mondeo2 Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Ty si tu klicenku zatim nezaslouzis :-)No ale pracuju na tom, já vím, že se musím zlepšit. Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem mondeo2
Návštěvník qoyi Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Sem si chtěl zkontrolovat řidičák, pak mi došlo že mi ho sebrali. Ale občanku platnou mam. Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem qoyi
Tittus Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Co řidičák, ale zbroják. Občas se v noci probudím s hrůznou myšlenkou a jdu ho hned zkontrolovat.
SCIFI Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 Kuncak ty mě vážně seres. Kvůli tobě sem teď zjistil že mám od července propadlou občanku. Mi jen pridelavas starosti.
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2017 (upraveno) Ja mam taky, ale teprv vod zari! Upraveno 23. ledna 2017 uživatelem Zmizík
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Kuncak ty mě vážně seres. Kvůli tobě sem teď zjistil že mám od července propadlou občanku. Mi jen pridelavas starosti. Sorry, to jsem nechtel ( ja to pred rokem u sveho ridicaku zjistil podobne ).
brumko Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Co řidičák, ale zbroják. Občas se v noci probudím s hrůznou myšlenkou a jdu ho hned zkontrolovat. Pred rokom, keď som si obnovoval zbroják, som povedal otcovi , nech si poznačí do telefónu koniec platnosti toho jeho. Nepoznačil. Včera mu volali, že dnes mu končí. Možno sa to ešte podarí ale dnes musí ísť všetko do trezoru alebo na mňa. Tisíci príspevok som si predstavoval trochu inak. Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem brumko
stankoff Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 U nás jsou policajti skvělý, pošlou včas sms
Horhe Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Na končící občanku mě minulý týden upozornili příslušníci VB, když mi dávali dejchnout.
OndraPod Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-38718282Sbohem Roný, co rajcuje v báru, Michelle na vás bude šukat na plácku v půl jedenáctý.
Pavelpu27 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Sbohem Roný, co rajcuje v báru, Michelle na vás bude šukat na plácku v půl jedenáctý.Tuková nutná kráva mi docházela zkusit celé podoledne
McStinger Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Mňa naštval Lídl. Akože fajn, že mi robia reklamu, to sa teším. Aj že mi na fotku dali nejakú šikmookú krásavicu, to je dobre, to môžem. Ale prečo mi na fotku strčili militantného černocha... mCScreenshot 2017-01-22 10.18.19.jpg Priznajte sa, kto robíte v Lídli? Som sa tu minule posťažoval a pomohlo to. Ďakujem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: a vraj sa problémy neriešia... Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem McStinger
Ondoni Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) Chlapi poraďte...před časem jsem se přestěhoval a po nějakém čase jsem si všimnul v koupelně na stropě dvou fleků. Psal jsem majiteli a že to bude asi nějaký prosek z vrchu, ať se spojím se sousedy nahoře. Jenže tam zřejmě nikdo nebydlí, občas se tam někdo podle ostatních sousedů objeví, ale já na ně štěstí nemám. Dneska jsem to vyfotil a porovnal a ty fleky se zvětšují. Napadají mě dvě možnosti: buď je to opravdu průsak z trubek nebo plíseň. S tím druhým jsem nikdy zkušenost neměl, takže to nepoznám. Dávám foto před měsícem a dnes... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem Ondoni
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Nejdřív sem myslel, že je obtisklej chleba s marmeládou na stropě :D jako plíseň mi to nepřipadá, ale zase zase prusak z trubek? Většinou voda v bytovkach v podlaze nebývá. Tak možná nějaká rozkládající se mrtvola u sousedu
Ondoni Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 moje děti v tom zase vidí andělská křídla mrtvolu bych asi cítil. Dneska jim hodím do schránky nějaký líbesbríf s kontaktem...třeba se někdo ozve. Si ještě říkám, že jim tam před časem mohla vytéct pračka, takže nejdřív to byl opravdu průsak a teď už je plíseň. O víkendu se bude tak i tak asi malovat...
tommas4 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Tak dokud neodstraníš příčinu zatékání tak nemá cenu malovat, trošku tam teče,to není nic dramatického, tohle může být klidně i netěsná hadička k umyvadlu neboz toaletě z které kape voda někde kde to nejde moc vidět. Až to bude vyřešeno odkud tam zatéká tak to nejprve očisti a přetři tou solí na fleky(v každé prodejně barev) a pak teprve barvou, pokud dáš hned barvu tak ty fleky"polezou" i přes tři vrstvy barvy. Čistě praktické zkušenosti
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 postříkej to savem ve spreji .... zamalovat tyhle kraviny je potíž .... můj malíř na to má nějaký zaklínadlo nebo tak něco ... nebo vymaluj na černo a je to
Rudykopalsson Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Tomáš to krásně shrnul. Každopádně to má zvláštní barvu, pár zatečených stropů užjsem viděl, ale nikdy to nevypadalo takhle, jaká je skladba stropu?
Gustaf Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Jj..savo a snad to zmizí. Nebo jak píše ypo...vymalovat na černo. Ale zas pak po postříkaná savem to zbela
cali Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) So savom opatrne, savo bieli len organicke veci, ak je to napriklad hrdza, tak savo s tym nic neurobi a tiez savo zasoluje stenu, co ti ale pravda moze byt ale burt, ak nie si majitel. Naber kus sava na stetec a mazni niekde na kraji, ci to bude bielit a podla toho pokracuj. Kazdopadne malovanie riesi nasledok nie pricinu. Aktivny by mal but hlavne majitel, ak napriklad nad Vami presakuje odpad a strop nie je pure beton ale trebars dreveny, alebo preklady so slamo/skvarobetonom tak to moze napriklad navzdy smrdiet.... alebo moze drevo zhnit. Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem cali
Doporučené příspěvky