Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tvl to je diskuze, zase. Jedeme ve stylu "radeji se mylit s USA, nez mit pravdu s Ruskem"? A ja myslel, ze cernobile videni sveta cloveka prejde tak v osmnacti, devatenacti. ;)

Zemreli lide. Zbytecne. To je smutne. Na tom se snad shodneme vsichni. Jestli ne... jsou svatky klidu, takze :war:

Odesláno (upraveno)
  V 25. 12. 2016 v 19:53, little_w napsal:

Tvl to je diskuze, zase. Jedeme ve stylu "radeji se mylit s USA, nez mit pravdu s Ruskem"? A ja myslel, ze cernobile videni sveta cloveka prejde tak v osmnacti, devatenacti. ;)

Zemreli lide. Zbytecne. To je smutne. Na tom se snad shodneme vsichni. Jestli ne... jsou svatky klidu, takze :war:

Vo tom nikdo nic nepíše Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 19:39, straspol napsal:

Dobře. Slovo ,, výjimečný" se dá bez rozpaků použít. Můžem to udělat takhle: zkus jednou hledat tu svou ,,husí kůži" na libovolném koncertě České filharmonie. Setkáme se tam spolu, a já Ti ukážu spoustu hráčů a budu Ti o nich vyprávět. Vyjmenuju Ti soutěže, které vyhráli, budeš si moci najít jejich sólová cédéčka, jejich komorní aktivity, jejich sólové nahrávky v rozhlasu, třeba. Věř, v téhle brandži dělám a strašně moc se pleteš.

To nebude treba. Ceskou filharmonii mam v ucte a nepochybuji, ze jsou to muzikanti s velkym "M".

Ale pokud se nepletu, od rana tu resime soubor, jenz CF nesaha umelecky ani po kotniky ;-) Howk

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 20:00, honza71 napsal:

Ale pokud se nepletu, od rana tu resime soubor, jenz CF nesaha umelecky ani po kotniky ;-) Howk

Ano, je s ním plně srovnatelný. Kam přijede, sklízí úspěchy, koncerty má vyprodány, zpívali s ním umělci ze Západu i Východu. Jistě se však jedná pouze o politickou propagandu...

Odesláno (upraveno)
  V 25. 12. 2016 v 20:10, Frostie napsal:

Ano, je s ním plně srovnatelný. Kam přijede, sklízí úspěchy, koncerty má vyprodány, zpívali s ním umělci ze Západu i Východu. Jistě se však jedná pouze o politickou propagandu...

Jojo, Kelly Family měli taky úspěch.

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno (upraveno)

Alexandrovci jsou hlavně propaganda, doplněj kusy a jedou dál.

Kdyby to byl nějaký extra profi soubor, tak se to při takových ztrátách na delší čas rozsype.

Jinak těch lidí mě je samozřejmě líto, stejně líto jako třeba postříleného civilního obyvatelstva v Sýrii, ale nad těma tu nikdo nebrečí.

Upraveno uživatelem lorch
Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 20:12, decebal napsal:

Jojo, Kelly Family měli taky úspěch.

Woe, decebale, přestaň už zase provokovat. A nesrovnával bych spolupráci Alexandrovců s Pink Floyd, Leningrad Cowboys, Leonardem Cohenem a dalšími s Kelly Family...

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 20:00, honza71 napsal:

To nebude treba. Ceskou filharmonii mam v ucte a nepochybuji, ze jsou to muzikanti s velkym "M".

Inu, tak na tomhle se asi shodnem. Je mi jich líto, jako lidí i jako muzikantů. Narodili se kde se narodili, došli kam mohli a kam je Osud zavedl. Už nejsou, tak jim prostě věnuju vzpomínku, naleju si sklenku něčeho dobrého a popřeju jim, aby jim tahle diskuse byla lhostejná. Pro jejich rodiny to musí být peklo a pro ty, kdo v souboru zbyli, taky.

Odesláno (upraveno)
  V 25. 12. 2016 v 20:18, Frostie napsal:

Woe, decebale, přestaň už zase provokovat. A nesrovnával bych spolupráci Alexandrovců s Pink Floyd, Leningrad Cowboys, Leonardem Cohenem a dalšími s Kelly Family...

A to já zase klidně. Btw, o jaké spolupráci s Floydy a Cohenem mluvíš? Že zpívali jejich kusy? Tvl, to je dobrý, to já spolupracoval s kdekým a myslím, že nejsem sám:-). A Leningradské kovboje bych taky nechal spíše estrádnímu publiku, OK, Kaurismäki z nich udělal na chvíli hvězdy a účesy měli dobrý, ale že by měli být etalonem kvality, to tedy prrr...

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 20:25, decebal napsal:

A to já zase klidně. Btw, o jaké spolupráci s Floydy a Cohenem mluvíš? Že zpívali jejich kusy? Tvl, to je dobrý, to já spolupracoval s kdekým a myslím, že nejsem sám:-). A Leningradské kovboje bych taky nechal spíše estrádnímu publiku, OK, Kaurismäki z nich udělal na chvíli hvězdy a účesy měli dobrý, ale že by měli být etalonem kvality, to tedy prrr...

Ne, že zpívali jejich kusy (stejně jako i mnoha dalších), ale že byli těmi Pink Floyd nebo Cohenem vybráni pro absolvování několika koncertů. Se zbytkem bych možná i souhlasil.

Odesláno
  V 25. 12. 2016 v 20:30, Frostie napsal:

Ne, že zpívali jejich kusy (stejně jako i mnoha dalších), ale že byli těmi Pink Floyd nebo Cohenem vybráni pro absolvování několika koncertů. Se zbytkem bych možná i souhlasil.

Mohl bys mi, prosím Tě, rozšířít obzor a napsat mi, kde a kdy se tyhle koncerty odehrály? Ne že by to změnilo něco na mém názoru na ně, ale když to už píšeš...

Odesláno

Kanada - Montreal, Toronto (s L. Cohenem)

Německo - Berlín (s Pink Floyd)

Francie - Paříž (s Celine Dion)

Data si jistě rád najdeš sám

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...