Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebudu. Dle zákona tyto práce platí jen právnická a fyzická osoba, kde je stavba spojena s jejich podnikáním. Fyzická osoba - nepodnikatel tyto krávoviny kolem stavby platit nemusí, platí to stát...

Hlavně je nenaser nebo ti tam pár kostiček podhodí a stavbu třeba na půlroku zamáznou, když nebudeš cálovat.

Bývala to běžná praxe.

Odesláno

Já fakt nic platit nemusím, je to v paragrafu 22, jak už zde bylo zmíněno. Jinak v pohodě, jsme ve III. kategorii a kdyby se zde něco našlo, tak by měli problémy spíš oni :D

Odesláno

12 : 02 - potrvdzujúci email o objednávke Adidas NMD_R1 PK OG

12 : 49 - email so znením - Dobrý deň, chceli by sme sa ospravedlniť no Vašu objednávku musíme stornovať. Pod veľkým náporom na náš eshop sa Vám podarilo objednať tovar, ktorý už bol vypredaný a tak nevieme objednávku zrealizovať. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný zvyšok dňa.

Je to vôbec možné? Ja chápem, že o dvanástej klikla na objednanie celá ČSSR...ale toto??

Odesláno

Naštval mě PayPal, založil jsem si účet, poslal tam peníze a při prvním dalším pokusu se přihlásit sem blbě zadal heslo, dal si ho změnit, to asi proběhlo, ale už jsem se nepřihlásil, prý moc pokusů. A dneska se nepřihlásím, ani nezměním heslo. Přečet sem si něco o komunikaci Paypal s klienty a ty prachy jsem v duchu odepsal. :(  Nevíte někdo, jak se s nimi spojit? Tím že se vůbec nepřihlásím sem v háji, na mail odpoví automat a na volání do US nebo kam je asi moje AJ krátká.

Odesláno

Co místo volání do USA a psaní stížností do fór prostě počkat na odblokování přihlášení, PAK si nechat na zaregistrovaný e-mail poslat link na nové heslo - a pro příště se obloukem vyhnout službám na které jsou Tvoje jazykové znalosti krátké?

Odesláno

To jsem udělal včera, změnil jsem si heslo, to mi mailem potvrdili, ale následně už jsem se nepřihlásil pro příliš mnoho pokusů o přihlášení. To ještě celkem chápu. Ale dneska se to zase nepřihlásí, a je tam jen vágní hláška že v údajích je něco nesprávně. A z mailu podpory chodí automatická odpověď, ať jim nepíšu mail, ale přihlásím se :) a kontaktuju je ze svého účtu. A to nejde. Takže to fakt vypadá na ten telefon, ktrerý zvládnu, když budu muset, ale je to opruz. Spíš jsem chtěl poradit, jestli s tím někdo nemá zkušenosti, než setřít ale i tak díky.

Odesláno (upraveno)

Nastvalo ma ze som si elektrickou hoblovackou odrezal sikmo polku posledneho clanku na malicku lavej ruky. Zachytilo mi rukavicu, stiahlo malicek na hobliky a za zlomok sekundy som uz marne hladal kde ze bol nechet a brusko prsta... 5h na urgentoch, pan doktor odstikol troska kosti, zasil a snad bude dobre, aj ked malicek je kratky. Prekvapilo ma (milo) ako malo to cele bolelo - najprv vobec nic (20min) - adrenalin, potom to zacalo boliet. Ale nic specialne, ako dobre zakopnuty prst na nohe.

Dufam ze mi nezahrdzaveju od krvi noze na hoblovacke, to by ma fakt nasralo :)

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Dufam ze mi nezahrdzaveju od krvi noze na hoblovacke, to by ma fakt nasralo :)

No do p*dele :eek: .Čéče,docela obdivuji ten "humor".

Přeji brzké uzdravení.

Odesláno (upraveno)

2eskimak: Drsný zážitek, ať se to co zbylo rychle zahojí. Aspoň teď můžeš před slabšíma náturama machrovat, že sis ten malíček musel zakrátit jako satisfakci pro svého Oyabuna v Jakuze...  :weird:

2deafslap: Při malém počtu pokusů se to údajně blokuje na 2 hodiny, při větším (6+) se účet může prohlásit za "Locked" a pak skutečně budeš muset kontaktovat Paypal přímo (nepracuju pro ně a na svém účtu to zkoušet nebudu). Že na maily odpovídá jen robot si neber osobně, u peněžní služby s milióny podobně netrpělivých uživatelů to není nic překvapivého...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Oni po prekroceni urciteho limitu prichozich plateb, cca 60 000 Kc vyzaduji prokazani totoznosti, musi se jim odeslat scan dokladu a pak to odblokujou, trva to tak tyden cca a komunikace je od nich - na primo, zpet pres formular na webu, trosku krkolomny. Nikde primej kontakt neni, preju hodne stesti a asi i nekoho kdo ti pomuze s anglictinou, bez znalosti AJ je to obtizne, to chapu

Odesláno (upraveno)

No jo, to je ale jejich problém. Proč PayPal využívají na příjem peněz za zboží, když ví, že mají odložené dodání zboží a že to u PayPalu bude kolidovat s jejich zásadami ochrany kupujícího. Jednoduše mají platby přijímat na podnikatelský účet a PayPal využívat pouze na placení dodavatelům. Asi by si takto výdělečná firma měla najmout kvalitního bankovního poradce...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Dosli mi dva svetre. Rozni vyrobcovia. Rovnaka velkost L o oboch. Jeden mi je velky a druhy maly. To neni jak kupovat boty :(

Odesláno

To jsem udělal včera, změnil jsem si heslo, to mi mailem potvrdili, ale následně už jsem se nepřihlásil pro příliš mnoho pokusů o přihlášení. To ještě celkem chápu. Ale dneska se to zase nepřihlásí, a je tam jen vágní hláška že v údajích je něco nesprávně. A z mailu podpory chodí automatická odpověď, ať jim nepíšu mail, ale přihlásím se :) a kontaktuju je ze svého účtu. A to nejde. Takže to fakt vypadá na ten telefon, ktrerý zvládnu, když budu muset, ale je to opruz. Spíš jsem chtěl poradit, jestli s tím někdo nemá zkušenosti, než setřít ale i tak díky.

Jednou jsem taky musel volat, připrav se na cca půlhodinový hovor, 20 min. než to zvedne živý operátor, pak tě ještě tak třikrát přepojí, i když odblokování účtu možná vyřídí hned ten první. Po telefonátu už ale všechno běželo hladce, peníze vrátili do koruny.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...