Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ano ale ak by ten dany uzivatel nemal pozitivne hodnotenia minimalne na 2 strany nic nepoviem..... teak sa ukazuje doverihodnost ze navonok su chvaleny ale potom na pozadi su nedoverihodny

Tak se vůbec neboj a napiš tady kdo, protože jsme tady k sobě vcelku upřímný :-) Já třeba, tím nemyslím v žádném případě tebe, ale na nabídky tipu, beru, přijedu dnes večer až k tobě před barák, ale dám ti o čtyřicet méně už také nereaguji :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano ale ak by ten dany uzivatel nemal pozitivne hodnotenia minimalne na 2 strany nic nepoviem..... teak sa ukazuje doverihodnost ze navonok su chvaleny ale potom na pozadi su nedoverihodny

Chtělo by to trochu konkrétnosti, jinak je to celkem o ničem
Odkaz ke komentáři

Chtělo by to trochu konkrétnosti, jinak je to celkem o ničem

V konkretnosti. Dal som svoje Casio 158w na predaj a jeden uzivatel sa mi ohlasil ze by mal zaujem ze ci to vieme udelat do Ostravy.

Ja som na to odpisal ze samozrejme postak neni problem len nech posle eura na ucet alebo paypal.

Potom nic reakcia. Videl som ale ze to precital. Odpisal som mu teda druhu spravu ci fakt ma zaujem. Zasa to precital a zasa ziadna odpoved.

Reku pozriem kto je ten uzivatel a ake ma hodnotenia. Az 2 strany vsetko pozitivne.

Mohol aspon napisat ze nemam zaujem seru na tebe alebo neco ale nic. Odmlcal sa nereaguje.

Zatial nechcem uvadzat o koho ide nakolko nechcem nikomu zle ani ocernovat.

Odkaz ke komentáři

Hele to je úplně stejný jako já v tejdnu. Borec sám poptává výměnu Rlx za jiný. Tak se mu ozvu, on na první SZ odepíše, já upřesňuju nabídku a von už nic. Přitom reaguju na jeho poptávku. Chápu, že mu moje nabídka může případat nezajímavá/blbá/drahá, ale tak kuwa může aspoň napsat di s tím do pr*ele.

Odkaz ke komentáři

V konkretnosti. Dal som svoje Casio 158w na predaj a jeden uzivatel sa mi ohlasil ze by mal zaujem ze ci to vieme udelat do Ostravy.

Ja som na to odpisal ze samozrejme postak neni problem len nech posle eura na ucet alebo paypal.

Potom nic reakcia. Videl som ale ze to precital. Odpisal som mu teda druhu spravu ci fakt ma zaujem. Zasa to precital a zasa ziadna odpoved.

Reku pozriem kto je ten uzivatel a ake ma hodnotenia. Az 2 strany vsetko pozitivne.

Mohol aspon napisat ze nemam zaujem seru na tebe alebo neco ale nic. Odmlcal sa nereaguje.

Zatial nechcem uvadzat o koho ide nakolko nechcem nikomu zle ani ocernovat.

Tak to je dost blbý, zvlášť s ohledem na dvě stránky asi většinou pozitivních referencí...Jako napsat, že už to nechci, ať se nezlobíš, to by snad šlo...

Odkaz ke komentáři

Hele to je úplně stejný jako já v tejdnu. Borec sám poptává výměnu Rlx za jiný. Tak se mu ozvu, on na první SZ odepíše, já upřesňuju nabídku a von už nic. Přitom reaguju na jeho poptávku. Chápu, že mu moje nabídka může případat nezajímavá/blbá/drahá, ale tak kuwa může aspoň napsat di s tím do pr*ele.

presne to mohol aspon napisat ze nema zaujem vsak sa to da pochopit. Ale ja ako kkt drzim hodinky lebo myslim ze on ich chce. A ako bonus druhy clovek ktory ich tiez chcel nechcel cakat a siel kade lahsie. Takto sa kazia predaje ak dakto neni seriozny.

Odkaz ke komentáři

Docela mě naštval Booking.com byl jsem na služebce a na rychlo jsem si rezervoval nocleh. Vše v pohodě, tak jak jsem čekal, jen paní na recepci se divila, proč mám rezervaci přes booking, proč jsem nezavolal. Nějak jsem tomu nevěnoval pozornost, potřeboval jsem se na další den vyspat. No a teď jsem koukal na jejich ceník na webu...s bookingem jsem to měl o cca 70 % dražší...fakt super služba.

Měl by někdo tip na serióznější službu? Občas potřebuju někde složit hlavu, za kvalitní vyhledávač nemám problém zaplatit, ale 70 % je fakt neakceptovatelný.

Odkaz ke komentáři

Trivago tě z 90% odkáže právě na booking :-)

a šábnou se o provizi :)

nemají v podmínkách aby měl poskytovatel ubytování stejnou koncovou cenu jako nabízí on sám,

proto někteří mají dvojí ceny a booking napálí nahoru

booking si bere 14% minimum, ale můžeš dát třeba i 25% - provozovatel si vybere sám kolik chce platit

provizi, samozřejmě vyšší provize = lepší pozice ve vyhledávání

Odkaz ke komentáři

Booking si ode mě bere 13% provizi, lepší postavení nabízí za 15%. Jinak samozřejmě mám přes booking také vyšší cenu, už jen kvůli té provizi, ale určitě to není o 70%. V případě Liqida to asi dělají kvůli klientele ze zahraničí, a recepční trochu nevěděla která bije. Ale i tak se mi zdá dost, mám dojem že booking nedovoluje takový velký rozdíl, ale to bych se musel podívat do smlouvy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...