Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Milisi, ja si to uvedomuju,jsem chtrej kluk. Potreboval jsem k tomu par piv, ale kdyz to tak procitam, rikam si, ze to muze bejt jen neskodnej magor a vykonna sexualni masina. Mozna ne, mozna jo.

Kazdopadne uz delsi dobu mam takovej divnej pocit, ze je ve vzduchu neco nehezkyho. Romove a gadzove se mydlej, politici resej picoviny, media pisou o obojim... ale vaznyho nikde nic, rikam si, kde se dejou dulezity veci?!

Dulezity veci se dejou prave ve svete informaci - medialni mr/dky, ne media ale mr/dky s osobnima ambicema, rozhodujou, co a jak bude dulezityho. Se/re me to. Posledni ferovej tydenik byl snad Hrom, kdyz psal treba o tom chlapkovi, kterej je tak hubenej, ze kdyz se napije malinovky, tak vypada jak teplomer.
Odesláno

Jsem dnes nas/ranej - cet sem rozhovor s Knizepanem a von na konci rikal neco ve smyslu, ze lidstvo ma nejlepsi leta za sebou. S hruzou si uvedomuju, ze to je asi pravda.

Odesláno (upraveno)

?ilisi, sorry, moc slzoity. Hrom a malinovku chapu, zbytek ne.

Kazdopadne, jsetli Te spravne chapu, pro me je dulezity moje mimino a o otm mr*ky medijalni nerozhodijou, nastesti.

Edit: Hehe, s knezipanem souhlasim. A pak prej ze eksistuje nejakaa evoluce. Picu, akorat degenerujem. Zdarnym prikladem budiz ja, na jeden muj post o hodinkach pripada za posledni rok asi dvamilijony post uo kravinach.

Upraveno uživatelem boo-beek
Odesláno

?ilisi, sorry, moc slzoity. Hrom a malinovku chapu, zbytek ne.

Kazdopadne, jsetli Te spravne chapu, pro me je dulezity moje mimino a o otm mr*ky medijalni nerozhodijou, nastesti.

No my mame novou kocku.
Odesláno

My v praci styri. Akorat se nechtej kamaradt. Jsou zalezly pdo stavenima bunkama a odmitaj komunikovat.

To chce fouknout pod bunku ten Taduv Medvedi Sprej a budou pochodovat jak mazoretky.
Odesláno

Hrabe dokonce dvěma. Dostal 2x minus a jednou plus. Tomu jednomu minusu se ani nedivím, je od známé firmy, ale druhého vůbec nechápu. Pánové, systém reputací jsem nastavil kvůli hlasování do kalendáře!

Třeba to minus někdo blbě pochopil a dal ho proto, že je to smutný, takhle je utopit.

Odesláno

Jsem dnes nas/ranej - cet sem rozhovor s Knizepanem a von na konci rikal neco ve smyslu, ze lidstvo ma nejlepsi leta za sebou. S hruzou si uvedomuju, ze to je asi pravda.

?ilisi, sorry, moc slzoity. Hrom a malinovku chapu, zbytek ne.Kazdopadne, jsetli Te spravne chapu, pro me je dulezity moje mimino a o otm mr*ky medijalni nerozhodijou, nastesti.Edit: Hehe, s knezipanem souhlasim. A pak prej ze eksistuje nejakaa evoluce. Picu, akorat degenerujem. Zdarnym prikladem budiz ja, na jeden muj post o hodinkach pripada za posledni rok asi dvamilijony post uo kravinach.

Kdy byla ta zlata doba, kdy jsme nebyli zdegerenovani?

Odesláno

n....l jsem se u doktora.....domluva jak s blbejma. Poslali mne včera, po kontrole na chirurgii, na gastro......že prej se slinivkou je to nutný. Nejsou schopní mi dát termín, prej moc lidí atdatd........blablabla.....ráno jsem, kvůli tomu, vstával brzo, jak debil......grrrrrrrrrrrrrrrrrr.

No nic...rozvinu svůj klid :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Třeba to minus někdo blbě pochopil a dal ho proto, že je to smutný, takhle je utopit.

Tady vidíš, že reputace jsou na nic, zase je zakážu.

Ten druhej jsem byl já a dal jsem ho za špatné chování k takovým skvělým hodinkám. :angry:

Nikdy bych si nedovolil to zveřejnit, ale chudák brett utopí hodinky a ty mu ještě nadáváš.:)

Ale k tématu, Břéťo nezkusíš tu lednici?

Odesláno

Nepise se mi to lehko ale lehce me znepokojuje, co se deje kolem "vlivneho lekare" Bartaka. To si nikdo ani koutkem mozku neuvedomi, ze ten nesympatickej, vlastni dulezitosti zpovykanej slizoun muze bejt v tomdle treba nevinnej? To samozrejme nevim ale to, jak to bez vyjimky vsechny medialni m/rdky, ted v okurce, prezentujou, je nevidany.

Jj taky jsem si to rikal... ale kdyz uz ma z minulosti dost podobny problem, ze ktereho se vyplatil.... http://zpravy.idnes.cz/bartak-uz-celil-ctyrem-trestnim-oznamenim-jednou-se-z-trestu-vyplatil-1mf-/domaci.aspx?c=A110822_204435_domaci_abr
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Že jsem musel z kevlaru šťárat ven tohle:

post-4392-008625600 1314118961.jpg

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník ?po
Odesláno

Že jsem musel z kevlaru šťárat ven tohle:

ti vypad klekták ? --- to sou věci, neska ani ty rovnátka nejsou co bejvalo

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...