Papaya Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Kdo ví, třeba se dočkáme nějakého překvapeni v podobě že zase T6=R6 a ne T6=R4. Kvůli posraný hovnormě euro x, to ale půjde asi stejnou cestou, jako do teď, přitom těch sraćek, co proletí jedním komínem nějakýho Maersku bude stejně, jako vyprodukovaný sračky ze všech těch aut, co v tu chvíli poveze na palubě a to za celou dobu jejich životnost.
AndyAaron Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Navic vyroba v Cine automaticky neznamena vyvoj a design v Cine
Irma Bunt Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Že mi při objednání espressa přinesli takovejhle kýbl, kde byly asi dvě decky tmavý tekutiny...
VS Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) Problém dvou balíků s jedním kódem pošta vyřešila po svém. Při vracení odesílateli jeden ztratila. Ten můj. Já se jen bavím. Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem VS
Frostie Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 V 3. 11. 2016 v 13:35, tommas4 napsal: Ještě jednu továrnu staví v USA. Čínská se otevře za půl roku. Takže zatím dobrý. A pak? Pak ty švédský stoupnou na ceně hahahahhahaha tobylftip ve Švédsku se už bohužel nedělá ani kolo. A teď navíc i v Gentu nebudou mít co žrát... :-(
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 V 3. 11. 2016 v 16:13, Irma Bunt napsal: Že mi při objednání espressa přinesli takovejhle kýbl, kde byly asi dvě decky tmavý tekutiny...Dvě decky vypadají jinak
tommas4 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Třeba je k tomu třídecová sklínka vody.
Radek124 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) Ach jo, místo abyste byli rádi že se v dnešní kaltně zahřejete pořádným kýblem teplé žbrundy se štrůdlem, ještě si to fotíte a držkujete po internetech... Ad Volvo: Pokud by to byla západní firma co jen outsourcuje výrobu a na produkci si tvrdě dohlídne, budiž. Problém je že i do stávajícího vývoje ve Volvu už pár let kecají Čínští ciftšpioni, kteří takto ztratí poslední důvod k zábranám. Ale kdo chce věřit 40 let starému klišé o Volvu coby synonymu pro bezpečnost rodiny, tomu není pomoci... Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem Radek124
Návštěvník qoyi Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 V 3. 11. 2016 v 21:59, Radek124 napsal: Čínští ciftšpioni, kteří takto ztratí poslední důvod k zábranám. Ale kdo chce věřit 40 let starému klišé o Volvu coby synonymu pro bezpečnost rodiny, tomu není pomoci... Volvo je furt hodně daleko. Snižování nákladů se týká všech automobilek, nejen Volva. Co se týče bezpečnosti tak jestli budu bourat, chci sedět zase ve Volvu.
Jaroslav69 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Ze mne asi nevyplati premie
Radek124 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) 2qoyi: No když chceš věřit starým pohádkám... https://www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY&ab_channel=FifthGear ...čímž se nechci navážet do stávajících majitelů vozů značky Volvo, jen připomenout že letitá klišé o "švédské bezpečnosti" jsou stejně vyčpělá jako kdysi slavná "německá spolehlivost" Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem Radek124
T1000 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Presne tak... Volvo je shit. Horsi uz je asi jen Lexus.
Návštěvník qoyi Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) V 3. 11. 2016 v 22:42, Radek124 napsal: 2qoyi: No když chceš věřit starým pohádkám... Ty videa samozřejmě znám .... koukni na tohle ... https://www.youtube.com/watch?v=so2wJJPge88 Já už ve staré V70 (99 + 97) několikrát boural na dálnici, ve vyšších rychlostech ... a vždy bez problému ... dokonce jsem při prvním crashi ve 130kmph jel kolmo vůči ose vozovky (prakticky bokem), na suchu a stejně jsem nešel přes střechu (bohužel jsem byl ještě bez kamery). Nevím které jiné auto z těch let mi dokáže nabídnout takových kvalit, prostoru, spotřebu 6l na sto a neskutečnou spolehlivost ... v pořizovací hodnotě 30 - 60 tisíc korun. Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem qoyi
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) 2qoyi: Já poprvý boural taky před 17 lety, na dálnici ve 130 v rozviklaným firemním Formanovi: skončil od svodidel omlácenej ze všech stran, ohnutej jak banán - ale naštěstí nežijeme v Hollywoodu, takže přes střechu "kupodivu" při jízdě bokem taky nešel, dokonce mu ani neexplodovala nádrž. Vylezl jsem bez jediného škrábance a po (překvapivě levné) opravě kterou jsem si zaplatil tu rakev ještě úspěšně prodali za pade nějakýmu vidlákovi... V novém S80 i starším V70 kolegů už jsem se párkrát vezl: místo vzadu na takovou almaru překvapivě nic moc, navíc "vagón na stěhování vzduchu" vzadu při dojíždění fakt neužiju, tuplem když mi u baráku stojí manželčino MPV + sousedova dodávka. S těma "6l na sto" v plečce za 30-60 bych byl opatrnější, aby se Ti v hospodě nevysmáli chrochtávkoví experti co jezdí "Makarskou na řepku za 3". Na provozování ecorallye bohužel v okolí nemám vhodné silnice, provoz a vlastně ani čas @T1000: Máš recht, Lexus je evidentně na prd - cestou do Jeseníků a zpět se mi z něj v serpentinách snad 10x poblil jezevčík a stará to musela uklízet. Jo - a taky přitahuje zvěř (před 3 lety liška na dálnici), zamindrákovaný sráče s klíčema (vloni na firemním parkovišti) a nebo ve vylítaných plečkách bez brzd (letos koncem prázdnin, když už řešíme co koho naštvalo). Ale za Volvo od Číňana bych ho stejně nevyměnil, ani kdyby součástí manuálu byla Mao Ce Tungem osobně podepsaná rudá knížka... Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Radek124
straspol Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Koukám že tady jedou krásný humory
Návštěvník qoyi Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 V 4. 11. 2016 v 1:27, Radek124 napsal: ... bych byl opatrnější, aby se Ti v hospodě nevysmáli chrochtávkoví experti co jezdí "Makarskou na řepku za 3". Já do hospod nechodím, a celkem si mi připomněl proč.
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Včera hospoda U Balbínů, naúčtovali nám něco navíc, strašně nepříjemná obsluha už od začátku. Už mě tam neuvidí, škoda měl jsem to tam rád......
skalis Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jo, ja jsem takhle uz pred lety prestal chodit do par brnenskych hospod. V centralnim Pegasu nam nekolikrat prestrelili utratu a napr. odmitali zenskejm nalit jen maly pivo. Pohar pretekl, kdyz jsme sedeli ve vice lidech, odchazelo se postupne a kazdy platil svoje. Zadna oziracka, takze vsichni byli pri smyslech. Sel jsem posledni a ze prej chybi asi 150 Kc. Tak jim rikam, ze je to divny, vsichni platili, ale ze to zatahnu a dalsi den s lidma overim. A ze jestli kecaj, ze se tam uz vickrat neukazu. Nehnuli brvou a nechali me ty love zaplatit. Druhej den mi vsichni rekli, ze platili vsechno a od ty doby me tam nevideli. Taky jsem mival za stunetskejch let rad Ambru kousek od Kounicek. Pak jsme jednou prisli, dali si jidlo a pivko a hle, pivu chybelo asi 3 cm do miry (fakt hodne). Tak napul v zertu rikam, ze dalsi pivo bych chtel s mirou. A borec, ze je to muj problem, ze si jeste nikdo nestezoval. Takze pro me taky konecna. Klidne se mohlo stat, ze se od tech dob naucili chovat k zakaznikovi, ale skraloup jim zustal a nosim sve penize uz jinam. V 4. 11. 2016 v 7:54, vojta1 napsal: Včera hospoda U Balbínů, naúčtovali nám něco navíc, strašně nepříjemná obsluha už od začátku. Už mě tam neuvidí, škoda měl jsem to tam rád......
Pavelpu27 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 V 4. 11. 2016 v 8:16, skalis napsal: Jo, ja jsem takhle uz pred lety prestal chodit do par brnenskych hospod. V centralnim Pegasu nam nekolikrat prestrelili utratu a napr. odmitali zenskejm nalit jen maly pivo. Pohar pretekl, kdyz jsme sedeli ve vice lidech, odchazelo se postupne a kazdy platil svoje. Zadna oziracka, takze vsichni byli pri smyslech. Sel jsem posledni a ze prej chybi asi 150 Kc. Tak jim rikam, ze je to divny, vsichni platili, ale ze to zatahnu a dalsi den s lidma overim. A ze jestli kecaj, ze se tam uz vickrat neukazu. Nehnuli brvou a nechali me ty love zaplatit. Druhej den mi vsichni rekli, ze platili vsechno a od ty doby me tam nevideli. Taky jsem mival za stunetskejch let rad Ambru kousek od Kounicek. Pak jsme jednou prisli, dali si jidlo a pivko a hle, pivu chybelo asi 3 cm do miry (fakt hodne). Tak napul v zertu rikam, ze dalsi pivo bych chtel s mirou. A borec, ze je to muj problem, ze si jeste nikdo nestezoval. Takze pro me taky konecna. Klidne se mohlo stat, ze se od tech dob naucili chovat k zakaznikovi, ale skraloup jim zustal a nosim sve penize uz jinam.Chování k zákazníkům ve spoustě restaurací je šílený. Nejvíc mě točí, když zajdu do nějakého "luxusního" lokálu, kde nechám za oběd pro mě a dvě děti litr a chovají se tam k hostům, že jim překážíme. Naposledy v neděli v Plzni v Pulcinele.Podmíráky jsme za mlada řešili tak, že když stálo pivo 7 Kč (fakt dávno), tak jsme zaplatili 5Kč s tím, že jestli dojde to pivo, tak určitě dojdou i ty peníze.
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 No ja jsem byl vcera vytocen dost. Kdybych si neco myslel ja, tak se muzu splest, ale meli jsme jen piva a vsichni stejne a dva o jedno vice(bylo nas pet) , tak jsem se zenske ptal, jestli mi chce tvrdit, ze se pet lidi stejne spletlo nebo chce tvrdit, ze je chceme okrast. Kdyz mi rekla, ze ji to nezajima, tak jsem rikal: "tuhle hospodu jsem mel rad ale ted tu pracuji pekni sraci" nacez mi pan za pipou rekl, ze pokud to hned cele nezaplatim, tak me budou kamaradi muset odnest celkem jsem koukal:) uz jen proto , ze nas bylo pet a on mel tak 50 let a 60 kg...
Doporučené příspěvky