Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď mi volali z kartového centra VISA, že mi zablokovali kartu pro podezřelou transakci ..... Bohužel pozdě. Mám vyluxované konto ... Byl jsem na dovolené v Bulharsku .... Předevčírem jsem se vrátil ...

Teď prý nějaká reklamace ... Uvidím. :crying_anim:

Odesláno

Teď mi volali z kartového centra VISA, že mi zablokovali kartu pro podezřelou transakci ..... Bohužel pozdě. Mám vyluxované konto ... Byl jsem na dovolené v Bulharsku .... Předevčírem jsem se vrátil ...

Teď prý nějaká reklamace ... Uvidím. :crying_anim:

Tak to je mazec a velmi nepříjemná situace :crying_anim02: Nechal jsi někde kartu z dohledu? Peníze by ti ale měli určitě vrátit"

Odesláno

Chčije a chčije a to mám naložený 3kila krkovičky a asi kilo kančího a ňáky ty klobasy na dnešní podvečerní gril,mladej má 14 tak připravená malá oslava a zatím se to ser........:angry:

Odesláno

Ahoj, záleží na pojišťovně a podmínkách pojistky, jako vždycky...

Kamarádovi nedávno, když byli na dovolené v Izraeli, vybrali auto z půjčovny. Tak krom vyřizování náhradního pasu byla škoda na ukradených osobních věcech.

Generali z pojistky k platební kartě u UniCredita plnila maximum (do sublimitu pojištění zavazadel), proti seznamu ukradených věcí s odhadem ceny a čestnému prohlášení. (Myslím to bylo podložené i tím náhradním pasem - tedy prokazatelná krádež, nwm, jestli bylo potvrzení od policajtů...). A s pojišťovnou všechno vyřídila banka.

Díky za prima naději :)

Ztráta je větší - i HODINKY :(

Gulfmany MIRO, kabel k nabíječce, skoro nesehnatelné doubleCD od Faithless (co mám schodou okolností z Izralele :) a to je zatím vše, na co jsem si vzpomněl.

Jen ten mobil se mi ani nechtělo řešit, ale mé oblíbené oranžové Gshocky a ty další věci už mě donutí s tím něco dělat (beru to pozitivně jako příležitost ke koupi dalších plasťáků ;)

Pojistku mám u UniCreditu (MCgold) i GE (silver), tak uvidím, co na to cestovka, přislíbili mi po telefonu pomoc.

To s hodinkama jsem zjistil až cestou ve vlaku do Prahy (dnes) a musím říct, že mě to fakt mrzí :(

(napsal bych to jinak, ale autocenzor by to asi vymazal)

Odesláno

Z mojí zkušenosti, co se týče karty z pohledu obchodníka, pokud se objeví podezřelá transakce tak banka do 24 hodin upozorní obchodníka na podezřelou transakci pomocí ekomerce obchodníka s tím, že musí zalokovat dodání zboží na dobu 48 hodin, dál MUZO kontaktuje vydavatelskou banku a ta vlastníka karty. Mají na to 48 hodin... pokud dojde k potvrzení zneužití karty tak pokud ještě částka nebyla ze sytému ekomerce stažena tak ji centrum platebních karet zruší a částka se vrátí na účet. Pokud již byla stažena bude se to řešit s pojišťovnou a částka je vrácena.

Odesláno

Tak to je mazec a velmi nepříjemná situace :crying_anim02: Nechal jsi někde kartu z dohledu? Peníze by ti ale měli určitě vrátit"

Jsem na karty opatrný. Dvakrát jsem vybíral z bankomatu a dvakrát platil. Platil jsem ale až na letišti ve free shopu a za kafe. Kartu jsem měl trvale pod dohledem, nikam s ní nešli... Mám podezření na jeden z těch bankomatů. Po té co jsem vybíral, byl v dalších dnech mimo provoz.

Vybrali mi z karty 12.8. někde v USA. Celkem tři výběry, pak už tam nic nebylo a blokli to. Zatím peníze nestrhli, jen zablokovali. Naštěstí jsem tam měl jen necelých 20 000,- Nechali mi 230,- Kč ... :crying_anim:

Měli by mi peníze podle všeho vrátit, no však uvidíme v pondělí. Jdu na pobočku reklamovat ...

Díky za rady a účast.

Odesláno

nastvalo me, ze chlastam.

jsem slameny vdovec (kdo to ted taky nedavno taky psal, bandi?), tak chlastam... a kupuju na netu kraviny. 'chjo...

Zítra mi začíná slaměný týden a nejsem si úplně jistej, jestli se těšim, nebo mám strach z toho, že budu chlastat.

Odesláno

nastvalo me, ze chlastam.

jsem slameny vdovec (kdo to ted taky nedavno taky psal, bandi?), tak chlastam... a kupuju na netu kraviny. 'chjo...

Co si dáváš dobrého?Já uspal mančaft a dávám si s mojí růžové svatovavřinecké.
Odesláno

me stve, ze mam barak kus vod velky ceny a nejakej kokot v kempu turuje masinu uz hodinu v tahu. a pekne se to rozlejha. vcera to provadel do pul treti do rana.. muze mi nekdo vysvetlit filozofii tohoto pocinani?

Odesláno

Co si dáváš dobrého?Já uspal mančaft a dávám si s mojí růžové svatovavřinecké.

covece, tady v Anglii je to bida. dal jsem si par Budweisseru (ty Americky, ale nejsou spatny), potom jsem si namichal vodku "Red Square" s ananasovym dzusem a ted dopijim Claret, rocnik 2009, ktery jsem si otevrel vcera.

a vysledek? Casio Waveceptor WV200A-1AV, ktery vubec nepotrebuju!

Odesláno

Že by mě naštvalo že nejsem na aspoň na týden slaměný vdovec a nemůžu chlastat a utrácet na netu ?Posted Image

R

Jaký si to uděláš.......... :smile_anim:
Odesláno

ja si prave z nudy koupil tri UV baterky na osviceni lumi. Proc tri? Nevim, prisly mi tak nejak levny, a mezi tri se krasne rozpusti postovny... :D

Neboj, příjdou 3, fungovat bude jedna a za zbylý ti vrátěj prachy. Přesně tenhle scénář jsem zažil.

Odesláno

ja si prave z nudy koupil tri UV baterky na osviceni lumi. Proc tri? Nevim, prisly mi tak nejak levny, a mezi tri se krasne rozpusti postovny... :D

no tak dobry. nejsem na tom jeste tak blbe. hodinky jsem koupil jenom jedny, ne troje. :D ty soboty, co?!
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...