mondeo2 Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 (upraveno) kdys byl naposledyna nějakým hradu ? tam maj futra ještě menší............prej se furt zvětšujeme http://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/zdravi/evropane-stale-rostou-o-centimetr-za-deset-let_281277.html https://www.novinky.cz/koktejl/410289-cesky-jsou-ctvrte-nejvyssi-na-svete-mezi-muzi-vevodi-nizozemci.html Upraveno 6. července 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 já se už zmenšuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Pro odlehčení. jaký bezmozek může stavět futra 180? Jsem 3 dny na chatě a hlava mě bolí jako prase. Každej den se praštim tak 3x a to si dávám bacha. Hlavu mám jak střep. A taky na slovensku nechodí baby u vody nahoře bez. To sem se nechal zas ukecat na něco.prej nemas flakat instagram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Nahradě. Já jsem v podelane chatce staré pár let. Stavěli to ale z4sr4n1 trpaslíci co tady běhají. Aspoň když mluví si vždycky vzpomenu na Vimra jak mluvil maďarsky a usmeju se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 ne, ze by me to nastvalo, ale.. cesi jsou v rakousku pomerne dobre identifikovatelni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Moc to přeceňuješ, jeden západoevropský kolega z velkého města (kde přece takto nikdo nechodí, že) k nám dorazil v sandálech, bílých fuseklích a opásán rozměrnou ledvinkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Co ta má na těch nohách? Vypadá to jako sádra, takže pokud měl přeražený oba kotníky, tak má možná důvod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 pivní fusekle v sandálech...tvl, ahoj krajane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 prej nemas flakat instagram hned jsem to napravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 ne, ze by me to nastvalo, ale.. cesi jsou v rakousku pomerne dobre identifikovatelni..Chvilku mi to trvalo,ale už jsem ho poznal. Je to YPO z klubu Pánů z Ponožkovic. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Ponožky v sandálech jsou styl. Nikde jsem jich neviděl víc než na Floridě. Tam je to snad povinný. Každopádně tohle zobecňování mě vždycky pobaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 (upraveno) právě jsem se vzbudil a budu nuceně zevlovat u TV nebo u PC. Zítra a noc odjíždíme na dovolenou, tak si musím dát dnes noční, abych usnul přes den a byl na cestu fit. Tak jsem zvědavej, kdy vytuhnu...dávám si tak hodinu dvě Upraveno 6. července 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 pivní fusekle v sandálech...tvl, ahoj krajane .. tak pry jsou to specialni cyklo ponozky, no me pripadaj neuveritelne nevkusny.. asi jako ty tricka s radoby vtipnymi napisy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 no, je to hnus...velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Cyklista s těmahle ponožkama asi dostává dejchnout od každý hlídky, kterou míjí... to je teda nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 právě jsem se vzbudil a budu nuceně zevlovat u TV nebo u PC. Zítra a noc odjíždíme na dovolenou, tak si musím dát dnes noční, abych usnul přes den a byl na cestu fit. Tak jsem zvědavej, kdy vytuhnu...dávám si tak hodinu dvě někdy stačí se přes den pořádně přežrat a usneš taky hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Karma za nočník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) někdy stačí se přes den pořádně přežrat a usneš taky hned vydrzel jsem. Pustil jsem dva filmy, pak chvilka na netu no a zbytek rodiny za chvilku vstaval...za hodku to zkusím zalomit Upraveno 7. července 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0ris Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Mna nastvalo ze vposlednej dobe uz tusim ten iPhone vobec neni taky stabilny ako volakedy... bohuzial, ale je asi najstabilnejsi zo vsetkych tel... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 vydrzel jsem. Pustil jsem dva filmy, pak chvilka na netu no a zbytek rodiny za chvilku vstaval...za hodku to zkusím zalomit no nejvíc vyšťaví pořádný péčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky