Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tady dojely bezpečnostní síly na svoje vlastní opatření - vypnutí mobilních sítí, aby terorista nemohl pomocí mobilního signálu odpálit další nálože. Kromě lidí na ostrově neměl nikdo dost dlouho tušení co se děje, rozeznat výstřely od petard na kilometr není lehké.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady dojely bezpečnostní síly na svoje vlastní opatření - vypnutí mobilních sítí, aby terorista nemohl pomocí mobilního signálu odpálit další nálože. Kromě lidí na ostrově neměl nikdo dost dlouho tušení co se děje, rozeznat výstřely od petard na kilometr není lehké.

No spis nez bezpecnostni sily jsem si predstavil dvacet chlapu s klackem v ruce. Kolik bych ji s tou samonabijeci puskou stacil postrelit? Dva, tri?
Odkaz ke komentáři

srry, ja v tom proste opticky prilis rozdil nevidim. millis taky ne. a ty teenageri asi taky ne. tot vse, na co jsem chtel poukazat.. proste ty tvrdis, ze meli toho policajta se samopalem preventivne zastrelit, protoze je to podezrele. A ze ty bys to urcite tak udelal. ja tvrdim, ze ti jebe, a ze bych te fakt chtel v te situaci videt :)

Odkaz ke komentáři

While dressed as a police officer, the shooter asked people to gather round him before indiscriminately firing his weapons, killing and injuring numerous people. He first shot people on the island and later started shooting the escaping people in the water.A spokesman for the National Police Directorate under the Ministry of Justice and Police reported that most of the casualties were youths of about 15 and 16 years old; according to NRK, witnesses report the man beckoning the youths before shooting them.

Ale ty by si ho v tom kruhu určite zložil. Už sa prosím zdrž ďalšieho mudrovania z úcty k tým, ktorí tam zomreli.

Upraveno uživatelem emte
Odkaz ke komentáři

Chlapi, ač jsem pro mnohé z vás agresivní přiblblík a pistolník, záměrně jsem se doteď debaty neůčastnil - přijde mi naprosto zbytečná - MNĚ JE HLAVNĚ HROZNĚ LÍTO TĚCH LIDÍ A JEJICH RODIN,PŘÁTEL A VŮBEC VŠECH, KTEŘÍ OBĚTI ZNALI!!!!!

Jen malou doušku - řešíte tu, co by kdyby......uvědomme si, prosím, že každý z nás je jinej, každý máme jinou náturu a když se střílí, není to sranda. Na mne už stříleli (naštěstí jen z plynovky, ale to jsem v tej chvilce nevěděl), taky jsem "jen" koukal do laufu, pobodanej jsem byl atdatd. Mám za sebou léta tréninku různých situací....a stejně si nejsem jist, zda bych dokázal adekvátně reagovat, kdyby se něco takového stalo. Spousta lidí tam bylo s dětma, první instinkt je CHRÁNIT DĚTI.

Za další....domluva chlapů a hrr na něj......to není tak jednoduché. Píšete cituji :" kolik by jich dostal?? dva tři???" ..... a kdo bude DOBROVOLNĚ ten dva, tři??? To je psychologie ;)

V pouliční špíně se pohybuju vícenež dekádu. Nikdy to není stejné, vždy je každá jedna situace jiná. A pořád se bojím.....vždycky hodně znervózním, třeba když nevidím ruce. Nejsem "Rambo", jsem normální (aspoň doufám) chlap, kterej dělá, co dělá a chce se pokaždý vrátit domů k rodině.

Útoku, jako byl tento, se zabránit nedá, leda při neuvěřitelné souhře náhod.....narovinu, agresor vybírá čas/místo/způsob útoku a pokud neudělá chybu, nemáte šanci. Ten člověk to měl, bohužel, takřka dokonale vymyšlené (řešit, jestli by mne zarazilo, že má kulovnici.....mě osobně asi ne) a dopadlo to, jak to dopadlo.

Dohadovat se tady, jestli tenhle tohle, druhej támhleto - to vůbec nemá smysl. Stalo se a myslím, že je hlavně na každém z nás, jak se s tím vnitřně srovná (určitě o tom každý, kdo o tom ví, přemýšlel) .... opět dle svého naturelu, zkušeností atd.... a jak se k tomu dál postaví.

Takže vás prosím, přestaňte tu na sebe útočit, hádat se-vyhrožovat si. Pokud to neukončíte, téma na nějaký čas uzamknu - narovinu, stejně se nedomluvíte.

A Tado, pokud vím, ještě jsi na žádném kurzu (které jsem Ti osobně doporučoval) nebyl. Tak se, prosím,zdrž komentářů k tomu, co by-kdyby, jo ;)

Teorie od klávesnice je hezká věc, ale ono když se něco děje je opravdu o něčem jiném !

Odkaz ke komentáři

Zdržení 5 minut? Nedělal bych z toho žádnou tragedii - navíc by majitele odcizeného BMW potěšilo, že na to na čáře nekašlou a kontrolujou...

Tak toto jsem si samozřejmě řekl taky a dá se říct, že to i chápu. Přesto mě to v ten moment naštvalo. Holt vypadám na 20 a jezdím v bmw, tak jsem se jim asi nelíbil :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem od firmy Intel dostal náramkové hodinky. Jako nějakou výhru, dárek, vůbec nevim za co, ale to je fuk. Vzádu na dýnku měly napsáno NICKEL FREI a na subciferníkách měly nalepený ručičky. Až mě ta koza bude volat, jakou jsem měl z dárku radost, tak jí to řeknu.

foto by nebylo?:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...