Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Uvažoval už někdo nad hodinovou manželkou?To je nějaká eskort děvka nebo může mít i jiný funkce, kromě finanční náročnosti? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Uvažoval už někdo nad hodinovou manželkou? Moje oblíbenkyně zrovna odjela na dovolenou http://zpravy.idnes.cz/prostitutka-nakazena-hiv-hradec-kralove-fdw-/krimi.aspx?c=A160730_120619_krimi_eb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 J? myslel vyprat, vyžehlit... vy chlíváci.Je to tu zkažené odshora dolů!!Teda nejvyšší ne! Toho sem nemyslel, to by smrdělo banánem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Kde skoncily Samuraje za tuto cenu?https://www.ricardo.ch/kaufen/uhren-und-schmuck/klassische-armbanduhren/herrenuhren/automatik/seiko-samurai-full-set-automatic/v/an834015826/ A ty SRPy končily jak?http://www.ebay.de/itm/322204655459?_trksid=p2055119.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Nějakej dement mi rozbil auto. Mám prošlápnutou kapotu a prokopnutý dveře. To zas bude vopruz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 parkuješ v p6?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 parkuješ v p6?? Jo, zrovna tam. Ale prej ho chytili poldové, tak mi to zaplatí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 ...tak mi to zaplatí to by mělo bejt spíš v sekci humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Jo, zrovna tam. Ale prej ho chytili poldové, tak mi to zaplatí No potěš koště. Ty se raduješ, že ho chytli? Kdyby ne, zaplatí ti to možná pojišťovna. Takto ho můžeš hnát k soudu, pak exekuce, uběhne pár let a nakonec ti možná bude dávat 2-3 stovky měsíčně a máš z toho de facto prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 No potěš koště. Ty se raduješ, že ho chytli? Kdyby ne, zaplatí ti to možná pojišťovna. Takto ho můžeš hnát k soudu, pak exekuce, uběhne pár let a nakonec ti možná bude dávat 2-3 stovky měsíčně a máš z toho de facto prd A eště ho bude chlap nenávidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Jo! I s celou svojí famílii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Takže chudák Straspol ještě dostane na budku. Mně jednou malej potetovanej chlapík prokop dveře a když sem se ptal proč tak mě ještě dejchal z 5cm do ksichtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Mě nikdo prokopávat dveře zatím nechtěl, dělám něco špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Já jsem taky jednou jednomu prokop dveře.Byl jsem s malou na přechodu a on jel na červenou a málem nás sundal. Jediný co jsem stihl bylo kopnout do těch dveří. Akorát to viděli policajti a už mě brali za nějaký poškozování majetku či co. Tak jsem řekl, že tu škodu uhradím, ale musí si chlap přijít ke mně domů. Nikdo nepřišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 A co by se stalo kdyby k tobě přišel? nic. zaplatil by si škodu a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 dostal by do držky a škodu bych mu neuhradil - málem mi přejel dceru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Tyto řeči na netu žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 no já nejsem běžnej internetovej hrdinaty mě neznáš, tak to nech laskavě bez komentářů, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Já si mohu komentovat co chci, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 před nedělním obědem,budete mít vředy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky