochopil, proč si ty punčocháče ti chudáci nevyslíkli, zvlášť když byli ostatním pro smích. já jsem svoje příkladně rozstříhal nůžkama, dostal za to pár výchovných facek a nikdy poté už je nenosil. btw. hozuntrógly mi zvedly náladu, úplně to vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Ne že by mě to naštvalo, spíš postrašilo. Byl jsem se mrknout ve starobinci ohledněvá místa pro tchána... Pánové, to je konečná stanice jak víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 (upraveno) To bylo v nějakém filmu.A: Takže tys ještě nikdy neměl sex ?B: No něco proběhlo se strejdou, ale nerad na to vzpomínám Radimk - a proč ti koukal do punčoch?:-) ale uz je nenosis, vid ze ne?me stve, ze dneska balime a zitra frcime od jadranu domubyl to takovej nekonecnej trojboj - ozujsko - malvazija - plodovi moraWolové... já měl tu smůlu že jsme byli po roku: ségra, sestřenka a já.bydleli kousek od sebe, takže věčně spolu. První kluk v rodině po holkách, a doba nebyla zrovna růžová.Takže to věděl od mámy a tetySi ze mně dělal srandu, no a já trpěl..Jinak Tolja- já frčím opačným směrem, za 5 dní, dožiju-li Upraveno 12. července 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Někde jsem měl slovník cizích slov a tam byla vagina jako moskevská továrna na váhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Dětský punk komplet:punčocháče, kšandy, rukavice na šňůrce, pletený fujtajbly a.... galoše / kordovanky na patent! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Tak to vypadalo nadějně a už zase rumpluje zoncna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 jj, taky jsme měli pár takových exotů. nikdy jsem ale nepochopil, proč si ty punčocháče ti chudáci nevyslíkli, zvlášť když byli ostatním pro smích. já jsem svoje příkladně rozstříhal nůžkama, dostal za to pár výchovných facek a nikdy poté už je nenosil. btw. hozuntrógly mi zvedly náladu, úplně to vidím To nebylo tak jednoduchy, puncoch byla zasoba ( od teticek, znamejch ).Kdyz to ctu, jsem trochu rad, byl jsem prvorozenej a i kdyz mam jen starsi tety, obcas jsem neco kluciciho nekde vyfasoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Tady to bývá výživnější jak v humoru Mě ještě štvala kousavá beranice (ušanka) a úplně nejvíc, když mi máma zavázala ty uši nahoru, takže neplandaly. žlutý punčocháče taky pamatuju, naštěstí mě to zas takový trauma nezanechalo. Hlavně si pamatuju v tělocviku první a druhou třídu - holky modrý gaťky a bílý tričko a kluci povině červený trenky a tílko. Všichni samozřejmě jarmilky, to bylo pro mě větší peklo jak punčocháče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 a trenky a jarmilky v rovnakych vrecuškach ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Ne že by mě to naštvalo, spíš postrašilo. Byl jsem se mrknout ve starobinci ohledněvá místa pro tchána... Pánové, to je konečná stanice jak víno Mi povídej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 a trenky a jarmilky v rovnakych vrecuškach ...jo, pytlík na úbor jsem zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Dnes ráno mě málem pozvracel nějakej bezdomovec, sedl si za mě v MHD a než jsem stačil před smradem utéct, vyhodil to těsně vedle mě :// Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 No, takže konec dobrý, všechno dobré a jsi ve špatném vlákně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Tady to bývá výživnější jak v humoru Mě ještě štvala kousavá beranice (ušanka) a úplně nejvíc, když mi máma zavázala ty uši nahoru, takže neplandaly. žlutý punčocháče taky pamatuju, naštěstí mě to zas takový trauma nezanechalo. Hlavně si pamatuju v tělocviku první a druhou třídu - holky modrý gaťky a bílý tričko a kluci povině červený trenky a tílko. Všichni samozřejmě jarmilky, to bylo pro mě větší peklo jak punčocháče... Moje trauma bylo, ze ve skolce, kam jsem chodil, meli jen ty modry gatky. Takze holka nebo kluk, vsichni v modrym. Holky na nas mohly oci nechat... :-// Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky