Karlos Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 (upraveno) Já vím jak to myslíš a chápu to. Ale když si lidi zvykli být laxní, tak těžko můžou od jiných očekávat perfektní práci - ten řemeslník je přece taky laxní. "Je to jejich vizitka, nic vic."To právě ne. Oni nás tím nutí zvykat si na to a stávat se laxními. Upraveno 28. července 2016 uživatelem Karlos
martar Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Karlosi, často s Tebou souhlasím; někdy nesouhlasím, ale chápu; někdy si jen tak povzdechnu o tom, že zase útočíš na větrné mlýny... ale tentokrát mám pocit, že jsi jen trochu ukřivd?ný. Údiv nad nedostatkem konzistence lidského hodnocení diametráln? odlišných věcí a rozdílným hodnocením sebe a ostatních, to nemůžeš myslet vážně. V tom dokáže být objektivní málokdo (čest výjimkám).
Karlos Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Já vím, jsou to nesrovnatelné věci, ale někteří lidí takový přístup prostě mají. Odporuje to mé logice, to bude ono.
tommas4 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Vidíme všude okolo sebe cokoliv kromě poctivých / perfektních výrobků. Začneme obligátním jídlem kdy vlastně marmeláda je obarvený cukr, falšovaný med, majonéza místo 50% žloutky a 50% olej je voda olej a 3% sušené žloutky, uzené maso které má 60% masa! až po auta co nepřejedou 100tis. km, dýha co se odlepí už u pokladny, vodovky co se nerozpustí ve vodě a mnoho dalšího, určitě máme každý bohaté zkušenosti. JAK může - kdokoli - v takovém prostředí nezačít lajdačit?
Karlos Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 (upraveno) To fakt asi nejde. Ale pak si nemáme co stěžovat. Ale my lajdačíme a ještě si stěžujeme, že se lajdačí. Upraveno 28. července 2016 uživatelem Karlos
mAra_ Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 To je zvláštní kolika lidem najednou vadí, když někdo jiný dělá něco špatně. Ale když jsem se pozastavoval nad tím, že lidi kašlou na to jak píšou a klidně píšou nesmysly a nikomu to nevadí, tak jsem sklidil posměch a urážky, že řeším pí..viny.Ne, je to přesně o tomhle. Je to o tom, že se laxnost stala standardem, a že dělat všechno mizerně je dnes vnímáno za naprosto dostatečné a v pořádku. Všechno je OK, to stačí, neřeš to. Ale jen když jde o někoho cizího. Je zvláštní jak ta jindy normální všeobecná mizernost najednou začne vadit, když někomu jde o sebe. Jak už to najednou není tak OK Je zvláštní, jak ..... Nemá to být náhodou psáno takhle?
bohus76 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 I skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále...Je to rebel :-)
JaRooN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Je zvláštní, jak ..... Nemá to být náhodou psáno takhle?Jo a - To je zvláštní, kolika... - také.
mAra_ Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Jo a - To je zvláštní, kolika... - také.Škoda, že to nejde procitovat do co mě právě potěšilo :-)
JaRooN Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Škoda, že to nejde procitovat do co mě právě potěšilo :-)Jde, dej citovat, zkopíruj to tady a vlož to tam. Já jsem přes mobil.
CEGY Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 To jo, kluk hodně pomáhá :-)Co to je za fasada, neco podobnyho bych si predstavoval na baraku
Karlos Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Škoda, že to nejde procitovat do co mě právě potěšilo :-)Taky dělám chyby, ale klidně o nich budu mluvit, poučím se, zlepším... A o to mi jde.
travex Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Nijak to nesouvisí s řemeslem nebo dobře odvedenou prací, ale to bazírovaní na gramaticky správném projevu mi připomnělo jednoho člověka, co jsem znal. Psal spisovně, mluvil spisovně, tvářil se inteligentně, ale po vys.ání si ruce neumyl.
Kristian.nov Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Psal spisovně, mluvil spisovně, tvářil se inteligentně, ale po vys.ání si ruce neumyl.:-DDD Moje babi tomu říkala navrh huj, vespod fuj...
African Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Co to je za fasada, neco podobnyho bych si predstavoval na baraku Nevím, musím se zeptat :-) Každopádně to nemá rádo hodinky, osobně vyzkoušeno když jsem šel z putiky, ale na druhou stranu věčné, bezůdržbové. Barák je z 88, takže asi nějaká komunistická vychytávka, chi chi...
Berbatow Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Dovolená se známými. KUR.A naposledy s někým na dovolenou. On opilec, ona drbna. Totální absence elementární zodpovědnosti v kombinaci s krystalickou sobeckostí. Jako v té TV reklamě: oni jsou fajn , ale jednou bychom si mohli někam zajít sami "Můžu jít š váma". Jsem ženatý přes 30 let a pořád si máme se ženou co říct, ti dva kreténi spolu nevydrží déle než 30 minut.
bobi Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 :-DDDMoje babi tomu říkala navrh huj, vespod fuj...hih,moje taky:)
Tittus Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Taky dělám chyby, ale klidně o nich budu mluvit, poučím se, zlepším... A o to mi jde. Tak v tom případě ti doporučuji, aby ses pořádně naučil interpunkci, protože ta tvoje je naprosto zoufalá. Když už si tak stěžuješ, jak kdo píše...
Murphy97 Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Vyjma prispevku Pepy Berbatowa uz dve stranky vim pycu o cem se tady mluvi.
mAra_ Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Vyjma prispevku Pepy Berbatowa uz dve stranky vim pycu o cem se tady mluvi.Kluky stvalo, že zedníci delaj nekvalitně, Karlos psal co by jako chtěli když sami pisou nekvalitně(logiku Nehledej) a já a Jaroon sme mu v jeho nekvalitnim příspěvku našli chyby.Tož tak. Už aby byla dovolená :-)
Doporučené příspěvky