Americkej Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Vojto díky, pročetl jsem to a měním názor na p. Janotu i okolnosti jeho případu.Castle doctrine ovšem i nadále budu hájit a prosazovat, sem samozřejmě nepatří. Přiznávám ukvapený závěr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 My máme klienta odsúdeného za pokus o vraždu na 15 rokov 8 mesiacov v tretej najprísnejšej skupine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Do psí říti! Z těch veder se mi pod hodinkama udělal nějaký ekzém, či co. Budu muset pár dní chodit bez. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Do psí říti! Z těch veder se mi pod hodinkama udělal nějaký ekzém, či co. Budu muset pár dní chodit bez. :-(Jakože pod nerezovým dýnkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Včera jsem měl Seika na tahu a všiml jsem si fleku pod dýnkem, dneska celej den géčka a už to mám okolo celé ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Jako máš jen jednu ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) Včera jsem měl Seika na tahu a všiml jsem si fleku pod dýnkem, dneska celej den géčka a už to mám okolo celé ruky.U géček to může být i z kombinace potu a gumy, stalo se mi to u mých GW-M 5610 letos několikrát. Pomohly dva dny bez hodinek a pak titan nebo ocel. Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 :-) na pravý hodinky nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Frostie: Přesně to mám v plánu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Frostie: Přesně to mám v plánu :-)No tak vidíš, mohlo by to zahnat chmury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Dva dny bez hodinek? To někdo dokáže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Dva dny bez hodinek? To někdo dokáže?Bude muset, jestli nechce byt bez nich treba mesic. Bude to ale peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 My máme klienta odsúdeného za pokus o vraždu na 15 rokov 8 mesiacov v tretej najprísnejšej skupine. To byla asi ale promyšlená a plánovaná vražda ne ? Na tom rozsudku mi například není jasné: "Bylo jen šťastnou shodou náhodou, že dráha střely minula tělo poškozeného Mxxxxx a to jeho hruď o pouhých 69 ? 71 cm, konstatuje soud" . Vchodové dveře do bytů mají obvykle 80 cm. Takže podle všeho střela šla na kraj dveří a opačnou stranu, než stál exekutor.Věřím taky, že klidně mohl být dezorientovaný, jednou jsem usnul na dálnici a dobrých 20km jsem se nemohl probrat, jel jsem 60 a bál se, že se nevejdu do pruhu.V rozsudku taky nemusí být všechno pravda. Dá se najít komplet dokumentace k odsouzení tzv. krušnohorského střelce a tam je to vidět jasně. Tak či onak, dneska vám může vlézt do bytu kdekdo, bůh nás ochraňuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Dva dny bez hodinek? To někdo dokáže?ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Vůbec nechápu co řešite. Kdokoliv kdo střílí do dveří patří do kriminálu í kdyby tam byl zloděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Budu muset pár dní chodit bez. :-(hele da se to pouzit i jako spunt na pivo... vcera sem spolk dve mouchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Vůbec nechápu co řešite. Kdokoliv kdo střílí do dveří patří do kriminálu í kdyby tam byl zloděj.To asi ne, že ne...A co obrana života a majetku, slyšel jsi o tom někdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) To asi ne, že ne...A co obrana života a majetku, slyšel jsi o tom někdy? Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 To asi ne, že ne...A co obrana života a majetku, slyšel jsi o tom někdy?Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 https://cs.wikipedia.org/wiki/Nutná_obrana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky