mondeo2 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Jaký fotr, takový synek...nevím podle čeho soudíš, ale můžu za sebe říct, že já mám dvě práce, jednu klasickou a druhou oficialní vedlejšák (ze kterého platím jak poj zrdav. tak poj soc.).jo a mladej už od třinácti fungoval na firmě..........co chtěl na to si taky vydělal. Tak nemel píčoviny ! Upraveno 26. července 2017 uživatelem mondeo2
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Nebudu. Věřím, že ho vychováváš jako řádného občana.
Murphy97 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Proc uz chvilku nedrzis hubu? Zbytecne se do Mondea navazis.
lucid Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Evidenci na pracáku určitě mít nemusíš, co obsahuje onen "sichr" mi trochu uniká...No, možná Ti toho uniká víc Evidence na úřadu práce se např. může započítat do celkového nároku na starobní důchod, takže je lepší být zaevidovaný než ne, což bych bral jako onen "sichr".
mondeo2 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 No, možná Ti toho uniká víc Evidence na úřadu práce se např. může započítat do celkového nároku na starobní důchod, takže je lepší být zaevidovaný než ne, což bych bral jako onen "sichr".no asi tak, prostě mít vše zdokladovaný................
Frostie Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Nebudu. Věřím, že ho vychováváš jako řádného občana.Ty jsi normální kretén. Nejen, že postuješ píčoviny, ale ještě je meleš. A přitom se venku hezky ochladilo...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Nerozumím, odporovat čemu, komu? Jsi vulgární a mimo mísu.
Bobisek Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 No, možná Ti toho uniká víc Evidence na úřadu práce se např. může započítat do celkového nároku na starobní důchod, takže je lepší být zaevidovaný než ne, což bych bral jako onen "sichr". 1) Záleží, jak je vykazována ona brigáda. 2) I pokud by bod 1 byla DPP (práci načerno nechávám zcela stranou) nedosahující 10 tisíc/měsíc, stojím si za tím, že by se nikdo neobtěžoval trávit čas registrací na ÚP na pouhý jeden měsíc, protože se mu ten měsíc započítá do nutných 35 odpracovaných let s nárokem na důchod Jo těch 1350 Kč či kolik za nemocenskou, to je jinačí příběh, ale chápu, že lidi to berou jako jakýsi balíček dohromady.
leebauer Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Asi ňáký skvrny na slunci. Na otázku - co mě dnes naštvalo - musím odpovědět že mě dnes naštvalo vlákno - Co mě dnes naštvalo!
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 A ještě tady nadávají, že syn nemá nárok na podporu. Co to musí být zač??
Americkej Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Kluci, prosím, naházejte si je do ignoru a nereagujte na ně. Já mám dycky klid, než je začnete citovat. Tohle fórum pro mne bývala oáza, začíná se to zvrhávat.
lucid Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 1) Záleží, jak je vykazována ona brigáda. 2) I pokud by bod 1 byla DPP (práci načerno nechávám zcela stranou) nedosahující 10 tisíc/měsíc, stojím si za tím, že by se nikdo neobtěžoval trávit čas registrací na ÚP na pouhý jeden měsíc, protože se mu ten měsíc započítá do nutných 35 odpracovaných let s nárokem na důchod Jo těch 1350 Kč či kolik za nemocenskou, to je jinačí příběh, ale chápu, že lidi to berou jako jakýsi balíček dohromady.Nikdy nemůžeš vědět zda se ta doba evidence nakonec neprotáhne....
Bobisek Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 1) Záleží, jak je vykazována ona brigáda. 2) I pokud by bod 1 byla DPP (práci načerno nechávám zcela stranou) nedosahující 10 tisíc/měsíc, stojím si za tím, že by se nikdo neobtěžoval trávit čas registrací na ÚP na pouhý jeden měsíc, protože se mu ten měsíc započítá do nutných 35 odpracovaných let s nárokem na důchod Jo těch 1350 Kč či kolik za nemocenskou, to je jinačí příběh, ale chápu, že lidi to berou jako jakýsi balíček dohromady. Vycházel jsem z mondeovy informace, že od 1.8. synek má podepsanou smlouvu jinde. V takovém případě bych se třeba já na ÚP vykašlal. V obecné rovině máš samozřejmě pravdu, nemyslel jsem to ani jako odsudek někoho, kdo se zaregistrovat jde, i kdyby to mělo být na jediný týden. Nelíbilo se mi ovšem onen mondeův klasické (a mylné) obvinění, že zatímco chudáci "slušní Češi" musí na nárok na podporu 24 měsíců pracovat, "černí" určitě mají podporu celoživotně, i kdyby na práci v životě nesáhli.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Na pracáku jsem nikdy nebyl, ale takhle nějak si představuji tu lůzu. Tak nemel píčoviny ! Ty jsi normální kretén. Nejen, že postuješ píčoviny, ale ještě je meleš.
Návštěvník tolja Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 (upraveno) Naštvalo mě, že zlaté časy, kdy ten blbec jen tapetoval ctrl+C a ctrl+V jsou asi definitivně pryč. Nevážili jsme si toho, a přišel zasloužený trest. Upraveno 26. července 2017 uživatelem tolja
Gustaf Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Aaaa...tady bude za chvilku ovocný trh
mondeo2 Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 nojo, vlastně taky nevím. Na pracáku jsem nikdy nebyl, protože od 1985 makám a furt u jednoho a toho samého zaměstnavatele............tak jsem lůza nebo ne ?
Gustaf Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Seš :D kvůli tobě musime všichni plnit normy na 180% :D
Doporučené příspěvky