lukin_ova Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2011 Teď mi volali z kartového centra VISA, že mi zablokovali kartu pro podezřelou transakci ..... Bohužel pozdě. Mám vyluxované konto ... Byl jsem na dovolené v Bulharsku .... Předevčírem jsem se vrátil ...Teď prý nějaká reklamace ... Uvidím.
African Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Teď mi volali z kartového centra VISA, že mi zablokovali kartu pro podezřelou transakci ..... Bohužel pozdě. Mám vyluxované konto ... Byl jsem na dovolené v Bulharsku .... Předevčírem jsem se vrátil ... Teď prý nějaká reklamace ... Uvidím. Tak to je mazec a velmi nepříjemná situace Nechal jsi někde kartu z dohledu? Peníze by ti ale měli určitě vrátit"
Frantik Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/132037-obchodnici-musi-vracet-penize-zaplacene-zneuzitou-kartou/
Jay Doll Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 To je v pohodě lukine, karetní asociace, potažmo banka ti to vrátí
mondeo2 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Chčije a chčije a to mám naložený 3kila krkovičky a asi kilo kančího a ňáky ty klobasy na dnešní podvečerní gril,mladej má 14 tak připravená malá oslava a zatím se to ser........
gougy Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Ahoj, záleží na pojišťovně a podmínkách pojistky, jako vždycky... Kamarádovi nedávno, když byli na dovolené v Izraeli, vybrali auto z půjčovny. Tak krom vyřizování náhradního pasu byla škoda na ukradených osobních věcech. Generali z pojistky k platební kartě u UniCredita plnila maximum (do sublimitu pojištění zavazadel), proti seznamu ukradených věcí s odhadem ceny a čestnému prohlášení. (Myslím to bylo podložené i tím náhradním pasem - tedy prokazatelná krádež, nwm, jestli bylo potvrzení od policajtů...). A s pojišťovnou všechno vyřídila banka. Díky za prima naději Ztráta je větší - i HODINKY Gulfmany MIRO, kabel k nabíječce, skoro nesehnatelné doubleCD od Faithless (co mám schodou okolností z Izralele a to je zatím vše, na co jsem si vzpomněl. Jen ten mobil se mi ani nechtělo řešit, ale mé oblíbené oranžové Gshocky a ty další věci už mě donutí s tím něco dělat (beru to pozitivně jako příležitost ke koupi dalších plasťáků Pojistku mám u UniCreditu (MCgold) i GE (silver), tak uvidím, co na to cestovka, přislíbili mi po telefonu pomoc. To s hodinkama jsem zjistil až cestou ve vlaku do Prahy (dnes) a musím říct, že mě to fakt mrzí (napsal bych to jinak, ale autocenzor by to asi vymazal)
FrantisekH Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Z mojí zkušenosti, co se týče karty z pohledu obchodníka, pokud se objeví podezřelá transakce tak banka do 24 hodin upozorní obchodníka na podezřelou transakci pomocí ekomerce obchodníka s tím, že musí zalokovat dodání zboží na dobu 48 hodin, dál MUZO kontaktuje vydavatelskou banku a ta vlastníka karty. Mají na to 48 hodin... pokud dojde k potvrzení zneužití karty tak pokud ještě částka nebyla ze sytému ekomerce stažena tak ji centrum platebních karet zruší a částka se vrátí na účet. Pokud již byla stažena bude se to řešit s pojišťovnou a částka je vrácena.
bandicoot Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 gougy... Tak oranžový MIRO, jo? Sakra...
gougy Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 gougy... Tak oranžový MIRO, jo? Sakra... jj, přesně ty, co máš na mysli (a to mám plavky stejné barvy, ty v bagáži zůstaly )
lukin_ova Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Tak to je mazec a velmi nepříjemná situace Nechal jsi někde kartu z dohledu? Peníze by ti ale měli určitě vrátit" Jsem na karty opatrný. Dvakrát jsem vybíral z bankomatu a dvakrát platil. Platil jsem ale až na letišti ve free shopu a za kafe. Kartu jsem měl trvale pod dohledem, nikam s ní nešli... Mám podezření na jeden z těch bankomatů. Po té co jsem vybíral, byl v dalších dnech mimo provoz. Vybrali mi z karty 12.8. někde v USA. Celkem tři výběry, pak už tam nic nebylo a blokli to. Zatím peníze nestrhli, jen zablokovali. Naštěstí jsem tam měl jen necelých 20 000,- Nechali mi 230,- Kč ... Měli by mi peníze podle všeho vrátit, no však uvidíme v pondělí. Jdu na pobočku reklamovat ... Díky za rady a účast.
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 nastvalo me, ze chlastam. jsem slameny vdovec (kdo to ted taky nedavno taky psal, bandi?), tak chlastam... a kupuju na netu kraviny. 'chjo...
Horhe Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 nastvalo me, ze chlastam. jsem slameny vdovec (kdo to ted taky nedavno taky psal, bandi?), tak chlastam... a kupuju na netu kraviny. 'chjo... Zítra mi začíná slaměný týden a nejsem si úplně jistej, jestli se těšim, nebo mám strach z toho, že budu chlastat.
bohus76 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 nastvalo me, ze chlastam. jsem slameny vdovec (kdo to ted taky nedavno taky psal, bandi?), tak chlastam... a kupuju na netu kraviny. 'chjo... Co si dáváš dobrého?Já uspal mančaft a dávám si s mojí růžové svatovavřinecké.
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 me stve, ze mam barak kus vod velky ceny a nejakej kokot v kempu turuje masinu uz hodinu v tahu. a pekne se to rozlejha. vcera to provadel do pul treti do rana.. muze mi nekdo vysvetlit filozofii tohoto pocinani?
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Co si dáváš dobrého?Já uspal mančaft a dávám si s mojí růžové svatovavřinecké. covece, tady v Anglii je to bida. dal jsem si par Budweisseru (ty Americky, ale nejsou spatny), potom jsem si namichal vodku "Red Square" s ananasovym dzusem a ted dopijim Claret, rocnik 2009, ktery jsem si otevrel vcera. a vysledek? Casio Waveceptor WV200A-1AV, ktery vubec nepotrebuju!
sibirnaya Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 ja si prave z nudy koupil tri UV baterky na osviceni lumi. Proc tri? Nevim, prisly mi tak nejak levny, a mezi tri se krasne rozpusti postovny...
Čumil Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Že by mě naštvalo že nejsem na aspoň na týden slaměný vdovec a nemůžu chlastat a utrácet na netu ? R
bohus76 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 Že by mě naštvalo že nejsem na aspoň na týden slaměný vdovec a nemůžu chlastat a utrácet na netu ? R Jaký si to uděláš..........
Horhe Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 ja si prave z nudy koupil tri UV baterky na osviceni lumi. Proc tri? Nevim, prisly mi tak nejak levny, a mezi tri se krasne rozpusti postovny... Neboj, příjdou 3, fungovat bude jedna a za zbylý ti vrátěj prachy. Přesně tenhle scénář jsem zažil.
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2011 ja si prave z nudy koupil tri UV baterky na osviceni lumi. Proc tri? Nevim, prisly mi tak nejak levny, a mezi tri se krasne rozpusti postovny... no tak dobry. nejsem na tom jeste tak blbe. hodinky jsem koupil jenom jedny, ne troje. ty soboty, co?!
Doporučené příspěvky