Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Speciálně dnes bych sem rád napsal, že mě sere, že na světě ještě jsou nějací komunisté a jejich fandové. Přeju jim dost ošklivé věci. Pokud to někdo z modů posoudí jako příspěvěk, za který je ban, s radostí to přijmu. Bolševici, chcípněte!

Souhlasím.

...všechno je jednou poprvé...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nebude povahou, ale vedením psa. Sorry, ale musel jsem, ten pes se bránit nemůže. To, že mu šáhneš na hlavu při nandavání košíku a on tě sejme není fakt povaha.

Máš pravdu předsedo! Máme celý život psy a tohle by si mohl zkusit. Jakýkoliv pes. Naproti nás bydlí starší pár s kokrem. 100 x jsem zažil jak čekají před barákem na psa až pustí klacek, aby mohli jít domů. Ptám se, na co čekáte, prý až pustí ten velký klacek, aby mohli jít domů. No ty vogo to by zkusil můj pes, měsíc by se klackům vyhýbal. 

Odkaz ke komentáři

Tak přidám  z psího soudku - kolegyňovic měli psa a ten se jim prý zcvoknul. Nikdy jsem o tom neslyšel, ale prý začal napadat kde koho, pak i rodinu, obíhali s ním veterináře a všelijaký "desenský" ale konečný resultát byl, že psovi regulérně hráblo a museli ho nechat utratit. Byl to nějaký ne docela čistý labrador, cca 2 roky. Jak jsem koupil, tak prodávám.

Jo a druhá kolegyně zase chodila se psem (pitbullka) k psí homeopatce (chronické potíže s trávením) a na psí masáže (už nevim proč) :D

Odkaz ke komentáři

Svym psum sahnu tez bez obav do zradla, kdykoliv. Beru to jako soucast vycviku. Kosik na psa pouzivat nemusim, je na voditku, ale i tohle se trenuje ( jedinej pes, co me kdy sejmul a byl muj, byl pes na vojne ).

Duchodci se psem mi vadi z trochu jineho hlediska, ten pes u nich neskutecne trpi, protoze mu " podstrojujou" lidske jidlo a myslej si, jak mu nedelaj dobre.

Ty by jsi klidně mohl být sociolog v neziskovce
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Osobně jsem to myslel jako SCIFI

pro všechny odpůrce náhubků u psů:

pes přepravovaný v MHD má mít náhubek a být na vodítku

troufnu si říct, že devět z deseti nastupujících psů náhubek nemá a řidič by ho měl vyloučit z přepravy (někdy se to děje, někdy ne) .... v soupravě by měl být pouze jeden pes a to na jiné plošině než se přepravují kočárky pokud není tento pes doprovod kočárku a osoby kočárek tlačící

noa proč to píšu vy psomilové .... až vás pokouše pes v MHD (uzavřený prostor x není kam utéct x víceméně jak se relevantně bránit), třeba kvůli tomu, že se na něj jenom blbě podíváte, smrdíte nebo mu šlápnete na vocas  .... tak třeba na ty košíky změníte názor

Odkaz ke komentáři

Az nas pokouse pes v MHD, tak nam par dobrejch dusi pomuze sepsat udani. My se tak budem lecit do konce zivota na DP :)

Odkaz ke komentáři

YPO: to bylo odlehceni vaznemu tematu ;)

Odkaz ke komentáři

to je velká iluze, ale můžeš to zkusit ;)

Nic ve zlém ale co by jsi dělal ty kdyby ti šlápli na vocas Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Nic ve zlém ale co by jsi dělal ty kdyby ti šlápli na vocas

já už nic .... už je dávno mrtvej

* jó ty ses ptal asi na toho psa .... no jasně že bych se vohnal ... ale když dostaneš přes hnátu košíkem, tak budeš mít maximálně modřinu a né prokouslej nárt

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

pro všechny odpůrce náhubků u psů:

pes přepravovaný v MHD má mít náhubek a být na vodítku

troufnu si říct, že devět z deseti nastupujících psů náhubek nemá a řidič by ho měl vyloučit z přepravy (někdy se to děje, někdy ne) .... v soupravě by měl být pouze jeden pes a to na jiné plošině než se přepravují kočárky pokud není tento pes doprovod kočárku a osoby kočárek tlačící

noa proč to píšu vy psomilové .... až vás pokouše pes v MHD (uzavřený prostor x není kam utéct x víceméně jak se relevantně bránit), třeba kvůli tomu, že se na něj jenom blbě podíváte, smrdíte nebo mu šlápnete na vocas  .... tak třeba na ty košíky změníte názor

YPO- kosik v mhd samozrejme, jak pises, je z toho ve stresu a staci malo.

Hele, kdyz jsi tady, mam dotaz- musi mit vzdy kosik, nebo staci schranka ( treba taska ve ktere malej pes je )?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

no .... záleží na tom co je to za potvoru .... asi ..... některý psi nemaj hubu, takže jim těžko nasadíš náhubek

§ 23 Živá zvířata
  1. Živá zvířata lze přepravovat za podmínek stanovených pro zavazadla, pokud tomu nebrání zvláštní právní předpisy 9) a není-li tímto přepravním řádem stanoveno jinak. Živá zvířata jako ruční zavazadlo nebo spoluzavazadlo lze přepravovat jen pod dohledem cestujícího a jsou-li splněny podmínky zajišťující, aby živá zvířata nepoškodila nebo neznečistila cestující nebo vozidlo, neohrozila bezpečnost a zdraví osob a nebyla ostatním cestujícím při přepravě na obtíž. Ze živých zvířat může cestující vzít s sebou do vozidla jen drobná domácí a jiná malá zvířata, jsou-li zcela uzavřena ve snadno přenosných klecích, koších nebo jiných vhodných schránách s nepropustným dnem, není-li tímto přepravním řádem stanoveno jinak.
  2. Pro přepravu schrán se zvířaty ve vozidle, nesplňuje-li schrána podmínky pro přepravu ručního zavazadla, platí ustanovení o přepravě spoluzavazadla.
  3. Beze schrány mohou cestující vzít s sebou do vozidla psa, který má bezpečný náhubek, je držen na vodítku nakrátko a nesmí být přepravován na sedadle. Za takto přepravovaného psa se platí přepravné podle tarifu.
  4. Dopravce může ve smluvních přepravních podmínkách přepravu zvířat na některých spojích omezit nebo vyloučit nebo omezit počet psů na vodítku současně přepravovaných ve vozidle a pověřená osoba může přepravu psa beze schrány odmítnout z důvodu obsazenosti vozidla a zajištění bezpečnosti cestujících.
  5. Vodícího psa doprovázejícího nevidomou osobu, jakož i služebního psa 10) nelze z přepravy vyloučit ani jeho přepravu odmítnout.
Odkaz ke komentáři

Malej knirac, nosim ho vzdy v tasce kde je zvyklej. Nikdy zadnej problem, jen na 189 jsem se 2x dostal do krizku s ridicem busu ( byl jsem tam jen ja a ten ridic ). On tvrdil ze musi mit kosik, ja ze staci schranka. Vysledek to nemelo, jelo se. Proto me zajima, kdo mel pravdu. Asi oba

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

když ho máš v kabelce, která je zavěšená v podpaží, tak já bych asi nic neřešil ..... spíš bych se tě zeptal proč nosíš tyrkysový legíny a máš trvalou .... 

*když to schrnu, tak malej knírač není pes, ale poplašný zařízení

Odkaz ke komentáři

když ho máš v kabelce, která je zavěšená v podpaží, tak já bych asi nic neřešil ..... spíš bych se tě zeptal proč nosíš tyrkysový legíny a máš trvalou .... 

*když to schrnu, tak malej knírač není pes, ale poplašný zařízení

Diky. Mam ho v kabele v podpazdi, ale trvalou nemam :-), on byl takhle vychovanej ( rozmazlenej ) panickou a me vychovne metody na psa jsou delany na jinou vahovou kategorii nez je 8,5 kg zive vahy.

Odkaz ke komentáři

Kdyz jsme u tech psu a jak se muzou scvoknout.. Tohle me docela pobavilo, necekal bych takove chovani:) ale nevyznam se do psi duse ;)... http://m.mojevideo.sk/3qaq

Tohle mají i někteří lidé- když prohlásí, že k nim ta ruka nepatří a nejsou s ní sžití, a projdou nějakým psychologickým vyšetřením, tak je to nějaká diagnoza a doktoři jim tu hnátu normálně uříznou a pojišťovna to zacáluje..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...